Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

CRISTINA eu l-am dat pe Alex direct cu uleiul ala la fundulet si oo...am inlocuit orice fel de cremute...iar acum daca ma crezi nu ii mai dau cu nici un fel de crema...am de la mustela lapte de corp cu care ii dau dupa baita si atat...

Acum am si eu 2 intrebari la voi...una serioasa si una..

1. De unde pot lua si eu un suport ptr bebe de pus in cada? (am inceput sa facem baie in cada de sapt trecuta dar mom in tin eu)
2.In legatura cu afacerea..daca mai aveti nevoie de cineva care sa va rezolve litigiile in caz de nevoie ma ofer eu

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna seara mamici,

Bag capul sa spun La Multi Ani! Sarbatoritelor de azi.

Mami si pisa, imi plac foarte mult posturile tale si abia astept primavara sa te cunosc intr-un parc (care vrei tu)

Danagie, iti doresc tot binele din lume si sa sti ca pentru mine esti o mamica eroina, este extraordinar cum reusesti tu sa te imparti intre cei doi ingerasi de acasa, mutare de casa, si forum.

si ar fi asa de multe de zis,
Cristina felicitari pentru crestina, esti o frumoasa cu doi copilutzi superbi.

Andre e trist cand pleci de oriunde, partea buna e ca poti lua forumul cu tine peste tot - adica pe noi.

Mama mea e cea mai buna prietena a mea, cea mai buna mama si daca e adrevarat ca parintii ii alegem inainte de a ne naste, eu am ales foarte bine. aveam pareare asta si mai demult dar dupa ce am nascuta, o vad altfel, a aici langa mine, o pun sa imi promita ca bebe se face bine, ca bebe creste, ca.... etc.

Raluk si Monikus, mamici scumpe si dragi, ori de cate ori plange Dinu si nu pot sa il consolez, ma gandesc la voi si la sufletelele voastre. Greu e sa-l vezi chinuit si sa nu poti face nimic si sunt alaturi de voi

Cu intarziere ma bucur si eu Bine ai venit Lali!, are Paul niste ochi

Mada atata mai trebuie sa stii noi toate, suntem aici, langa tine

Ioanna, tare imi place cum canti tu din cand in cand pe forum am luat revista mami de feb si nu te-am vazut

Liliac, pe masura ce te citesc "you are growing into me"

Aiducule, Alex25, cum stati cu cura? Eu mai am o saptamana si devin gazela.

Noi suntem bine, azi e zi de cantar, ultima data avea 7,150 si 65cm, destul de rontunjor. Ieri am iesit afara si cred ca i-am facut o mica raceala ca azi noapte a tras de nasuc la greu, iar azi l-am auzit tusind si stranutand. Sper sa nu fie nimic grav.

NelaM, mi-a fost teama sa dau drumul la melodia cu mama, pe care ai propus-o ca eram sigura ca ma apuca toate jelile. Azi dimineata la 6 o sunam pe mama ca bebe urla si nu stiam cum sa-l mai linistesc. Cred ca acum e cel mai greu ca nu o ai pe mami a ta mai aproape.Ma bucur ca te simt mai linistita in posturi referitor la luatul in greutate. si te cu drag struta scumpa si draga (cu strutica gingasa si strut regal acasa)

Maria, spor cu mutarea.
Techila, ma bucur ca sunteti acsa cu bine si ca Elle, nu a mai plecat pe ditai zapada la gratare.

Iulik, tot prin nameti.... la voi cand vine primavara?

Astept primavara langa Mely si nazdravanii ei

trimit si revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Selen ce draguta ai fost!!! imi plac pozele in care esti cu fetele..mai toate imbracate in negru, iar tu..altfel! frumos!

Raluk

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

SELEN ai fost f draguta si placuta.si la minunata EBRU cu ochii ca margelutele.

RALUK ridic si eu un pahar in cinstea zilei in care ai aflat de viata din tine.Si eu acum un an am aflat ca voi avea GEMENI

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Selen ce draguta ai fost!!! imi plac pozele in care esti cu fetele..mai toate imbracate in negru, iar tu..altfel! frumos!

Raluk

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

multam frumos! la fel le-am zis si eu, ca le stric seria de "negru"

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Cristina Ana miercuri mergem la vaccin cu bebe la policlinica din Militari, la Municipal ajung abia peste o luna. Crema o am deja acasa, am luat doua cutiute sa fie, ti-o aduc macar sa vezi cum arata si daca nu ti se pare ok, nu o trebuie sa o folosesti. Pe bebe nu l-am mai dat dinainte sa sarbatori pentru ca nu s-a mai iritat si de aceea nu am mai cumparat, oricum se consuma destul de greu. Poate stiu fetele cam ce termen de valabilitate au cremele produse in farmacie.

Selen ce bine ca te-ai distrat. A simtit Ebru ca nu-i mami acasa, draga de ea.

Ce rapizi sunt cei de la Constanta, eu am depus dosarul in decembrie si mi-au spus ca abia in martie sunt sperante.

Lali of, greu cu vecinii, greu la bloc. Eu asa visez la ocasa la curte, mi-am ales si zona ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna seara la mamicile mele preferate. Stiti deja ca ne-am intalnit cu Dana si cu Ana. Ce sa va spun despre ele ca sa nu para ca impart complimente, chiar daca nu-s genul? Sunt 2 flori. Dana este frumoasa si blanda, iar Ana ... n-am cuvinte, o scumpa, atenta la tot ce misca in jur, nu ca pitica mea la care nu ii pot prezenta niciun bebel, ca doarme. Am pus la semnatura singura poza pe care am facut-o. Ma simt mai bogata dupa intalnirea asta, ajunge cand spun asta, nu? Va pup pe toate Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

selen tare draguta ai fost la nunta! ai adus o pata de culoare .. cred ca in afara de mireasa, toate fetele purtau negru/gri .. mi-a placut cum ti-ai aranjat margelele la gat .. arata mult mai bine decat in poza pe care ne-ai aratat-o cand te=ai gandit la costumatie!

criss eu am vazut suport din ala in cora .. dar daca nu vrei sa iesi din casa pe vremea asta, uite aici .. fara spatii.

http:// bebelusultau .ro/detalii.php?cod=LF17

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna seara la mamicile mele preferate. Stiti deja ca ne-am intalnit cu Dana si cu Ana. Ce sa va spun despre ele ca sa nu para ca impart complimente, chiar daca nu-s genul? Sunt 2 flori. Dana este frumoasa si blanda, iar Ana ... n-am cuvinte, o scumpa, atenta la tot ce misca in jur, nu ca pitica mea la care nu ii pot prezenta niciun bebel, ca doarme. Am pus la semnatura singura poza pe care am facut-o. Ma simt mai bogata dupa intalnirea asta, ajunge cand spun asta, nu? Va pup pe toate

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

doua mamici frumoase si aratoase!

am mai rasfoit pozele cu puiuta ta .. e tare tare frumoasa, si ce ochisori ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Raluk ce mai face puiutul drag? Ce frumos ai povestit de momentul in care ai vazut rezultatul testului.

Angelli mi-a placut ideea fetelor de a cumpara o lingurita pe care o donezi apoi bisericii, o sa ma interesez si eu.

Selen ce-mi place cum te-ai aranjat si imi plac margelele asa, eu as fi votat "cu". Esti atat de finuta, tie iti sta bine cu orice.

Dana, Andre super mamici cu super puiuti, asortate cu wrap. Frumos!

Mergi la inceput