Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*
Raspunsuri - Pagina 9
Fragutza spune:
Selen, cum ai facut gogosicile?
Am facut reteta de caneloni de la Monique si-au iesi ff bune!
Ellenuta spune:
cristina superba emma ! ce tinute frumoase! iar tu mami .. jos palaria, arati tare tare bine! despre popo .. am trecut si eu cu eva prin asta .. pana nu i-am dat cu albastru de metil si facut bai cu apa cu bicarbonat .. nu i-a trecut .. o dadeam alternativ cu sudocreme, cutaden, bepantene ..
cris felicitari pentru progresele lui alex! sunt sigura ca mai multe dintre noi ti=au observat lipsa.
apropo de fete lipsa la apel .. raluk, aiduk!!
danutza asteptam pozute!
lali scuza-ma dar nu ma pot abtine .. cum a facut baietu' pipi pe laptopul tau .. of of ..
uka eu ptr alocatie am depus pe 17 dec si nu i-am luat nici acum. am de incasat nov, dec, ian .. deci o sa am ce prapadi cand intra toti. ptr cic am depus pe 20.01 .. insa tanti de la primarie mi-a spus ca abia in aprilie ii iau .. vai si amar .. pe de alta parte, astia la job iara intarzie cu banii si eu vroiam sa dau o raita la cumparaturi caci au reduceri super la haine de copilasi .. ofof ..
selen hihi .. de cate ori ai dat send la mesaj? am patit-o si eu odata ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
DANA
MAMASIPISA
La multi ani! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!
Eva
Anna
papa bun
cristina_ana spune:
Apropo de bibelouri naspa! Ia uitati ce cadou am primit eu ieri de la soacra :
http://entertainment.webshots.com/photo/2879574090104695517VAnuBj#commentForm
Cand le-am vazut am facut o fatzaaa!!!!!!!!! I-am zis sa le ia inapoi ca sunt oribile, dar a zis sa le pastrez si sa le dau si eu cadou la altcineva!
Deci Manga, ce zici de acest superb cadou de casa noua? Numai zi-mi adresa si ti le trimit! (sper ca nu te-ai suparat )
Ellenuto, botezul l-am facut la o biserica din cartier, cea mai aproape de blocul nostru. Si vai ce zici tu acolo, cum sa-i dau la papusica mea cu albastru de metil pe funduletul ei scump si drag? Eu cum il mai pup? Sper sa treaca cu creme si sa nu trebuiasca sa recurg la asa ceva!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Lullaby_2009 spune:
Cristina Ana nu m-am gandit la problema asta. Oricum Alexut nu e chiar grasunel, dar pana in mai are timp sa puna carnita, ce m-as bucura. O sa vorbesc oricum cu nasa. Pentru Alex am folosit o crema de la farmacia spitalului, foarte grasa, am luat in decembrie doua cutiute. Daca vrei trec miercuri pe la tine, dupa ce venim de la doctor, sa iti aduc.
Iulika distractie placuta diseara!
techila spune:
uuuuu...cristina...ce fromoooos...cata arta, maiestrie nu alta....o sa le pun pe desktop....prea-s sublime
sunt sigura ca manga o sa se bucure din tot sufletelul ei si o sa le lase si mostenire lu' piski...ca sa ramaie in familie podoabele
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
cristina_ana spune:
Lullaby, merci mult! Daca poti sa imi cumperi, nu ma supar! Oricum, eu in seara asta cumpar Reviken si va spun maine daca a avut efect sau nu. Dar nici crema aia de care zici tu nu cred ca strica!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Ellenuta spune:
cristinica nici mie nu mi-a convenit insa eram disperata .. aproape ca ii sangerau ranile de la popo, i se luase pielicica .. nici s-o spal nu mai vroia, o ustura tare tare rau si tipa ca din gura de sarpe la schimbat de pampers .. a scapat in doua zile cu albastru de metil si creme ..
cred ca la papusa ta nu e asa rau din moment ce nu plange si nu se arata deranjata. poate reusesti s-o rezolvi din creme!
Eva
Anna
papa bun
lutoniana spune:
Mama si pisa
Danangie
Multi ani fericiti cu bucurii si dragoste in familii !!!!
Sa va traisaca toti barbateii si barbatii si sa fiti iubite si apreciate !!!!!
Mai sunt limbi de pisica si sampanie ?
As baga si eu un dans festiv si as scrie cate ceva ca am asa multe de spus.....dar mai intai sa recuperez tot.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
vik-cj spune:
Buna seara fetelor. Iar ati avut azi tastarnita...ca de o oraalerg dupa voi.
Deci...La Multi Ani dana si Diana! Sa fiti sanatoase,vesele, iubite si sa va bucurati de copilasii vostri!
Apoi mi-e o ciuda de numa' ca nu am ajuns sa vad fetele frumoasa Dana si Andre...sper ca macar urmatoarea intilnire sa nu o ratez.
Cristina... ce Emma frumoasa si eleganta am vazut. Si ce mama fotomodela are! Super super...mai putin super cadoul soacrei da' no...no comment.
Apropos de iritatii...eu am tratat-o cu sudocream si cu pasta petrini facuta in farmacie...plus lasat mult timp fara scutec direct pe aleza...
Astept sa vad si poze de la botezul Andrei...
Mada..ce poveste bizara...eu astept continuarea, nu dau sfaturi!
A durat ceva pina m-am prins cine e Fragutza...
Si asa deci cuscra Techila...de 1 mai serbezi la Iulika...parca vad ca numa in gratarele o veti tine. Pina la urma ce ai decis? Iei si puii cu tine?
Ma duc sa gatesc ceva...revin mai pe seara
!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela