Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*
Raspunsuri - Pagina 19
techila spune:
babycucu'
si-a facut datoria si a prestat niste morcovi pt puii mei. ma duc sa ii trezesc ca sa vaz ce parere au si ei despre treaba asta. uish mi lac!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
hepilica spune:
techila - si zici ca si-a facut treaba aparatul (ca nu vreau sa-i mai pronunt numele..
) cu morcovii..?
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
ieteee ca am si eu internet
o sa mor de tanara din cauza netului astuia al meu!!!
va pup dragelor. ce mai faceti voi?
luci din nefericire am primit cadoul minunat de la mama sotului meu. care ne-a vizitat destul de des. no comment. in alta oedine de idei cred ca se distraza copiii la gradinita aia de mare minune
am vazut litul samurai josh. minunatie de copil. mie nu-mi vine sa cred cat par are, frate!!!
mely bafta la examen si felicitari pentru o sesiune reusita.
hepi ai fost totala cu pur-ul!!!! nu spun de cate ori m-am dus sa-mi bag sosetele in frigider sau sa le arunc in buda...
ia uitati-va ce facea baiatul meu aseara http://family.webshots.com/photo/2921453640104955882oXqTaL
am incercat sa vad si eu cum reactioneaza daca ii dau o felie de mar/portocala. marul i-a placut, l-a rontait un pic. la portocala a facut mai rau decat la lamaie. ![]()
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
monica_dicut spune:
Ia priviti fetelor www.youtube.com/watch?v=9bc104VlniM&feature=player_embedded" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=hr54kE3_Ypc&feature=player_embedded#" target="_blank">aici ce papa un bebe de 7 luni si nu va mai faceti voi atatea probleme 

Asta apropos de mailul Sabinei, atat ca cineva chiar il pune in practica ...
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Iar www.youtube.com/watch?v=FCYrEgYD0YU&feature=related" target="_blank">asta e de departe cea mai tare
.Marog, haioasa ![]()
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Ia priviti fetelor www.youtube.com/watch?v=9bc104VlniM&feature=player_embedded" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=hr54kE3_Ypc&feature=player_embedded#" target="_blank">aici ce papa un bebe de 7 luni si nu va mai faceti voi atatea probleme ![]() ![]() Asta apropos de mailul Sabinei, atat ca cineva chiar il pune in practica ... |

tre' sa recunoasteti ca sunt mortali. acuma io ce sa zic? daca le e bine... atunci e bine! o nepotica de-a mea manca la 7 luni castraveti murati!!! deci se poate si mai rau!
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
mary_07 spune:
Va pup
L-AM LUAT!
mA doare bostanu' de mor

de la 6 jumate m-am trezit si pana acum am stat numai in picioare

Ma rog sa adoarma Alex cat ma repede sa bag si eu un somn cu el
Diseara ne chefuim fetelor
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
kemsy spune:
Buna!
Scriu mai rar, dar citesc zilnic 
Manga, raluk, am scapat de scarlatina, nu a facut nimic bb. Oricum am citit ca e f rara la copiii pana in 3 ani.
Manga, spor la mutat 
Bun venit lele mete!Aveti, tu si bb, niste ochi deosebit de frumosi.
Am vazut poze de andra, foarte frumos totul!
, si poze de joshua, care este superb
.
Am vazut si poze de grasun de iulik29
. Imi place, ce e aia la patut, ca un pian agatat?
Eu nu mai stiu ce sa mai fac cu crustele de pe capul lui Loris, nu mai trec, se inroseste zona, apar bubite!!Se trezeste din ora in ora noaptea ca sa se scarpine, ma termina
. Plus partzuri 

Am facut si vaccinul de 4 luni, a fost linistit, dar a facut 37.8 noaptea. I-am dat paracetamol picaturi si i-a trecut. Doar atat.
Parca fragutza intreba: si al meu bib mananca inca des, tot asa la 2,5-3 ore, si zi si noapte.
In rest, salut dovlecimea!

Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
NelaM spune:
Va salut, fetelor!
Intru repede sa o sarut pe helipica, am vazut ca e ingrijorata tare cu cerealele.
Uite cum fac eu cu minunile astea de cereale. Ii dau dimineata pe la 9/10am si dupa masa pe la 3-4. Eu ii dau intre mese pentru ca aceste cereale se vor un aport caloric laptelui de la mine. De regula, dupa o jumatate de ora de la servirea cerealelor incerc sa ii dau si san iar aceste cereale i le dau dupa o ora, doua de la ultima masa, deci undeva intre doua mese. Eu san ii dau cand doreste, nu am program clar. Ziua cam la 2-3 ore, noaptea doarme 9 ore legat si nu o trezesc sa manance.
Am ales intervalele astea orare pentru ca atunci mi se pare Ana dispusa, prietenoasa, cum zice Raluca. Este foarte, foarte important pentru mine sa fie deschisa, pentru ca Ana este mai slabuta si e important sa nu asocieze masa cu ceva neplacut.
Sfatul pediatrului la intrebarea: cat sa ii dau, cantitativ a fost sa ii dau cat doreste si sa ma inarmez cu rabdare ca ia timp.
Eu ii dau numai cu lingurita si le fac de consistenta unui piure. Am observat ca ii plac mai mult cele mai concentrate. Am observat ca 40 ml de lapte imi inghit cam 3 linguri de cereale de la Nestle. Dar aste e valabil cu cerealele Nestle. Am folosit si altele, cum va ziceam zilele trecute si imi mancau mult mai mult lapte, plus consistenta nu era aceeasi, Ana nu era multumita. In fine, am revenit la Nestle simple.
Am ales sa ii dau numai cereale simple, adica in laptele meu sau lapte praf, dupa caz, pentru a o obisnui cu ele treptat. O data stabilita aceasta rutina si toleranta la ele, o sa le combin cu diverse (fructe si sucuri, etc). Aceasta o sa fie si baza in diversificare. Daca nu tolereaza un aliment, vreau sa stiu ca ma pot intoarce la cereale simple, cu lapte, fara probleme majore pentru sistemul digestiv al Anei.
Acum, spre exemplu, ii dau cam 2-3 linguri de cereale uscate si lapte cat inghit pentru consistenta unui piure la o masa. Daca ramane, spre exemplu, ceva de la masa de la pranz (si numai daca sunt facute cu lapte de la san), mai nou incerc sa i le dau la masa de seara. Imi pare rau sa arunc laptele meu, ce sa zic. ![]()
Cam asta.
Daca mai e ceva, spune-mi te rog, si te ajut cu mare placere, daca stiu.
Asta fac eu, stii ca nu e reteta general valabila, si, desi suna aiurea, trebuie sa experimentezi, sa vezi ce ii place Maiei. O sa iti dai seama imediat de preferinte, garantat!
Eu verific forumul si mai tarziu in zi, insa daca este urgent si te pot ajuta cu ceva, iti las yahoo messanger ID, eu il am mai tot timpul deschis si, daca sunt la calc, iti raspund cu placere mult mai repede. Este valabil pentru toate fetele. 

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
alex25 spune:
Fetelor, am primit cadou un scaun auto de la Chicco - Zenith, oare o fi bun, stit ceva de el?
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!