Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 4
dayanara spune:
miria da pe la 3-4 luni m.am gandit si eu :)
nu eu nu tre sa.i servesc cu nimic, sa vina la biserica si pe urma acasa, oricum nu voi chema decat cativa
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Miria - eu am pilea amortita in jurul buricului si foarte intinsa. Acolo practic e burta plata nu tuguiata.
De intarit nu stiu ce sa zic. Mie seara dupa 10 mi se intareste. Defapt nu se intareste dar am senzatia ca o sa cada.... ca trage mult in jos asa ca ma bag de obicei in pat la un film sau mai stau pe forum si e mai bine
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Gata si somnul 2, desi tot oboaita ma simt.
Mi-am baut si laptele cu ness si acum sa stam la palavrageala.![]()
Andira eu nici sa citesc nu am rabdare, nu mai zic sa invat ceva. Imi iau reviste gen Mami, Super Bebe, ma uit la titluri, citesc ceva ce ma intereseaza tare tare si gata, le pun deoparte.
De carti, nu poate fi vorba, nu am rabdare.
Oricum felicitari pentru initiativa.
Silvia,Denisa in casa cu voi ca ma tot uit ce e la Bucuresti si ma minunez. Nu mai tin minte sa fi fost o iarna asa in ultimii ani.
Pe mine ma distreaza cand tot aud, de fiecare data cand ninge tare, ca in sectorul 5 nu au contract cu firma de deszapezire. Oare au de gand sa faca la vara contractul???
Anca frumoase vise ai.
Imi doresc tare mult sa ajung in Egipt, poate o sa reusim candva. Cand am fost in Tunisia mi s-a parut de vis ce e acolo, desi e o tara saraca, investesc enorm in turism si m-am simtit mai ceva ca o vedeta acolo. Si pe deasupra a fost si tare ieftin in comparatie cu ce preturi sunt la noi.
Cori cumn Doamne iarta-ma 27 de grade???? Eu la 21 cat face sotul acum mor de cald. De fapt de asta m-am trezit azi noapte. Eram uda, nu transpirata si nu reuseam deloc sa ma racoresc, drept pentru care in 2 ore mi s-a infundat nasul, la cat ams tat dezvelita.
Miria au si ei perioade cand misca mai mult sau mai putin. Am observat ca atunci cand eu sunt obosita, somnoroasa, doarme si el si nu reusesc nicicum sa il fac sa miste. Daca eu sunt activa, odihnita, misca nu gluma. Si eu ma mai panicam, dar vedeam ca isi revine a doua,a treia zi.
Botezul il facem imediat dupa Paste si tot fara party, ca Roxana.
Miria nu inteleg de ce trebuie sa existe si masa???Bine, o sa fac acasa ceva aperitive, dar asta daca o sa am chef si timp. Noi asa am facut si cununia civila, fara nici o petrecere, doar acasa cu aperitive.
Denisa si pe mine ma doare ficatul cand se intinde. Apasa tare pe el si probabil de aia. La mine aseara apasa pe fiere. Si aia doare rau.
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
miria_cristina spune:
DENISA - Am avut si eu reprize cand ma intepa ficatul. Pe moment nici nu mi-am dat seama de la ce e, ca nu obisnuieste sa ma doara.
Eu am senzatia ca bebe si-a schimbat pozitia, dar nu stiu cum.
A mai coborat, cred. Pentru ca ieri il simteam pe vezica tare si chiar nitel dureros. Si faceam pipi din 5 in 5 minute, de ma simteam obosita de atata sculat din pat. Apoi, auinceput durerile inghinale. Iar cand misca e undeva in interior, in spate (habar n-am sa explic), nu imi mai deformeaza burta sus langa stomac. Ce nu inteleg prea bine este de ce atat de repede? Ca doar nu sunt in trimestrul 3 intrata? Poate c-a mai crescut?
Multe intrebari am in cap si pana ma intalnesc cu dr. mai am.
Cristina +28
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
Fetele, as face fara masa, dar cine imi pregateste aperitivele de dupa, bautura, dulcele? Ca daca le cumpar de-a gata ies mai scump. Si cine sta de ei? Si cine stange dupa?
Asa am zis si eu data trecuta si am iesit mai obosita si nici mare satisfactie n-am avut.
Plus ca, unii au venit cu cate o salopetica de 0-3 luni, iar a mea avea deja aspectul copilului de 6 luni, adica mare. Bine, nu-i chemasem ca sa ii ia fetei ceva si acuma voi chema oameni de la care nu avem nici o pretentie, doar ca ne sunt dragi noua, dar asa ca idee zic.
Ca ies mult mai obosita.
Nu stiu ce sa zic, ar trebui sa caut ceva si dupa sa chibzuiesc daca imi convine. Nu vreau sa cheltuim enorm, ca e criza pentru toata lumea.![]()
Eu sunt mama contradictiilor
. Cu toata tevatura si cheltuiala, as cununa religios. Hi! Hi!
Cristina +28
Bumbitza spune:
Neata fetelor! M-am trezit si eu acum o ora, aseara m-am culcat destul de tarzior... freedelia, n-am mai apucat sa-ti mai raspund aseara ca am adormit
te 
Noi botezul il vom face la inc lunii iulie (deci cam cand are Ilinca 3 luni). Sunt in cautare de restaurant pt max 50 pers, nu prea am cum sa dau masa acasa (desi mi-ar fi placut ca era mai simplu, neobositor si necostisitor
) - chiar aveti vreo idee de restaurant cu o capacitate mica?
Si pe mine ma mai supara pielea din jurul buricului, ma si mananca si dau cu crema cat pot...ca sa nu mai zic ca don'soara are ceva cu el
i se pare interesant si mereu imi baga cate un piciorus in el si impinge cat poate
Iar cu durerea de ficat...picioarele ei stau de regula acolo si ma altoieste de ma indoaie cateodata. chiar cand am fost la eco ultima data a dat tare din picioare de l-a lovit pe dr in mana
si mi-a zis si el: "cred ca va zapaceste cu loviturile in ficat"
Burtici eu va pup, nu stiu cat timp am sa mai intru azi ca vreau sa fac ordine prin casa...si mancare, am si de spalat
PS: mi-am propus si eu sa citesc mai mult in perioada asta, am chef de niste romane bune dar am in casa mai mult enciclopedii ![]()
31+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
Ioanact spune:
Buna!
Se pare ca nici azi nu ajung la Dr.
, nu se poate circula..tb sa sun sa ma re-reprogramezi pe sapt viitoare (daca se va circula si atunci).
In alta ordine de idei, azi am schimbat si noi prefixul, am intrat in saptamana 30
, dupa calculul UM, dupa masuratori; bebelusa ar fi mai mare cu o sapt.
Botezul il vom face dupa ce implinesc cele 40 de zile (ca sa pot participa si eu la slujba botezului), si va avea loc acasa, avand un hol de 27 m2, avem loc..dar nu vom face mare..ci cu parintii, nasii si un verisor din Timisoara care ne-a anuntat ca ar vrea sa vina.
Eu ma simt mai bine azi, tot jos o simt pe bebelusa..dar daca stau in pat mi-e mai bine, deci am luat laptop-ul cu mine in pat.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Oana - cum te aud pe tine de lapte cu ness trebuie sa beau si eu
.
Acum in Bucuresti nu mai ninge asa tare dar bate vantul
. Pe strazile mai mari s-a bagat plugul si se circula ok. Problema e cu cele mici din cartiere. La tv fac totul sa arate mult mai tragic.
Deci e normal sa ma doara ficatul cateodata. Fiere zici ??? cum o mai durea si aia
Eu botez mai devreme de 3 luni nu fac. Si nici acasa nu am chef de musafiri. La restaurant pot sa stea pana nu mai pot si eu sa ma duc acasa cu copilul. Daca vin acasa nu pot sa scap de ei cand vreau si nici nu am chef de deranj.
PLus ca eu am chef de o petrecere cu prietenii.... Deja m-am gandit la doua locatii.... una super aproape pe malul lacului si una in regie cu piscina ( daca mai exista). Acum sa vedem atunci ce si cum si ce preturi au.....
Eu m-am gandit la locatie dar nasi nu avem

Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
miria_cristina spune:
BUMBITZA - Restaurante cu capacitate mica sa tot fie prin Bucuresti, dar depinde acuma si de pretul meniului si de calitate si de zona unde iti convine tie.
Treaba usoara astazi, daca esti pusa pe trebaluit!
Cristina +28
honeybaby spune:
Alina - 40 sapt de la nastere ?? adica 10 luni?
Nasol ca o sa fie iarna...
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie