Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

CRISTINAam citit din urma si am vazut ca ai fost dezamagit de botez. Eu una vad in poze o familie fff frumoasa (chiar ideala as zice) cu un baietel cu o fetita frumosi, frumosi amandoi si care iti seamana LEIT! A fost deosebit de frumoasa EMMA!si hainutele le-ai ales pe masura! De tine ce sa mai zic...ai aratat splendit.Si pozele (cel puitn pe care le-ai pus) mi se par destul de reusite.

Despre iritatia EMMEI, eu iti recomand BEPANTEN PLUS. La Razvan al meu a dat rezultate fff bune. Mi l-a recomandat un bun medic pediatru.

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna ziua!

La multi ani!
Danangie si Diana

Cristina Ana, uff, ce rau imi pare ca fost frig in biserica, bine ca a trecut. Am vazut poze si ,mami, arati suuuuper , iar Emma era scumpa foc in rochita ei . Eu am avut un stres cu botezul iarna, toti ma intrebau (si inca ma intreaba) cand fac botezul, eu am zis clar cand vine vremea calda. Initial vroiam sa-l facem in aprilie, dar daca ma gandesc mai bine cred ca in a doua jumatate a lunii mai, sa vedem ce spun si nasii, dar mi-as dori sa stam la terasa cu bebe.

Fraguta ce idee cu laptele pentru cozonac.

Dana super tare intalnirea voastra. Bravo! Ce frumos!

Andraiulia bine ca v-ati distrat si a iesit ok, asteptam pozele.

Lali ce ochi frumosi are puiul tau!

Nela uite ca nu am apcat sa-ti raspund ieri. Am facut papa bun, nu ostropel (nici eu nu stiu cum se prepara desi cred ca am mancat) si apoi somn si film si iar somn. Multumim de intrebare. Dupa cum spuneam Alex s-a imprietenit cu telecomanda, primul amic a fost telefonul fix, apoi sforile de la jaluzele si de ieri minunata telecomanda si o brocuta mica. Dintr-o data a devenit foarte interesat de lucrurile din jurul lui. Ce-mi place cum intrebi de puiuti, esti o dulce.

I-ati luat cereale bune Anutei? Azi e vesela?

Meli am vazut pozele cu baieti tai, sunti tare scumpi, mi-a placut la nebunie poza in care dormeau ei doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristina, eu am dat Nataliei cu Sudocrem si a doua zi nu mai avea nicio iritatie. Incearca si vezi dc ii merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

TECHILA wau, bine ca ati ajuns acasa la timp!Ce curajoasa esti sa pleci cu pestisorii pana in Moldova...eu inca nu am facut prea multe drumuri cu ei ca imi e frica (bine ca ai mei is si mai planagsciosi si mi-e frica sa nu ma faca de rasu' lumii)

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kiki, multumesc pentru raspuns! Cu Bephanten am dat-o si nu a trecut deloc. E drept ca nu era Plus, dar banuiesc ca tot aceeasi compozitie are. Alta data Bephantenul a facut minuni, dar acum nu are nici un efect. E o iritatie tare ciudata, ca nu trece de 3 saptamani, nu prea e normal, desi nu cred ca o doare.
Parca ziceau fetele de ceva de la Mustela? Dar oare ce anume?
Pozele chiar nu au iesit multe. Il pusesem pe tata sa ne faca poze "de familie" in multe pozitii, dar singura care a iesit e cea in care suntem noi patru. In rest sunt toate intunecate, si ma oftic, ca aveam poze in care Andrei o tinea in brate pe Emma, o minunatie!
Lullaby, e foarte buna ideea vostra cu botezul pe vreme frumoasa, dar imi e mila de saraca nasa, ca daca se mai ingrasa Alexutul mult, o sa o rupa de spate toata slujba! Oricum, nici pe vremea asta nu e o solutie, a fost horror ieri!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hmm,n-am nimerit de data astaOricum,asteptam cu drag poze...Andreeeee

Mada,sustin ce au zis feteleSi te astept cu mielul de Paste (mi-ai "botezat" flacaul cel mare,da' nu-i bai)

Andra,abia astept sa se faca searasa ma delectez cu minunatele poze

Cristina, noi n-avem probleme ,mergem pe Nivea si e ok.Dar incearca si ce au zis fetele mai sus.Pozele de la botez sunt ffff frumoase,Emma a fost ca o papusica iar tu ca un manechinzau de inteleg de ce tii tu curele alea

Selen,Lullaby

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Cristina,si noi am patit la fel cand avea 2 luni bebelul.Intai am schimbat servetelele(de mai multe ori),am schimbat scutecele,si tot nu trecea,si sora mea(mai mica decat mine,dar cu bebel mai mare)mi-a facut copilasul bine cu un leac babesc(nu sariti). Mi-a fiert ulei de floarea soarelui intre-o sticluta mica,pusa intr-o oala cu apa(practic fiert ca si conservele),si nu m-a mai lasat sa folosesc servetele umede.La schimbatul scutecului spalam bebelul la fundulet,il stergeam cu un scutec de finet,pe post de prosopel,si il ungeam cu uleiul ala,si i-a trecut. Incercasem si bepanthen,si inca 2 feluri de creme,una la tub,una la cutiuta(imi scapa numele),si pe cea de la nivea,si nimic,mai rau faceam.De atunci nu s-a mai iritat Paul deloc.

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Cristina,Mustela am folosit si noi la Alex si sunt extrem de multumita ; au de toate,de la creme pt fundulet pana la uleiuri pt baita.
Cand l-am adus pe Razvi din maternitate,avea o iritatie care nu trecea cu nimic..am incercat pana la urma cu ceai de musetel,inmuiam comprese sterile in ceai caldut si dupa 1-2 zile am scapat de iritatie

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina felicitari pentru botez! minunate pozele..si asta datorita protagonistilor! (si mie mi-a placut poza in care sunteti voi 4)..arati tare, tare bine! si parul..i-ai mai facut ceva in afara de henna?!
De Emma nu mai spun..sper ca are mititica ata rosie la manuta! este o duuulce!

(aaa..mi-am adus aminte..ginseng si placenta..in afara de henna..dar arata tare bine, sa stii)

Felicitari si tie Andra pentru botezul minunii! sunt convinsa ca totul a fost asa cum v-ati dorit!

Santo sa stii ca nici Andre nu a facut multe poze..de fapt am rugat pe cineva sa ne faca..nu erau asa multi oameni (si care sa para de incredere..sa nu fuga cu aparatul) prin parc;

Kiki tu esti in Cluj acum? poate facem o intalnire si cu Cecilia..eventual sa se incalzeasca un picut mai mult;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fragutzo, merci, o sa incerc Sudocream, acum imi amintesc ca s-a mai discutat de crema asta.
Pana acum si eu o dadeam cu creme normale, de genul Nivea, Sanosan, si nu am avut probleme, dar acum e altceva, mai serios.
Lali, eu cu uleiuri nu imi vine deloc sa o dau. Nu contesc ca ar fi bune, dar imi este mie scarba sa ung copilul cu asa ceva, nici pe ala de masline sa nu il vad! Oricum, merci pentru "reteta"!
Meli, ia zi tu, acum ca te-am prins, daca cumperi bilete la SUperbingo ala, trebuie musai sa te si uiti la emisiune? Sau se afiseaza numerele castigatoare prin vreun ziar pe undeva? Ca m-ar tenta si pe mine sa-mi incerc norocul, dar nu as rezista sa ma si uit la emisiune!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput