Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*
Raspunsuri - Pagina 8
crissbebe spune:
CRISTINA si noi am avut probleme urate cu iritatiile...am incercat tot felul de creme si nici una nu a dat rezultat...ba chiar dr pediatru mi-a dat o crema cu antibiotic ptr ca nu mai trecea iritatia de la fundulet si ajungea din ce in ce mai rau...
Dupa toate astea am ajuns sa-l dau cu uleiul de la mir...a facut minuni caci a doua zi deja iritatia aproape trecea..
Asa ca nu pierzi nimic daca o dai cu uleiul de la mir..nu are ce rau sa-i faca...comparativ cu alternarea asta de cremute...PAREREA MEA..
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
cristina_ana spune:
Vaai, Lali, ce patanie!!! Eu acum scriu pe un laptop foarte scump, pe care mi l-a adus sotul de la servici (e cu imprumut), ca al meu mi se stricase. Eu daca patesc asa ceva, mai bine ma arunc singura pe geam, ca oricum sigur ma arunca sotul (noroc ca stau la parter )
Unombun, am primit si eu o mostra de crema de fund de la Himalaya si nu a fost buna la Emma.
Oricum, tocmai mi-a amintit cineva de crema Revikem care e si ieftina si foarte buna. S-a mai discutat aici si despre asta, asa ca deocamdata o pun pe cap de lista, si daca nu merge nici asa, trec la cele mai scumpe, Sudocream sau Mustela.
Va multumesc la toate pentru raspunsuri, sunteti niste dragute!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
cristina_ana spune:
Crisbebe, probabil la tine uleiul de la mir era din cel de masline de a vindecat funduletul. Eu am avut ulei normal. Aseara i-am pus din asta la baita, in apa, dar vad ca tot iritata e.
Iuliko, aseara eram trista mai mult din cauza sangerarilor decat din cauza botezului. La restaurant am avut dureri tot timpul si nu m-am simtit deloc bine, de-abia asteptam sa se termine, SI am fost si tare obosita.
Distractie placuta diseara si sa mananci numai bunatati!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Lali_mete spune:
Eei,CRISTINA_ANA,nici al nostru nu-i prea ieftin,e cam 2500 ron,primit cadou de la tata-socru ptr fi'su,si cat pe ce sa-l rezolve nepot'su si nora-sa .Eu credeam ca Vali(sotul),o sa imi ,dar nu mi-a facut nimic.deja cand a intrat el,ca doar eram vinovata.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
anamaria1979 spune:
Cristina Ana ati iesit super in poze. Nu stiu cum papi tu torturi si arati asa bunicica. Iar crema de la mustela este cea pentru NAPPY RUSH. Acum vreau sa vad poze de la Andra.
kiki_cri spune:
DANA acuma am vazut ce m-ai inttrebat...nu inca nu suntem in CJ suntem tot la mama, dar indata ce se mai incalzeste o sa venim si prin cjsa facem si noi intalnirea cea mult visata de mine
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
Ellenuta spune:
hello fetili
pana sa va prind eu din urma, v-ati mutat la casa noua ..
ce ziceti de zapada asta? eu una m-am saturat desi asa frumos m-am jucat cu eva in zapada azi .. n-am mai fi plecat daca nu eram ude din cap pana la picioare pe motiv de tavalit in zapada ..
lali ce ochi superbi are paulica al tau! e un scump si seamana cu mami tot!
mary sa-ti fie de bine pizza! ce dulci sunt puiutii tai si ce frumos stau eu amandoi in patutul lui razvi!
monica poate rares are un puseu de crestere si d-aia ti se pare ca nu se satura.
moni ma bucur ca ai rezolvat cu aparatul! acum .. POZE!
cristina hai nu mai fii supi, te rog eu! asa a fost sa fie si imi pare tare rau. lasa ca ai tot timpul sa-i faci pozute emmei in rochite .. ea sa fie sanatoasa ca restul conteaza mai putin. bine ca nu ai bagat fata in apa pe frigul ala .. la ce biserica ati bottezat-o?
techila prin ce aventuri ati trecut. ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine! cum sunteti acum cu caldurica si proviziile?
clau foarte frumos ai scris despre asteptarile de la sabina .. si mie imi plac tare mesajele ei si abia astept sa ne mai zica de mogalnetele ei frumoase!
mada brr ma ia cu fiori .. imi pare rau de baiatul acela .. dar nu inteleg de ce vroia o fata fara picioare? acum .. sper sa nu vorbesc in plus dar poate e ceva necurat cu el ..
suede la carte spune ca de la 6 luni putem sa-i punem in popou .. pe eva am inceput s-o pun de 5 luni jumate .. la 6 luni jumate statea perfect in popou ..
alex stiu cum e pe la tine .. si la ai mei, la 2 pasi mai incolo e prapad ..
andra o pup dulce pe printesa zapezilor! de abia astept pozele .. sunt sigura ca a fost ceva super mega extra deosebit la cum te stiu pe tine. unde ati facut botezul, la ce restaurant?
gata cap trecut ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
selen80 spune:
Liliac sa ne inveti si pe noi cum e cu pelteaua
Hepilica io vreau capsuni, cirese si piersici...deja sunt cam mult liste, nu?? da mie poti sa-mi zici si "ia mai pune-ti pofta in cui si planteaza-ti si tu"
bine ai venit Lali! promit sa citesc si povestea nasterii ca am vazut ca o ai la semnatura, dar intr-o zi cand n-am atata de recuperat...
Suede bravo pt abdomene, eu nu faceam 50 nici macar inainte de nastere
Manga ma bag eu la partea financiara, daca nu s-au bagat altele inainte aha! eram sigura ca se baga Nela
merge forumul ca melcul, am facut si niste gogosi intre timp
eu ii iau Mariei de casa noua un bibilou cu balerina
Nela ai fost in mare forma ieri
Monica ce m-as mai da si eu cu saniuta....si eu am avut acelasi sentiment azi, cand am iesit pana in centru, imi venea sa ma arunc in zapada mare de un metru! dar prind eu ocazia sa ma bulgaresc cu Ebruska, si sa ma dau in sanie cu ea pt ea, nu pt mine
Fragutza (o sa-mi ia ceva sa ma obisnuiesc cu noul nume..desi e frumos ) adik tu esti un fel de CTC eh na, ca am gandit la fel ca Liliac
Lali puiul tau are niste ochi superbi! si vad ca a fost un zambaret de mic
Mary ce se mai distreaza baietii tai frumosi! sunt niste scumpi amandoi!
Cristina felicitari pt botez, imi pare rau ca nu a iesit asa cum ti-ai dorit, dar important e ca fata e crestinata si atat. Cu steriletul si eu zic sa ajungi cat mai repede la dr...
Iulika cat de fain ca te vezi cu Techila cred ca o sa va distrati pe cinste! de-abia astept si eu poze, mai ales cu cei trei flacai
Suede nici noi n-am avut vaza mult timp, si la fel faceam, din sticle taiate eu numai la vaza nu ma gandeam atunci cand ieseam la cumparaturi, asa ca nu-mi dadeam seama de lipsa decat cand primeam flori (f rar, dealtfel..)....dupa nastere l-am pus pe sotz sa ia una, ca tot venea lumea cu flori si eram deja penibila...
Techila bine ca ati gasit totusi o solutie sa va aprovizionati...si ajutati si sarmanu om cu ocazia asta...
LA MULTI ANI DANANGIE!
LA MILTI ANI DIANA SI PISA!
pfiu, am zis ca nu mai termin azi de recuperat...gata, mai am cap asta si va pove si despre noi
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Uka si pe mine ma enerveaza de mor soacra-mea cand incepe sa se joace cu Andrei, nu-l lasa nici sa respire! Dar nici la ajutorul ei nu pot sa renunt deocamdata. Acum o chem de la 7.30 pana la 11 si trag si eu un pui de somn, ca Andrei ma termina noaptea cu trezirile lui! Sa-ti fie de bine cafeluta (chiar daca deco). Ce mai face Carinuta? |
Buna!!
Cand ai depus dosarul? eu pe 22 ianuarie..cred ca mai astept..dar si cand or sa vina ..
Ce tare ca v-ati plimbat in Real! Noi nu am luat-o niciodata cu noi in supermarket, mi-e teama, e prea aglomerat..
Si..i-ati luat alt carusel ? Sau se repara ala jumulit?
Carina doarme..mai nou se trezeste de 2 ori pe noapte pt papa, fie ca-i dau sau nu cereale seara..mi se pare ca a si slabit, poate-s eu paranoica ..Voi vedea, sapt asta face 5 lunitze si vine dr la vizita.
Si eu sunt tare bulversata cu diversificarea asta...las' ca ne facem noi mari!
Mada, e spooky rau povestea cu tipul ala... Dar sigur tu stii mai bine.
Cristina.. ce sa zic, sexxy mummy! Foarte dragalasa Emma, o scumpete! Felicitari!
Andra, asteptam si pozele tale, tb sa comentam si al doilea mare event al sfarsitului de saptamana
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009