Tauroaicele petrecarete - LMA!!! (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

O calda
Gabi K la multi ani si fericire, iti doresc o viata minunata cu sanatate si multe succese Petrecere frumoasa
Amonar si Milicidana sa fiti sanatoase, iubite si fericite La multi ani si petrecere frumoasa

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multumesc, va astept la un chef virtual

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

La multi ani ,GabiK!Sanatate si bucurii sa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gabi_K, la multi ani fericiti, cu sanatate si impliniri pe toate planurile!
La multi ani pentru maine si poimaine, Amonar si milicidana!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

va multumesc pentru urari!
Faze de alaltaieri: Fiimea m-a rugat sa fac pt. azi tort. Am zis NU. E ziua mea, fac ce vreau. De ziua ta fac tort. Peste o ora fiul meu zice sa fac clatite vineri, ca ce fain ar fi sa mancam cu nutella. meeey, dar voi chiar nu intelegeti ca e ziua MEA? Asta nu inseamna nici ca-mi intorc bucataria cu fundu-n sus pt un tort, si nici nu fac sauna toata dupa masa in aburii de clatite la care el disperat: dar atunci ce vom manca? (intrebare normala de la un barbat taur, nu? )
Cred ca o sa-i scot undeva dupa masa, sa ne facem de cap un pic

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor, multumesc pt urari! Voi sunteti prompte dar eu am probleme cu 'loialitatea'. Nu cred ca am trecut pe aici de vreun an...sau mai mult. Poate descendantul meu e de vina...varsator...
Va doresc la toate LA MULTI ANI! si poate reusesc si eu sa trec mai des pe aici. Jenn, noi am mai vorbit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna fetelor!
Si eu am o problema cu prezenta pe DC, dar incerc sa recuperez cu scuzele de rigoare
Noi am inceput petrecerile de joi cand a facut finutul meu 2 ani, am continuat cu fata unor prieteni de familie sambata si am incheiat cu fratele lui barbatu-meu duminica cu un chef de 40 ani inceput de sambata seara
GabiK sa traiesti, sa fii iubita si sa-ti implinesti dorintele alaturi de taurasii tai
Amonar, Milicidana si numai bine!

Mergi la inceput

Multumesc Carmen!
La multi ani amonar si milicidana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Amonar,milicidana,multi ani fericiti!Amonar,tu esti vecina mea de peste granita?Sunt tare ca untul la soare,acum am realizat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eu am o mare problema: nu mai reusesc sa intru pe forum de la servici. E posibil sa-mi fi blocat astia accesul (astia adica serviciul IT de la noi) cu toate ca nu pe DC stau cel mai mult cand sunt la servici. Cum vreau sa intru pe forum imi apare o eroare "Internet explorer cannot open..." si site-ul. Daca insa vreau sa navighez pe site, pe DC e OK, pot citi articole, etc. O sa intreb adminii daca ma pot ajuta.
Totusi, daca nu reusesc sa remediez situatia voi intra muuuuult mai rar decat pana acum, de acasa practic nu reusesc sa intru deloc. Sper totusi sa intru si sa urez la multi ani fiecarei sarbatorite in parte.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput