Tauroaicele petrecarete - LMA!!! (36)
Raspunsuri - Pagina 19
Amonar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jenn Amonar,milicidana,multi ani fericiti!Amonar,tu esti vecina mea de peste granita?Sunt tare ca untul la soare,acum am realizat... |
Eftimie C. spune:
Buna ziua la tauroaice!
Chiar daca nu avem sarbatoriti astazi, eu va zic la toate, ca doar e zodia noastra.
Lexi cred ca ti-au restrictionat cei de la IT accesul la Forum.La unele site-uri asa avem si noi la servici.Din fericire pe DC am acces , ce-i drept doar in pauza imi permit sa intru.
My_Lady0091 spune:
scuze ca am intrat neinvitata...va las acest link...cu rugamintea de a vota:http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html...se refera la propunerea ca pe 1 iunie sa se micsoreze imdemnizatia de crestere a copilului la 600 lei.
multumesc.
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
anangel_lexi spune:
Pana la urma vad ca m-au lasat astia sa intru. Asa ca sunt happy!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Poftiti la . Pe unde umblati iarasi?
Aici e o vreme uraaaaata...bleah. Oare cand o veni caldura si la noi?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Gabi_K spune:
si aici e cam fresh afara... dar ieri a fost asa de cald, sper sa fie si azi.
Ieri am sarbatorit-o pe mama, am tras un chef pe cinstesi tot asa o tinem in lant cu sarbatorile pana-n 20
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
My_Lady0091 spune:
intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
Eftimie C. spune:
Buna!
Eu sunt acasa in medical cu un soi de pneumonie si cu o durere de cap teribila
Afara ploua si e inorat , mi-e rau ca sa fac treaba si maine e sarbatoare si nu am pregatit nimic (stiti ca iar se mananca oua si pasca si cozonac)
GabiK wow, alta tauroaica in familie!La multi ani mamei tale si multa sanatate!
mhldvrc spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.