Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hepilica, ai idee unde as putea gasi biberoane Dr Brown?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma."

Mergi la inceput

Elle, nu stiu dc formula ar accepta, e ideea ca nu vrea biberon, cred. E adevarat ca nici n-am lasat-o sa planga de foame, sa vad dc intr-un final accepta.

Lulluby, cum merge cu slingul?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Hepilica, ai idee unde as putea gasi biberoane Dr Brown?

Fragutza - cred ca la farmacia aia din dr taberei de langa posta...nu mai stiu cum se numeste. de acolo le-am luat eu inainte de a naste. maia nu le-a acceptat. se obisnuise din maternitate cu avent si pur si simplu scotea tetina din gurita. cred ca era alta "textura" decat cu ce obisnuise ea sau avea alt flux....
mie mi s-au parut cele mai bune astea de la dr brown, de-aia le-am si cumparat. socoteala nu s-a potrivit insa si acum folosim avent. in alte farmacii nu cred ca am vazut..
am mai vazut pe site la mothercare.

am unul in tipla, nou nout, de 240ml, pe care nu l-am folosit niciodata. daca doresti ti-l dau tie. este din setul de 2 bibe cumparat initial. noi l-am incercat la inceput pe cel micut...nici nu mai stiu cati ml avea. asta a ramas in cutie nefolosit. e al nataliei .

..deci a esuat proiectul "tata alimenteaza fata". grea decizie. v-ati hotarat ce faceti pana la urma?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Fetelor, eu niciodata nu i-am date Teodorei masa numai de cereale. Am folosit numai cereale din acelea simple fara lapte, bio de la milupa. Teodorei ii puneam dimineata 2 lingurite in lapte, la masa de fructe doua lingurite in fructe, la amiaza nu ca ii puneam cartof in supa, dupamasa (asta la opt luni) ii puneam in iaurtul pe care il faceam cu fructe si seara iar in lapte.

Hepilica vezi ca au la avent tetina prin care trec cerealele
http://www.consumer.philips.com/c/avent-baby-bottle-feeding/variable-flow-3m-plus-scf635_27/prd/gb/

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

monique - tetinele astea le am si eu. o sa le incerc la masa de 13-14 sa vad ce zice maia . multumesc frumos.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

techila - multumesc de info. chipintaci.

dana15 - multumesc frumos pentru PM.

nela - - am primit de la dana15 mesajul tau ref la diversificarea cu cereale. multumesc. il salvase ea. l-am citit de vreo 3 ori. esti experta deja .

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

mamicilor, mai foloseste cineva cereale de la topfer?

am citit in mesajul ref la diversificare de la clau ca la capitolul fruncte foloseste mar, banana, mango, para.
foarte interesant. si eu ma gandisem la mango, chiar ii spusesem sotzului ieri sa cumpere, da' n-a gasit. am insa pere si banane. as incerca-o pe maia cu pere zilele astea.
am salvat si eu mesajul. multumim.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata dragelor,

intru repede, ca vreau sa duc copilu' la cantarit si masurat. devreme ce schimbam cartierul, pana mi-o gasi eu alt health visitor, mai bine ma duc aici la mine acum.

eu pentru diversificare am primit o carte - www.amazon.co.uk/Annabel-Karmels-Complete-Toddler-Planner/dp/009190031X/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1265799020&sr=8-2" target="_blank">asta. cica tipa e foarte apreciata aici. inca nu am deschis-o. dar mi-am promis, de sp viiotare, cand voi da de ea prin cutii, primul lucru, dau o cetire rapida sa vedem ce si cum.

am visat-o azi noapte pe moique i intreaga ei familie frumoasa. nu stiu cum si de ce, cica am dormit cateva nopti la ea acasa. asta cred ca vine de la somnul meu cel nasol pe salteaua gomflabila. si se facea ca Monique este o mare iubitoare de carti de tot felul. si mi-a facut cadou o carte depsre cercul Junimea. am si aucm in minte, coperta caricaturisitica, piutin colorata, in stil coperti anii '80. era o carte din biblioteca personala cu Viata inside Junimea, tot fewlul de picanterii si lucruri nestiute despre membrii cercului. Abia asteptam s-o citesc, pentru ca eu sunt mare amatoare de biografii si filme biografice.

am mai ctit si cum a fost iminizarea lui Davidosu. tinand cont ca am vb cu Luci pe mess, nu ma mai repet.

fragutzasory about unguroaica. pe undeva, cred ca te asteptai, nu? si vad ca mai toti sunt asa - ex. Ebruska.

Bruculicae un frumos, trebuie sa spun ca mor dupa nasucul lui. si cat par are, mai mami, mai. pai noi jucam la grupa mica. al meu mai mult par pe mijloc, ca pieile rosii. de altfel ii si spunem mohican. intr-o zi poate o sa prind si io discutia de modificari in photoshop. io's pe langa programul asta total.

raluk sa stii ca si Aidan vomita frecvent. dk a mancat si eu l-am manevrat putin mai dur, adik sa-l iau si sa-l inalt de 2 ori sau sa-l pun in wrpa, vomita laptele pe loc, nedigerat. si in rest, branza, cand ti-e lumea mai daga. mi-a manjit ambele wrapuri, slingul. suntem varza, adik.

oare ce oi mai fi vrut sa zic? nela gogosile de pe blog arata in mare fel. mai fetelor, m-ait innebunti cu atatea rete de clatite. le-am salvat pe toate, multumesc. elle esti o minunata cu toate blogurile alea pe care ni le scoti in cale. cu siguranta familia mea nu va mai suferi vreodata de foame. timp si buna dispozitie sa am.

monique astept cu interes retete de post. asta e dilema vietii mele. as tine mai des, dar sa simt ca ma diversific si eu cumva.

gata, ma duc acum ca inchide la dispensar. sper sa revin mai pe dupa amiaza. dk nu...va doresc o zi minunata. si sa nu scrieti prea mult, va rog.

ah, intrba cineva candva dk copii nostri au caputul cald. asa e si Aidan, fruntea racoroasa, dar capul mereu mai fierbintel.

si hepilica succes cu cerealele.

cat despre kk, al meu s-a reglat dupa vreo 2-3 zile cu cateva picaturi de portocala. acum face in fiecare dim. sa fie oare coincidenta? e drept ca eu manac cereale wholeweat & bran dimineata cu miere, care e purgativ. incercati sa introduceti mierea in alimentatie. am auzit ca ajuta.

gata, va pup de nu va vedeti. plec

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Hepilica, thx! Nu mai este farmacia acolo:(. Tot de acolo cumparasem si eu primul set. Nu pt mine amnevoie, pt prietena mea care-a nascut zilele trecute.
Sunt bpa free astea, asa-i?

Mergi la inceput

...am uitat sa va spun ca bananele sunt de la mine din livada...he,he,he..

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Hepilica, thx! Nu mai este farmacia acolo:(. Tot de acolo cumparasem si eu primul set. Nu pt mine amnevoie, pt prietena mea care-a nascut zilele trecute.
Sunt bpa free astea, asa-i?

da. sunt bpa free. n-am stiut ca nu mai e farmacie acolo. dar daca mai stii cum se numea, poti cauta aceeasi farmacie in alta zona.
oricum, eu pe asta ti-l pot da pt prietena ta pt ca nu il folosesc. daca vrei da-mi un mail si ti-l trimit cu sot maine.

si cele de la avent sunt bpa free. eu am luat de la farmacia de la intrarea in piata moghioros. numai acolo am vazut bibe bpa free avent. initial cumparasem din astea normale de la avent.
cele bpa free de la avent sunt culoarea mierii de albine. si sunt anti colici. au o supapa integrata in tetina. in timpul suptului supapa se deschide pt a permite aerului sa intre in bibe, nu in stomac. sunt super. maia nu a avut probleme cu colicii si cred ca si biberoanele astea au contribuit pe langa faptul ca ea scotea foarte bine aerul.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput