Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*
Raspunsuri - Pagina 10
Iulika29 spune:
Mådålina ce povesteti tu acolo parca e desprins din filme cu baiatul acela.Acuma tu decizi ce vrei så faci.Cum simti tu!
Danangie si Mama_si_ pisa La multi ani !!Va doresc o zi frumoaså si linistitå!

Cristina eu nu vad pozele de la botez
..am intrat sia i toate albumele care le stiam dar de la botez nu e.
Andra si eu care ma gandeam ca pana termin de recuperat bagi poze
..Glumesc! Bine ca a fost bine si v-ati simtit bine.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Cristina ana
esti o bomboana si-mi vine sa te pup.
1. si eu stiu ca nu trebuie sa sangereze steriletul. Nu ca as fi avut dar e asa fain sa spui ce stii.....Adica tu sa sangerezi ca el nu cred ca o face. Bafta la doctor !!!!
2. Irina nu a fost la botez sa o vad si eu putin ? ca tare mi-i dor de ea.
3. La mine singura crema care are efect garantat pana la urmatoarea schimbare de scutec e Sudocream. Numai de 2 sau 3 ori am avut pb cu davidelu si au trecut in mod miraculos as spune. I-am schimbat si Pampersul e drept si nu m-am mai intors la ei.
4. La botez te cred ca a fost nasol, daca iti faci mari sperante si asteptari si iti doresti ca acea zi sa fie frumoasa, asa cum de fapt fac toti oamenii normali. DAR tu si papusica ati fost superbe. Puiu mic si tati par fericiti. Andrei a luat masa intr-un loc sublim, Ai primit un cadou de cadou.....parul nu parea sa iti cada tot prin casa....Ce vrei mai mult de atat ?
Eu te pup si ma bucur ca ti-a trecut tristetea.
Mai bine zi-ne ce au zis nasii de halate ![]()
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Kiki, multumesc pentru raspuns! Cu Bephanten am dat-o si nu a trecut deloc. E drept ca nu era Plus, dar banuiesc ca tot aceeasi compozitie are. Alta data Bephantenul a facut minuni, dar acum nu are nici un efect. E o iritatie tare ciudata, ca nu trece de 3 saptamani, nu prea e normal, desi nu cred ca o doare. Parca ziceau fetele de ceva de la Mustela? Dar oare ce anume? Pozele chiar nu au iesit multe. Il pusesem pe tata sa ne faca poze "de familie" in multe pozitii, dar singura care a iesit e cea in care suntem noi patru. In rest sunt toate intunecate, si ma oftic, ca aveam poze in care Andrei o tinea in brate pe Emma, o minunatie! Lullaby, e foarte buna ideea vostra cu botezul pe vreme frumoasa, dar imi e mila de saraca nasa, ca daca se mai ingrasa Alexutul mult, o sa o rupa de spate toata slujba! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
De la Mustela, e un mare fas crema pt eritem (parerea mea), nu da banii aiurea, e mult mai buna bepanthen la inrosirile astea uzuale.
Eu zic ca nu-s pierdute pozele, se pot prelucra, se adauga luminozitate, ai incercat?
Pup
Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Santo sa stii ca nici Andre nu a facut multe poze..de fapt am rugat pe cineva sa ne faca..nu erau asa multi oameni (si care sa para de incredere..sa nu fuga cu aparatul |
haaaa, crezi ca nu m-am prins ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Lali_mete spune:

Doamne de ar putea exista o lege care sa interzica folosirea bass-ului cand se asculta muzica intr-un apartament de bloc
.Am o cretina deasupra mea,putin mai intr-o parte asa,cred ca nu ii mai sta bine creierul in cutia craniana de la muzica aia...
daca mai tresare o data baiatul cred ca
.
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
selen80 spune:
ma scuzati ca am trimis placinta de 3 ori, dar imi tot dadea eroare si am dat refresh in disperare, ca am crezut ca pierd ditai mesajul
si acum nu reusesc sa le sterg, nu stiu de ce 

Cristina ati fost niste belle si rachitoare amandoua la botez! si in poza de familie sunteti frumosi toti 4!
eu nu stiu ce sa-ti zic de fundulet iritat, ca n-am avut probleme pana acum...
ce frumos ca s-au intalnit Dana si Andre, de-abia astept poze!
eu am fost sambata la nunta, pana la urma singura (nu stiu daca va povestisem ca sotz avea de terminat pana azi un referat si a stat sambata noaptea si a mai lucrat la el...) A fost tare frumos, desi n-am stat mult, de pe la 22 pana la 2, dar m-am reintilnit cu fostii mei colegi de munca, am mai schimbat o vorba cu ei ca nu ne mai vazusem demult tare, am dansat, am ras, am facut febra musculara de la mers pe tocuri
Ebruska in schimb s-a dat in stamba, de bine ce ma bucuram ca in noaptea de vineri a dormit neintoarsa de la 21.30 la 4 dimineatza si speram sa se repete povestea si sambata, mi-a demonstrat ca ea e sefa
a adormit destul de greu si s-a trezit la ora 1.30 noaptea si a tinut-o intr-un plans...n-a vrut biberon (pe care de cateva zile oricum il refuza in mod constant, deci eu nu prea mai pot pleca nicaieri pt mai mult de 2-3 ore), n-a adormit la loc, cred ca a simtit ca nu e mami langa ea acolo
cand am ajuns acasa, pe la 3 fara ceva, se oprise din plans dar avea chef de vorba....i-am dat tzitzi si a adormit, dar tot cam greu (eu deja picam de somn, va dati seama....)....s-a trezit la 8, a papat iar si am incercat s-o adorm la loc ca sa mai dorm si eu....pe la 9 a adormit si eu cu ea, pana la 12
acum suntem si cu socrela 2 saptamani la noi, sper sa reusesc sa fac si eu ceva treburi pe care le tot aman....
o sa incarc si poze de la nunta imediat
IUlika vezi ca albumul Cristinei cu botezul este la sfarsit de tot ![]()
LA MULTE LUNITE SI DOVLECEILOR SARBATORITI AZI! 

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
angelli spune:
Cristina_ana felicitari pt crestinare, sunteti niste frumosi toti! Bine ca ai fost ferma in leg cu temperatura apei.
Si eu am o mica nelamurire cu lingurita de impartasanie, cum poti sa dai la un copilas din acea lingurita dupa ce au trecut atatia adulti cu cine stie ce crocobauri tot pe acelasi motiv daca e sfintita nu se intampla nimic? Un virus se manifesta cam in 24 de ore, de unde stii ce e.Plus ca nu e igienic, eu schimb si lingurita mea cand dau la copil sa guste ceva.Cand il impartasim pe Andreas mai bine nu imi spune nimeni, sa mearga fara sa stiu ca mi se face rau.
Danangiefelicitari!
Mada84esti o mamica superba si inteligenta.Sa ai grija, da?
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
flo1980 spune:
Seara buna!
Scuzati "invazia" vreau sa urez o mamica cu 2 puiuti scumpi:
Danangie 
La multi ani cu sanatate, sa fii bogata in toate!
_
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
raluk16 spune:
De cand nu am mai intrat am pierdut "luni-versarile" unor dovlecei, asa ca...
La multe lunite si la multi ani Emma, Isabella, Alexandru, Darius si Robert, Iris, Maria, Alex, Anabelle, Adam, Sarah 
La multi ani cu sanatate si fericire Dana si Diana! 
Cristina ati fost superbe amandoua! Tu esti foarte slaba dar foarte sexy, ciorapii mov au fost foarte potriviti rochitei chic, pozele sunt frumoase
. Imi pare tare tare rau ca nu a iesit totul cum ai fi vrut, recunosc ca intram in depresie, asa ca tu ai reactionat chiar bine. Mai ales cat de slabita cred ca te simti de la sangerari. Sper sa rezolvi si cu asta 
Abia astept si eu poze de la Andra si de la Andre
Pup cu drag Ralu, Dana, Meli, Diamar (
la catedrala am facut nunta, dar oare am pus undeva poze?), Andre (
am plans de emotii la postarea ta, vei fi o mama deosebita!), Elle
Noi maine seara implinim un an de cand stim de minunea din burtica! Imi aparuse a doua liniuta foarte stearsa, asa ca nu am putut dormi pana dimineata sa imi mai fac un test. Nu imi venea sa cred ca traiesc asa o minune, chiar daca eram sigura ca voi pierde sarcina, savuram fiecare zi in care am fost fericita de Cel de Sus sa am o viata noua in burtica! Si de atunci a trecut un an minunat, cel mai frumos an din viata mea, restul mi se par acum doar niste ani stersi, fara sa stiu cu adevarat ce e iubirea si fericirea!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
selen80 spune:
Uka eu am depus dosarul pe 6 ianuarie si mi-a venit decizia pe 4 februarie...deci mai putin de o luna...asa c la sfarsitul lui feb cred ca iti vine si tie... vorba lui Santo, Constanta rules!! si repede, si decizii trimise prin posta 
cine ma intreba de gogosi?? parca FRagutza...am facut dupa reteta asta dar am mai pus in compozitie 2 linguri de zahar pudra si 2 pliculete de zahar vanilat (m-am gandit eu ca doar cu zaharul pudra de deasupra n-o sa fie destul de dulci...)...au iesit ok, le-am facut super usor si repede, dar parca mai bune sunt alea cu drojdie (desi mai greu de facut, nah...)
am pus si pozici DE LA NUNTA
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta