Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

LUTO eu nu am certat pe nimeni...doamne fereste
Tu ma certi pe mine...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

1. De unde pot lua si eu un suport ptr bebe de pus in cada? (am inceput sa facem baie in cada de sapt trecuta dar mom in tin eu)

Eu am www.mothercare.com/Mothercare-Aqua-Pod/dp/B0011EZ9WS/sr=1-1/qid=1265656228/ref=sr_1_1/276-0826730-9232935?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44537031&mcb=core" target="_blank">asa ceva, pe pink . Inca nu l-am incercat dar stiu de la o prietena ca e foarte fain. Il au si la noi in magazine.

Priviti aici,ultimul film de la disney ..a (adica un trailer).

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Sa va dau si vestea buna.Ma bucur de ea ca pentru mine si sper sa fie totul bine.Stiti voi cine va fi in odiseea de septembrie-octombrie anul asta?????????SURIOARA MEA.Vroiam azi sa ajungem la dr dar a zis ca mai amana putin ca sa ii bata si inimioara cand va face ecograf.A facut vreo 3-4 teste,primele cu liniuta a doua mai pala dar mai vizibila cu fiecare test,mi-am adus aminte de Monica noastra ca ea a patit asa si uite ce minune are in casa..Ea si-l doreste foarte mult dar prietenul iei a reactionat cam ciudat,cred ca a fost socat(vreau sa cred ca toti sunt socati la auzirea vestii nu numai el) dar oricum ea vrea sa pastreze sarcina indiferent ca va fi cu el sau nu.Nu ne intereseaza ce va zice lumea daca el nu va fi alaturi de ea caci nu suntem nici primele nici ultimele cu copii fara tata si vom fi doar mame singure implinite.Eu sper ca el sa le fie alaturi.Sunt fericita la maxim ca o sa am un nepotel si baiatul meu un var cu care se va juca,vor creste ca frati.O sa ajungem si sapt asta la dr sau daca nu pleaca vineri saptamana cealalta.Eu am ramas gravida pe 5 ianuarie si ea pe 18.Pe parcurs o sa va mai dau vesti

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Mada, draga mea, inmi pare foarte foarte bine pentru surioara ta, poate se va intoarce si ea in tara cu ocazia asta, sau e bine stabilita acolo?
Bravo ei, sunteti niste dragute si niste frumoase si ma bucur tare pentru voi. Stii ca pe cand ea va naste tu vei avea copil de un an? :-) iti dai seama ca vei fi profesoara! si mai tarziu nici nu o sa se mai cunoasca diferenta, dar mai incolo pe la 3-4 anisori, cel putin.
Bravo ei, transmite-i multe felicitari!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Ha ha...in Mall-ul de langa mine e un magazin Disney si e plina vitrina ochi....si in interior de broaste din acest film. Din plus. Si scrie foarte mare ca pe ecrane din februarie. Broastele sunt absolut minunate ca de altfel toate plusurile ce imita personaje celebre.
Eu raman la dragostea mea ....cei 7 pitici bestiali din Alba ca Zapada....unul mai prostovan ca altul, unul mai dragut decat altul.....ii ador

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Mada ce frumos! Felicitari surioarei tale!!! Veti fi doua mamici frumoase si implinite. Ce bine ca va avea Iri cu cine se juca! Apropo, care dintre voi e mai mare?

Hepilica dar pentru clienti lista ramane deschisa? Ceva discount pentru primii inscrisi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Sa va dau si vestea buna.Ma bucur de ea ca pentru mine si sper sa fie totul bine.Stiti voi cine va fi in odiseea de septembrie-octombrie anul asta?????????SURIOARA MEA.Vroiam azi sa ajungem la dr dar a zis ca mai amana putin ca sa ii bata si inimioara cand va face ecograf.A facut vreo 3-4 teste,primele cu liniuta a doua mai pala dar mai vizibila cu fiecare test,mi-am adus aminte de Monica noastra ca ea a patit asa si uite ce minune are in casa..Ea si-l doreste foarte mult dar prietenul iei a reactionat cam ciudat,cred ca a fost socat(vreau sa cred ca toti sunt socati la auzirea vestii nu numai el) dar oricum ea vrea sa pastreze sarcina indiferent ca va fi cu el sau nu.Nu ne intereseaza ce va zice lumea daca el nu va fi alaturi de ea caci nu suntem nici primele nici ultimele cu copii fara tata si vom fi doar mame singure implinite.Eu sper ca el sa le fie alaturi.Sunt fericita la maxim ca o sa am un nepotel si baiatul meu un var cu care se va juca,vor creste ca frati.O sa ajungem si sapt asta la dr sau daca nu pleaca vineri saptamana cealalta.Eu am ramas gravida pe 5 ianuarie si ea pe 18.Pe parcurs o sa va mai dau vesti

IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

Felicitari matusa Mada, sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur foarte mult pentru surioara ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

CLAUCIA exact asta ii spuneam eu,ca o sa-l crestem impreuna,ca ea va sta la mine daca e sa nu fie cu el sau ma duc la ea in elvetia.Plus ca are de toate printul ei ca doar are de la verisorul lui.
LULLABY e mai mare cu 5 minute,dar ea s-a sacrificat pentru mine.Acum doi ani in decembrie stateam cu ea de vorba si ne gandeam ca daca nu pierdeam sarcina ar fi avut copilul 3 luni.Printre discutii i-am zis ca sa nu faca copil inaintea mea ca sa-l iubeasca ai nostri mai mult(egoista rau) si lA nici o luna am ramas gravida
Muötumesc fetele din suflet,sunt atat de fericita

IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Ha ha...in Mall-ul de langa mine e un magazin Disney si e plina vitrina ochi....si in interior de broaste din acest film. Din plus. Si scrie foarte mare ca pe ecrane din februarie. Broastele sunt absolut minunate ca de altfel toate plusurile ce imita personaje celebre.
Eu raman la dragostea mea ....cei 7 pitici bestiali din Alba ca Zapada....unul mai prostovan ca altul, unul mai dragut decat altul.....ii ador

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

As locui intr-un magazin Disney!!
Oare la noi de ce nu sunt ?
Ia sa ne interesam de o franciza ceva...
sotuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

LUTO eu nu am certat pe nimeni...doamne fereste
Tu ma certi pe mine...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Crissule..Lucia nu te-a certat..ti-a spus intr-un mod extrem de diplomatic ca mesajele gen "nu mi-ati simtit lipsa!!!" nu sunt tocmai placute ochiului nostru de mamici mature, ce suntem cu toate..aici nu tine nimeni evidenta..intra cine poate, cand poate..cui ii place!

uite, mi-a placut extrem de tare o faza la Meli si imi pare rau ca atunci nu am putut sa o remarc cu "voce tare"..cand a revenit dupa o perioada de absenta, prima propozitie din mesaj a fost ceva de genul "ce mult mi-ati lipsit!!!".....frumos!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput