Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

ANOMIS ,zau, ma simt coplesita de atatea,dar si maaandraaaa,pana la Dumnezeu... Unele dintre voi ati ascultat cantecul cantat de Maria Ciobanu,eu nu am putut.Doar numele melodiei m-a facut sa plang,sa imi aduc aminte de multe. Of,asta imi mai trebuia la starea jalnica in care se afla psihicul meu,sa ma apuce si plansul de dorul mamei.
Acum am eu mai mare nevoie de voi.Sincer,uneori asa am nevoie de cineva care sa-mi fie prieten/a!

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dana, Andre, ce frumos ca v-ati intalnit! Si imi place mult cum tineti bebelinele in brate!

Selen,merci de reteta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello,hello

incredibil ,dar a nins toata ziua. arata odios...imi vine sa-mi trag o stare blue, dar nu-mi permit ca-s in mutari. fratele meu, de unde mai scot lucruri, naiba stie ca nici mobila nu mai am in casa. copilu' asta al meiu a dormit 3 reprize de cate 20-30 de minute, asa ca doar eu sunt relaxata. acum parca stie ca a facut ceva care nu trebuia sa faca. tace malc in leagan. nu a tipat extrem de mult, dar destul sa ma aduca la disperare. ta-su inca e la munci de la 6 jumate de azi dim si eu tot fac pachete si pungi. si nu, nu am terminat inca. acum ma duc sa gatesc ca vine vanatorul fara vanat.

am intrat sa spun si eu la multi ani si multa sanatate pentru DANANGIE SI DIANA. sa aveti parte numai de bucurii alaturi de familii si cei dragi.

dana si andre s-au intalnit din cate vad. abia astept pozele. ca si pe cele ale Andrei pe care io stau geana, recunosc.

Cristina mami, nu ma mai opream din admirat pozele. copila e o spledoare, voi 4 sunteti de revista, ciorapii cei mov pe picioare superbe (v-am zis ca am un fix cu picioarele). zambetul Emmei m-a terminat. cred ca Atomix va fi tare mandru cand l-o vedea. imi pare rau ca te simti nasol, dar cred ca nu ar trebui sa te chinui cu steriletul daca e asa greu. io am renuntat la idee. mai bine plastic. deocamdata.

claucia mi-a placut mult ce ai scris. foarte frumos. ti-am admirat si fetitele in pozuci. frumoase foc. si ce gazela e Alessia.

ok, mai am multe de spus, dar trebuie sa fug sa pun de-o friptura. revin, sper.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

vaai, fetelor, ma faceti sa rosesc, zau, eu nu ma vad nici finuta nici frumoasa dar tare bine e sa aud ca ma considera cineva asa, creste inima-n mine va multumesc tare

Elle asa e, vin mult mai bine asa si stiu ca si tu imi spusesei ca merg mai degraba niste margele mai scurte, asa ca va multumesc de sugestii

Andrecluj tare frumoase cuvintele despre Danuta si sunteti 4 frumoase, desi pe 2 nu le-am putut vedea in poza, dar stim noi oricum ca sunt frumoase

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Anomis Clar va iau cu mine, ca doar n-o sa stati pana in iulie fara soare si mare, nu? Ellenuta Multumim. Dana e chiar aratoasa rau, eu am fost doar si voi fi . Imi cade bine ce imi scrii despre Chiara, multumesc frumos. Sa stii ca ochisorii nu-i ies in poze cum sunt in realitate, sunt de un albastru ... ma pierd de 15.000 pe zi in ei. Lullaby, Fragutza, Selen Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80Andrecluj tare frumoase cuvintele despre Danuta si sunteti 4 frumoase, desi pe 2 nu le-am putut vedea in poza, dar stim noi oricum ca sunt frumoase
Crede-ma ca sunt adevarate. Dar stiam asta de la telefon deja. Cand am auzit-o dupa ce a nascut, spunea in continuu "incredibil, incredibil" cu o voce atat de blanda, m-am dus atza la medicul meu sa-i spun ca vreau sa nasc natural, desi o dadeam din prima luna cu cezariana pana atunci. Dana chiar e o minune de om, pe cuvant. Dar voi stiati asta deja. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Ioanna, tare imi place cum canti tu din cand in cand pe forum am luat revista mami de feb si nu te-am vazut

multumesc ... imi exersez si eu caliatile vocale sa stii ca noi eram in mami de ianuarie!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

selen ai fost tare frumoasa si intr-adevar, asa cum au remarcat si fetele, o pata binevenita de culoare! esti tare finuta!

pentru doua mamici deosebite din cluj!

raluk !

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Noi maine seara implinim un an de cand stim de minunea din burtica! Imi aparuse a doua liniuta foarte stearsa, asa ca nu am putut dormi pana dimineata sa imi mai fac un test. Nu imi venea sa cred ca traiesc asa o minune, chiar daca eram sigura ca voi pierde sarcina, savuram fiecare zi in care am fost fericita de Cel de Sus sa am o viata noua in burtica! Si de atunci a trecut un an minunat, cel mai frumos an din viata mea, restul mi se par acum doar niste ani stersi, fara sa stiu cu adevarat ce e iubirea si fericirea!

Ce frumos

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cata minte iti trebuie ca sa faci www.evz.ro/articole/detalii-articol/885853/Saritura-de-pe-bloc-noul-sport-extrem--VIDEO/" target="_blank">ASTA??!
mare este gradina...

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput