Ce stiti despre Retin A?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Cate capete, atatea pareri (nu ca ar fi ceva rau in asta, dimpotriva). Eu am scris la un subiect asemanator si dadeam acolo un link la un articol din NY Times despre Retin A:

http://www.nytimes.com/2006/11/30/fashion/30skin.html?_r=3&pagewanted=1

Si eu as vrea sa incep un asemenea tratament. O prietena chimista mi-a recomandat acum cativa ani sa incep cu Roc, dar cum intentionam sa fac un bebe am renuntat dupa vreo 2-3 saptamani. Ma dadeam o data la 2 zile, seara. La inceput mi-a iritat pielea, dupa aceea a fost ok si am inceput sa o aplic in fiecare seara. Dar am intrerupt la scurt timp, asa ca nu pot vorbi de efecte. Oricum nu aveam pe atunci riduri, voiam sa previn :)) Abia acum au inceput sa imi apara cateva si vreau sa le 'tratez'.

Ce mai tin minte din sfaturile prietenei: sa folosesc genul asta de creme doar noaptea si sa fie din tuburi (nu din cutii dintr-alea rotunde cu suprafata deschisa mare), ca sa aiba expunere cat mai mica la lumina.

Inaioana, poate ne tii la curent cu rezultatele. Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

Rrraluca cam cit costa aceste fiole ? se dau si la bucata?

bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

Da se dau la bucata si costa 50 mii vechi.Gasesti si colagen si elasten parca asa se numeste din acceasi gama.Iti recomand insa colagenul.
Si un pic off topic eu ma dau cu Vitamina A uleioasa dimineata dupa curatare, o lasa cam 15-20 minute poate si mai mult cand am timp si nu am nici un rid la aproape 30 de ani.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Multumesc frumos!
Eu nu am avut niciodata si nici nu am acnee, dar mi-ar placea sa pot reduce ridurile, porii dilatati si pistruii. am inteles ca are efecte foarte bune asupra acestora fiind un exfoliant puternic si un stimulator de colagen. Am inteles de asemenea ca efectele se vad in timp, nu imediat si sunt de durata si ca se face o schema cu prima saptamana o zi da apoi doua zile pauza, urmatoarea o zi da una nu, apoi zilnic si iarasi descrescator ajungand la doua ori pe saptamana de intretinere in anii ce urmeaza. Din ce vad pe alte forumuri (de limba engleza) toate se jura ca efectele sunt geniale si desi nu apar imediat, apar garantat.
De asta ma interesa daca cineva care a folosit-o, chiar si pentru acnee (desi concentratia folosita pentru antiageing e mai mica) a observat si efectele de imbunatatire a tonusului pielii in general, inafara de disparitia acneei (adica asupra ridurilor si porilor,asta ma intereseaza in mod special ).

da, eu o folosesc pentru tonus si catifelare de 2 luni si are efect ,zau !
o amica o foloseste de multa vreme si mi-a spus secretul dupa ce i-am admirat indelung tenul luminos si hidratat perfect .
mai intai pe tenul perfect curat (se poate opta pe un demachiant cu ulei de masline din cel pur) dai cu un strat de crema de noapte ,apoi din retin a -ul cat un bob de mazare masezi fata in mod circular ,evitand zona ochilor si a gurii si urmeaza ultimul srat de crema obisnuita - sandwich ne facem.
revin maine pentru ca nu mai am loc la tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Alina, ce crema de noapte folosesti? Oare merge si una grasa? Ai avut descuamari? Dupa cat timp ai vazut rezultatele si cat de dramatice sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

musetto, dar tu de unde iei retin A? sau fetele care il comanda din romania, cum faceti?

am avut si eu Roc intr-o perioada, dar am uitat de el si cred ca l-am si aruncat intre timp.

cait, vitamina aia uleioasa...ce brand e ca sa stiu dupa ce ma uit?

inaioana, tu vrei sa faci asta pentru prevenire sau retusare? eu n-am riduri, dar suna bine efectele, o sa te urmaresc pe tine cu info. pe gat dai sau numai pe fata? daca trebuie evitata zona din jurul ochilor si gurii, unde de fapt se formeaza ridurile, atunci care e spilul? tu o sa dai si in jurul ochilor? sincer, si eu ca Liris zic ca tu esti exceptional de frumoasa si io n-am vazut niciun rid la tine cand m-am uitat la poze, de-aia te intreb de ce vrei sa recurgi la retin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Conchita eu o iau de la Romanica din farmacii(Vitamnia A uleioasa)si vad ca este facuta de Biofarm.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Da, mi-am propus sa dau si in jurul ochilor si gurii, pentru gat inca nu am gasit experiente ale altora. DAR trebuie enorm de multa atentie pentru ca Retin A subtiaza pielea in prima faza, iar cea din jurul ochilor este deja mult mai subtire. De asemenea crema nu poate fi aplicata pana aproape de ochi deoarece este posibil sa se absoarba/intinda si sa intre in ochi ceea ce este periculos. In plus este preferabil sa fie aplicata impreuna cu o crema hidratanta cel puti initial.
Prin urmare, chestia cu ochii si cu alte zone sensibile de pe fata este de abordat cu multa precautie si pasi mici, dar nu e de abandonat atat vreme cat rezultatele pot fi spectaculoase.
Exista multe creme pentru contur de ochi care contin cantitati mici de retinol care este in fapt substanta activa din ele, inclusiv lipbalms. Practic se poate folosi pentru toata fata, totul sta sau cade odata cu dozajul folosit, hidratarea si protectia solara.
La gat si decolteu inca nu m-am gandit, o sa caut info si despre aplicarile astea.

Multumesc frumos pentru laude, eu am riduri in faza incipienta, am pete de la soare si pistrui pentru ca am pielea alba si sensibila, santul nazolabial incepe sa se contureze cam tare si pielea a inceput sa isi piarde fermitatea, am senzatia ca incepe un usor sagging. La astea adaug porii care se maresc zilnic, asa ca am deja motive serioase sa incep cu www.nytimes.com/2006/11/30/fashion/30skin.html?pagewanted=1&_r=4" target="_blank"> Retin A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Conchita, eu imi iau cand ma duc in Ro (pana acum am mers in fiecare an).

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Conchita, nu am folosit deocamdata Retin A. Intentionez sa merg aici la doctor sa imi spuna exact ce cantitate e potrivita, in combinatie cu ce e bine de luat si sa imi dea si prescription. Dupa aceea o sa ma informez si in leg cu ce se gaseste in Ro si daca e mai ieftin si o sa am posibilitatea, imi voi lua de acolo, desi nu stiu daca poate fi trimisa prin posta fara sa fie pb la vama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Retinol A am vazut ca intra si in compozitia cremei Apidermin.O fi in concentratie prea mica ca sa aiba efect antirid?
Oricum eu n-as incerca asa un tratament,mi-ar fi frica din cauza ca am un ten cu tendinta la cuperoza.
Fiolele de la Floritene sunt bio,sau au si conservanti in ele,ce stiti?

Mergi la inceput