Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*
Raspunsuri - Pagina 7
santorini spune:
Cristina eu il dau pe Andrei cu Bepanthene crema, dar banuiesc ca ai incercat deja!
de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unombun Fetelor,am vorbit acum cu medicul de familie si sunt...uimita.Am nevoie de trimitere la medicul orl si med.de familie refuza pe motiv ca nu are cum pina nu aduc hirtie de la casa de pensii,combinata cu hirtie de la CAS.Ca sa primesc de la casa de pensii am nevoie de decizie de la Direcita Muncii,unde am depus dosarul din 24 dec.Pina acum nu a venit decizie. Voi ati primit decizii?Am mai intrebat,mi s-a raspuuns,dar poate mai sunt si fete ca mine care nu au primit. Apoi voi ca sa mergeti la doctor ati trecut prin atitea??? Eu am mers la ginecolog,cu plata,nu prin asigurari cum vreau la orl,ca mi-am terminat toti banii la ginecolog si nu mi-au venit nici cei pe crestere si ingrijire copil. |
Nu, nici mie nu mi-a venit inca decizia, si nici banii nu mi-au intrat...eu am depus dosarul in decembrie...inca asteptam...
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
cristina_ana spune:
Santo, da, Bephantem am incercat!
O sa cumpar Sudocream sau Mustela. Sper sa mearga.
Dana, tocmai il vopsisem cu henna cu doua zile inainte de botez. Pana acum m-am facut de 3 ori cu henna si sunt foarte multumita, desi culoarea nu prinde asa bine ca la o vopsea obisnuita. Dar deocamdata merge si asa.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Dana15 spune:
Cristina, Bepanthen plus contine in "plus" un antiseptic, pentru a impiedica inmultirea bacteriilor de la suprafata pielii..eu nu stiu ce sa zic..dar spuneai ca ai incercat deja cu cortizon..nimic, nimic? sa dai macar 3 zile cu o crema
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
Cristina,nu e neaparat sa te uiti.Daca e sa castigi cu biletele necastigatoare de sapt trecuta, sau cu taloanele gratuite,sau 100/200/300 milione,atunci te uiti lunea pe net si gasesti tot.
Eventual,daca iti extrag biletul tau,iti spun numele mic si apoi te suna (deci,macar sa nu dormi,si sa treaca norocul pe langa tine)
Si acum imi vine sa rad cand imi amintesc ce extaziati eram aseara
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
unombun spune:
crema ptr.fundulet,cu mult succes,dupa ce era iritat rau,antiseptic cream de la himalaya-la farmacie e mai scumpa,la plafar vreo 58.ooo lei vechi.dai mai multe zile,inainte speli copilul bine cu apa si sapun.
mary_07 spune:
Nela,mami,voi ce mai faceti?Ati cumparat Margelatei cereale de la Nestle,din alea bune-bune?
Si la Raluk m-am gandit azi,ce o mai face,cum e Alexutu'...te cu drag
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Lali_mete spune:
Cristina si mie imi era cam la fel,dar era cam printre ultimele solutii.
Inainte sa o sun pe surioara sa ii spun,am lasat baietelul toata ziua invelit cu scutec de panza,asezat pe paturica absorbanta,poate,poate ii mai trece.Mai pe seara am zis eu ca ar fi timpul sa ii pun pampers,si l-am dezvelit,m-am dat jos din pat,dar nu am inchis laptopul...Cand m-am ridicat de pe marginea patului aud un sunet asa,ciudat,cum curge apa pe un plastic subtire,facea pipi in laptopul nou primit cadou al lui tati.Eu ,femeie isteata,iau aparatul,il intorc invers,imbrac copilul(care radea),dupa care usuc tastatura cu foehnul...Maaare greseala... am topit taste,in rest e 'sanatos',doar ca alta tastatura costa cam 350 ron,si ciu-ciu bani asa ca poate oi gasi taste 'la bucata' acelasi model la service-urile de pc-uri.Acum vezi de ce era musai sa gasesc solutia repede?
Dar mai tare imi era mila ca il durea...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
Iulika29 spune:
Buna ziua fete dragi!!
Noi deja am fost la plimbarica desi cam frigut dar a fost soare si asta mi-a plåcut tare mult.
Acum o asteptåm pe socrela.La ora 19 am o intalnire cu cei de la munca si cu seful la restaurantul thailandez al nevestei lui (vå dati seama cam ce burdusita vina caså)..Voi merge cu Bubu si socrela va ramane cu Bruce.
Acum så vad ce mai tin minte din ce am citit
Cristina så stii ca te-am simtit tare trista din postul de asearå..Imi pare rau ca ati avut parte de neplåceri la biserica.Dar ma bucur ca a iesit macar cum ai vrut tu si nu cum au vrut altii.
MOni_iulia hehe aveti baiat mare ce mai..Dragul de el daca ai sti ce e efort depun cand se sucesc ei pe acolo..Eu auzeam icnete de creai ca ridica kilograme
Diamar nu stiu ce så zic..Poate e o paså mai proasta e lui si isi va reveni si vå va surpinde cu vorbe frumoase.
Uka eu ma topesc dupå Carina numai din descrieri..Cred si eu ca va umple sufletul de bucurie cu rasetele si chiuileile ei
Suede daca ai sti de cand spun ca ma apuc si eu de abdomene, nu ai idee dar lenesa de mine.....Si vb aia eu nu am nici o operatie..Te felicit!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
kiki_cri spune:
ANDRAIULIA si eu astept pozele cu sufletul la gura!Cred ca totul a fost minunat!
DANAsi de la tine vrem poze!Fain ca ati reusit macar voi sa va intalniti!Si eu cand ma mai duc prin Polus sau IULIUS casc ochii cand vad cate o mamicuta ca poate esti tu.Imaginea ta si a lui Grig, cat si a ANEI de altfel imi sunt bine intiparite in minte.
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan