Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 5
miria_cristina spune:
DENISA - Cand te gandesti ca eu vreau si sa cunun si sa botez o pereche.

Ee, sigur aveti prieteni, ca doar nu ramane copilasul nebotezat.
La noi nu vin 50 de persoane (la nunta am invitat atatia
), dar nici n-am loc si nici nu pot fac fata indiferent cati sunt. Mi-ar trebui om angajat sa serveasca ca sa stiu si eu o treaba si nu pot sa mizez pe cineva din timp, iar daca ma lasa balta tocmai atunci ce fac?
Cristina +28
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
DENISA - Nu-s 40 de saptamani, ci zile. Dupa care preotul iti citeste si poti intra in biserica si tu ca lauza. De fapt, se citeste in pridvorul bisericii mamicilor cand vin la botez, dar nu inainte de 40 de zile, cand oricum nu botezi a bebe e prea micut si nu ai de ce fiind vara la inceput abia.
Eu mai vreau o chestie, sa evit posturile ca nu vreau meniu de post la masa.![]()
Cristina +28
kossir spune:
Buna dimineata,
FELICITARI MAMI25, SA VA TRAIASCA FECIORUL, SA FIE SANATOS, MANCACIOS SI NOROCOS. IAR TIE, REFACERE USOARA, LAPTIC MULT SI ASTEPTAM VESTI SI POZICI 

Fetelor sunt putin suparata, am primit patutul si carucioarele. Sunt 3, dar nu stiu la ce masteptam, ca nu sunt impacata. Poate pentru ca sunt pline de praf, n-au fost folosite deloc, doua dintre ele. Sau poate pentru ca sunt unul verde cu albastru, celalalt gri cu negru si o dunguta rosie. Stiam ca vin de la un baietel, nu stiu ce as fi vrut. Ma rog, o sa le aranjez cumva si daca tot nu-mi plac, o sa vad, iau altul. Patutul e super, cred, desi nu l-am montat, astept climatizorul si curatenia, apoi sa aranjam.
Azi am intrat in linie dreapta, cred, maine mergem la dr. si sper sa-mi spuna ca vineri e ziua cea mare. Mi-e greu, iar daca bebelina e bine si mare, de ce sa mai amanam? Daca zice nu si nu, asta e, mai stam o saptamna.
Am citit tot, am vazut pozici
, dar acum nu-mi vine nimic in minte.

Sunt alaturi de mamicile care au nascut si se confrunta cu diverse problemute
, fatucile deprimate (cam ca mine
), fetele gretoase (
Rebiana), dar de scris mai scriu poate deseara, daca am timp, daca nu, maine seara cu vesti de la dr.
Acu plec la "defrisare".
Pupici pe burtici 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
37+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
Jasmine spune:
eu nici nu pot sa ma duc cu gandul pana la botez;oricum n-o sa facem petrecere in sensul clasic al cuvantului si in nici un caz n-as invita lumea acasa,sa ma strofoc eu sa pregatesc jdemii de feluri de mancare,sa stau in picioare sa-i servesc pe toti si dupa ce pleaca sa raman cu casa vraiste si cu mormane de vase si pahare de spalat;no way!
o sa fie lume putina (parintii,nasii si cativa prieteni - max 15 persoane),fac rezervare pt o masa mare la un restaurant si gata!
nu stabilesc nici un meniu,isi comanda fiecare ce vrea si cat vrea ,la sfarsit tortul de rigoare si asta-i tot.
dar pana atunci mai e si deocamdata altele sunt temele care ma apasa.
cum spuneam,fiecare zi care trece e o mica victorie;incerc sa iau lucrurile pas cu pas si ma rog doar sa ajung cat mai aproape de termen.
am reusit intr-un final sa nu mai sufar ca nu pot sa merg la cumparaturi si ca nu am pregatit mai nimic pt bebe;ma lupt cu instinctul de cuib,in sensul ca trebuie sa mi-l reprim .
a luat sotul meu din Auchan si Real 2 body-uri,5 salopete,4 pantalonasi,2 caciulite,prosop cu gluga pt baie si de la o mercerie niste finet si niste materiale imprimate cu ursuleti,pt lenjerie de patut;asta-i tot ce am pt bebe.
nu e genul lui de cumparaturi dar vad ca s-a descurcat bine,chiar mi-au placut hainutele;acum trebuie sa gasesc pe cineva care sa faca lenjeriile de patut si sa tiveasca scutecele de finet,ca eu nici nu am masina de cusut si nici nu ma pricep.
31+ 
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Alina - 40 sapt de la nastere ?? adica 10 luni? Nasol ca o sa fie iarna... Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Nuuu..am gresit eu, 40 de zile. Cu gandul ca tb sa ajungem la 40 de sapt, am scris sapt in loc de zile.
Va avea aproape 2 luni..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
greenfrog spune:
honey si eu stiu ca sunt 40 de zile. eu m-am spovedit si impartasit saptamana trecuta si preotul mi-a zis ca la 8 zile vine acasa sa spuna o rugaciune pentru mama si pentru bebe iar la 40 zile sa vin eu la biserica. Tot la 40 de zile a zis ca ma si impartaseste iar desi nu imi dau seama cum o sa ajung sa ma spovedesc. preotul la care merg eu este in alt cartier, este acelasi de ani de zile si destul de ocupat.
In privinta botezului noi ne gandeam sa fie pe la sfarsitul lui mai, ca sa fie vreme frumoasa. Eu mi-as dori un botez cu masa in aer liber,ziua, undeva cu verdeata si flori multe. iar la mancare ma gandeam ceva stil bufet, lumea sa isi aleaga. dar sa vedem ce preturi sunt acum. Si nunta tot asa am avut-o, afara. la biserica inca nu m-am gandit.
schimband putin subiectulca sa va intreb, voi ati gasit medici pediatri buni? Noi avem pana acum doua recomandari Mihai Craiu si Rodica Matei. Noi stam in zona Dristor si ne-am dori pe cineva care sa fie priceput dar si dispus sa il vada pe bebe acasa.
37+
Petru Gabriel
dayanara spune:
jasmine stai linistita ca nici eu la prima sarcina n.am cumparat multe dinainte, acum m.au animat feteled e aici, mi.am ocupat timpul cu poze si cateva cumparaturi, dar nu pot sa spun ca ma omor sa le fac dinainte
adevarul e ca aici am totul la indemana, sa am cateva hainute e ok, pe urma le pot cumpara sau pot trimite sa le cumpere
la ivan dupa biserica, a dus leo nasii si inca o pereche la un resturant...nimic organizat dinainte, ca o simpla iesire
in casa in nici.un caz si de data asta fara iesire ca e mai sanatos :)
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
Eu voi pleca in cautare de lucruri abia in martie. Imi vine sa rad ca doar mai sunt 2 saptamani pana atunci, dar tot asa ma exprim.
Dar vreau sa zic ca voi incepe sa le iau dupa 31-32 de saptamani. O sa am o luna la dispozitie pentru tot si imi ajunge timpul din belsug.
Ma incurca patul insa rau. N-as mai avea nevoie de inca unul in casa si nu stiu cum voi proceda.
Cristina +28
Ioanact spune:
M-a sunat asistenta dr ginecolog (stie ca stam la 80 km de CT), sa ma intrebe daca ajung, bineinteles ca nu cred ca ajungem..vroiam sa m astept un pic si apoi o sunam..m-am reprogramat Martea viitoare, la 15:15, sa vedem daca vom ajunge..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Erina spune:
Buna dimineata, am citit sunt la zi, va salut pe toate!
Despre botez Doamne Ajuta sa ajungem cu bine acolo. La Daria l-am facut la 2 luni doar cu nasii,bunici, frati, cumnate si nepoti. Am fost doar vreo 20 de persoane, am facut la restaurantul unui hotel din PN, unde am facut si nunta acum aproape 13 ani.
Meniul este foarte gustos, tot ei au pregatit si tortul.
De data asta vom proceda exacat la fel doar ca as vrea doar 3 feluri de mincare si as vrea un pic mai mult delatiu la decorarea mesei.
Stiu ca acum se obinuieste cu show, ursitori, artificii dar cred ca e pentru familiile foarte mari sau cele care au prieteni multi. Noi am fost plecati foarte mult din tara si nu am participat la botezurile verilor sau prietenilor asa ca ne simtim aiurea sa invitam mai ales ca majoritate simt sa cheltuie sau sa dea bani in plic (si la familie am cerut sa aduca doar cadouri, nu bani).
Mincarea si dulciurile de la primirea nasilor si de la scoaterea din mir de dupa botez le-a pregatit mama mea
si totul a fost linistit si frumos.
Un inceput de saptamina frumos va doresc!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle