Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*
Raspunsuri - Pagina 13
monique02 spune:
Buna seara,
Cristina ati fost foarte foarte frumoase la botez, mi-a placut ca v-ati asortat rochitele. Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, sper sa gasiti o rezolvare maine. Cat despre cadou, nu am inteles asta era cadoul pt Emma
, eu am o cutie in care pun genul asta de cadouri in ideea ca le voi da altcuiva, important e sa nu uiti de unde e sa nu il dai inapoi.
Andra povestesti foarte frumos de la botez, abia asteptam pozele.
Techila sa sti ca m-am gandit la tine aseara, bine ca ati ajuns cu bine, lasa ca in cateva zile se incalzeste afara. Am pierdut sirul, unde te intalnesti cu Iulika?

lutoniana spune:
Raluk ce mai face baiatul ?
Zi-ne cateva cuvinte macar.
Selenico da ce de-a fete la nunta aia....Ai fost tare draguta 

Crisbebe tu esti o fata foarte draguta si minunata, asta daca nu ai mai veni cu replici dinacelea ca nu ti-a simtit nimeni lipsa.....
De parca trebuie cineva sa tina socoteala cine intra, cum, cat, din ce motive si in acelasi timp tot forumul sa planga in lacrimi de dorul uneia dintre noi. Hai sa fim mai mature putin. Nu-i prima data cand ne certi si stii asta prea bine.
Dana si Andre sunteti minunate. 

Lali am vazut si eu baiatul cu ochii mari si frumosi. Bine ai venit la noi 
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
hepilica spune:
Salutare!
Nu vreti sa stiti cum e la mine dupa 2 zile de viscol si zapada. Bai, a ajuns zapada la geam. Pe terasa am zapada mai inalta ca mine. Cainii inoata in zapada. Sunt locuri in care am nameti mai mari decat gardul.
Cristina - chiar daca ai fost supi la botez, important este ca ti-ai crestinat fetita. E o dulcica si tu o frumoasa
.
Mai, gata, nu mai primim pe nimeni in afacere...s-au ocupat toate posturile
. Urmatoarea etapa de recrutari...la vara. Pana atunci trimiteti CV-urile si va vom contacta noi. La HR responsabil de angajari pt ca am vazut ca se pricepe la oameni, o propun pe.....hai ca nu va zic. Trimiteti CV-ul pe PM-ul meu...
.Confidentialitate garantata, ca doar suntem companie serioasa.
In schimb puiutii vostri au intrarea libera si cota nelimitata de fructe cand vor ei.
Lali - alora cu muzica de ce nu le bati in calorifer cu un mops
?
Luto - ce face David? Cum ii merge cu dive? tot morcovel ii dai sau ai mai incercat si altceva? cu charlie cantaretu' cand va intalniti?
Fragutza - hai ca ai prins un post caldut si bunut, le gusti pe toate linistita...dai ok-uri, ne spui unde am gresit, eventual ne penalizezi... da, da..hai ca te-ai scos.
Techila- am urmarit transmisiunea in direct din nameti. hai ca daca esti in direct inseamna ca esti bine si nu trimitem elicopteru' primariei dupa voi (bine, nici nu au..., da zic si io asa... / astia au un buldozer..). la fel e si la mine. nebunie mare. in viata vietilor vietilor mele, ochisorii mei n-au vazut atata alb
.
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
monique02 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare total in afara subiectului, unde gasesc magiun de topiloveni?
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hepilica Mai, gata, nu mai primim pe nimeni in afacere...s-au ocupat toate posturile |
dar macar un pacalici ca mine care sa mearga pe litoral si sa strige:
"poftiti la caise ecologice si cirese naturale" nu mai primiti ?
lutoniana spune:
fetelor revin sa va spun si de davidelu dar acum merg sa vad daca reusesc sa-l culc ca urla de am creierii varza 

kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui monique02 Buna seara, Cristina ati fost foarte foarte frumoase la botez, mi-a placut ca v-ati asortat rochitele. Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, sper sa gasiti o rezolvare maine. Cat despre cadou, nu am inteles asta era cadoul pt Emma , eu am o cutie in care pun genul asta de cadouri in ideea ca le voi da altcuiva, important e sa nu uiti de unde e sa nu il dai inapoi![]() Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
F tare!

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
madalina84 spune:
Vai cat am dormit
,ma prinsese oboseala si am zis ca dorm o ora si am dormit 3.
Am recuperat repejor dar nu am mai scris la fiecare ca eram dupa somn si nu am retinut mare lucru![]()
Am vazut pozele Cristinei si m-am topit dupa Emma zambareata cu rochita ei mov
si am vazut-o si pe mami tare frumoasa
.Sper sa treaca si iritatia de la fundulet
Mary hai ca vine repede pastele anul asta deci nu ai mult de asteptat,sorry dar asa retinusem![]()
Am vazut si poza de la intalnirea Danei cu Andre,4 frumoase
Crisbebe eu nu am citit postul tauin care spui ca nu ti-a simitit nimeni lipsa(am vazut ca scria Luti) dar sa sti ca am vrut sa intreb de tine dar chiar am uitat pana mi-am scris eu posturile.Sigur nimeni nu e uitata dar suntem asa de multe si uneori uitam sa mai intrebam
Apropo Mimika ce-o mai face?Si cuscra Delia?sper ca sunt bine si doar ocupate
Ma credeti pe cuvant ca am citit tot da?dar deocamdara doar atat am retinut,poate pe parcurs imi mai aduc aminte
Multumesc fetelor de sfaturi,e normal ca oricine ar gandi asa,nu stiu daca e obsedat sau ceva de genul asta dar sunt multi carora le plac persoanele cu amputatii(e o specie precum homosexuali),nici eu nu stiam ca exista asa ceva dar am aflta cand am fost in germania de la< o prietena.Orcum mie nu imi placea baiatul asta dar am ramas socata cand am auzit cea patit,mai ales ca il stiam intreg.In fine sa nu credeti ca acuma o sa stau toata ziua buna ziua cu el pe net.
Revin
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
Lali_mete spune:
| hepilica Lali - alora cu muzica de ce nu le bati in calorifer cu un mops ? |
Le-as bate eu dar nu mai au calorifere...
| Dana15 Publicat la - 08/02/2010 : 20:35:34 Cata minte iti trebuie ca sa faci ASTA??! mare este gradina... Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! Noi |
Pai nici nu le trebuie prea multa minte,este deajuns sa cada vre-unul stramb si sa isi rupa gatul,ca vorsi altii senzatii tari

Hai ca fac progrese... Am invatat sa pun citate

Lali Lacra
de
Paul-Iulianhttp://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian