Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 6
nibi_niki spune:
Neata la amiaza si de la mine.Am avut musafiri 2 zile si acum m-am apucat de curatenie
.E ca la nebuni la noi.Mormane de vase si pahare.Am inceput curatenia acum doua ore si inca nu am terminat-o..
Vad ca discutati de botez...noi o sa-l facem probabil pe la sfarsitul lui august.Daca pana zilele astea eram hotarata sa il fac acasa acum parca m-am razgandit.Mai vedem..Am zis ca fac un gratar in curte..niste carnita ..niste peste...niste aperitive...si gata...fiecare la casa lui..Ma duc sa mai spal din vase...revin..
34+ 
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
honeybaby spune:
Miria- botez fac dar cununie nu cred ca ma convingi![]()
.
Avem prieteni dar nu stiu cati au chef de botezat, desi nu avem pretentii sa plateasca ei nu stiu ce sau sa ia hainute pt bebeluna.
Avem un cuplu vizat, trebuie sa-i intrebam, dar am tot amanat. Ei nu sunt bisericosi deloc si mi-e teama ca daca ma refuza ma apuca bocitul pe acolo si accepta oamenii de mila mea.
Greenfrog si eu as vrea in aer liber undeva pe un camp cu floricele dar nu stii cum e vremea.... daca incepe sa ploua
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
rmkristine spune:
briza marii ai dreptate, si mie tot de la Magne B6 mi se trage linistea asta, eu care clocoteam tot timpul! Cred ca raman pe el si dupa ce nasc!
roxana asa e, nu puteam sa explic pozitia din poza ta, merci. Spuneam ca mai ales fetitele nascute in poz pelviana, pt ca ele sunt cel mai adesea suspectate de luxatie congenitala de sold.
mami25 felicitari pt puiut!
jasmine nici eu nu mai suport fructele, nu pot sa le mananc, ma mai pacalesc cu suc de portocale, mar si mandarine
Honey din pacate sau din fericire(!) nu se fac asa lungi! Si eu mi-am luat si le-am aruncat, nu am avut ce sa fac cu ele!
Dar sunt pe marimi la unele firme. Si cu botezul ai dreptate, la restaurant poti sa pleci tu cand nu mai poti si nu stai atat dupa ei, acasa e mai greu. Plus ca sunt unii care se baga atata in sufletul tau si al copilului, parca la restaurant sunt mai concentrati asupra celorlalti. Dar frumos ar fi la o terasa, pt ca va fi cald afara!
Andira ai grija de tine!
Marina
30 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
miria_cristina spune:
DENISA - Eu as avea locatia in aer liber si flori, dar n-am mana de lucru, iar cheltuielile stiu din alte ocazii ca vor intrece socotelile initiale. Daca mai adaug si munca, oboseaa....as renunta, dar n-am cum.![]()
Eu regret ca i-am acceptat pe nasii Damianei. S-au dovedit a fi nepotriviti absolut deloc. Vroiau sa boteze neaparat un copil, dar dupa l-au uitat complet. I-am invitat de nenumarate ori si au tot gasit scuze casa nu mai vina. Apoi, cam la vreun an jumatate am aflat pe altii carora le-a facut la fel. Nu sunt seriosi si nu raman legati de copilul respectiv. Din pacate noi i-am considerat prieteni atunci si i-am primit in casa noastra cu sufletul deschis. Asta m-a dezamagit cumplit si m-a umilit.
Si uite, deasta a miliarda oara sustin ca eu n-am prieteni. Singurii pe care ii consider asa sunt cei din copilarie (atatia cati au mai ramas), dar ca om mare nu mai sunt si nici n-am mai gasit om care sa aiba disponibilitatea de a se adapta si de a accepta ca atunci cand esti copil si legi prietenii. Deaia acelea dureaza.
Cristina +28
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
mihaelagrosan spune:
Mami 25 felicitari!!!!! Bebe Eric sa fie sanatos
Deja avem 5 iepurasi. Who's next???![]()
Am avut si eu o noapte aiurea, m-au durut toate, n-am putut respira deloc pe nas, m-am tot fatait si abia am asteptat dimineata sa ma dau jos din pat.
Am reusit sa citesc, dar asa mai pe diagonala.
Am vazut ca va intrebati ce ati putea face cu laptele muls. E foarte bun dupa ce incepe diversificarea la prepararea cerealelor, ca sa nu mai adaugatii lapte praf. Eu din pacate nu am reusit sa mulg lapte data trecuta, decat asa vreo 25 ml, oricat de plini imi erau sanii. A fost groaznic. Cel mai bine reuseam cu mana. Am avut o pompa Nuk de tip seringa. Acum nu stiu ce sa fac, oare cu o pompa avent as reusi, merita sa dau banii?
Mihaela
31+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
Jasmine spune:
honey,cum ma sa refuze?asta-i culmea!
nici noi nu suntem bisericosi deloc,dar cand m-a intrebat prietena mea in decembrie daca vreau sa-i botez bebele m-am bucurat enorm si pe bune ca m-am simtit onorata de propunere.
n-a fost greu,ca la biserica te indruma preotul pas cu pas ce sa faci si ce sa spui,nu trebuie sa stii dinainte
ceva cheltuieli sunt,ca nasii trebuie sa cumpere un rand complet de hainute noi,lumanarea de botez si cruciulitele care se pun in piept,plus plata la biserica,dar nu e o suma foarte mare si oricum intra la capitolul ''cheltuieli placute'' ![]()
si acum sunt tare mandra de rolul meu de nasa ![]()
31+ 
miria_cristina spune:
JASMINE - Da, mai greu e sa pastrezi relatia cu finul, care ti-a devenit copil spiritual. In fond, nasii sunt o "angajare" pe care in fata preotului spui ca o vei respecta restul vietii.
Cristina +28
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
honeybaby spune:
Miria - asa si eu vreau niste nasi care ne sunt prieteni si cu care sa ne vedem din placere.
Jasmine- eu stiu...poate nu se simt confortabil in biserica cu bb mic in brate si asa mai departe, desi cu siguranta o vor iubi pe bebeluna.
Eu nu am pretentii nici sa ii ia hainutele pt biserica, nici lumanari nici nimic.Nu trebuie decat sa tina copilul in brate...
Eu sper sa accepte, numai sa ne facem timp si sa-i intrebam fata in fata ca in ultimul timp numai pe mess ne-am vazut si vb
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
miruna79 spune:
Buna fetelor
Felicitari ptr mamy25 sa aveti un bebe sanatos mancacios de care sa va bucurati..
Noi o sa avem cezariana in saptamana 22-26 inca nu am fixat data exacta. bebita are deja 3kg , mi a coborat burta si nu mai am arsuri , numai ca vizitez toaleta mai des acu ca apasa pe vezica.
o zi buna tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
37+
Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE
Rebiana27 spune:
Nici ziua de azi nu face nota discordanta...dar nici eu nu ma las!
Rezist pana la final, it must!
Subiectul zilei: botez: Doamne ajuta sa ajungem acolo cu bine; va avea loc la 40 de zile dupa nastere, dupa Paste, slujba la biserica urmata de o petrecere la un han din zona, in grup restrans, insa atat cat sa ne simtim bine impreuna.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!