Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Miruna ce putin ti-a mai ramas si tie. Cred ca ai niste emotii! De ce faci cezariana?

Mihaela32+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Rebiana - cu siguranta ajungem si la botez.
Samabata face botezul o prietena, cea cu bb de 2,5 kg. Cica ii face botezul acum ca sa creasca mai bine. In fine nu contest, dar eu daca as aveam bb asa mic si as vrea neaparat botez as chema preotul acasa si gata. In nici un caz nu as dezbraca copilul in biserica pe vremea asta.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miruna - sa ne anunti cand sti data exacta ca sa scoatem agitatele.

rmkristine- eu ma bucur ca nu se lungesc prea tare. Daca raman asa ce fac dupa ce termin cu alaptatul, le rulez ?!
Eu am luat la avent marimea mica si tot lungi sunt.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Rebiana sincer mi se rupe sufletul cand te aud, mie mi-a fost foarte rau in trim I si ceva din al doilea si stiu cat de rau este. Bunica mea imi povestea ca la ultima sarcina i-a fost rau pana in ziua cand a nascut, nu s-a ingrasat aproape deloc, iar bebe a fost de 2600 g , dar sanatos. Vad ca bebe a ta e ok cu greutatea. Multi pupici din partea noastra.

Noi inca nu ne-am gandit la botez, sa fie mai intai toate bine. La Elena am facut botezul in Baia Mare, pt. ca acolo avem noi toate rudele. A fost organizat de parinti, a fost multa lume si desi eu nu am facut nimic, doar m-am stresat, am fost foarte obosita. L-am facut la 7 saptamani, eram super obosita, Elena plangea non-stop. Insa in ziua cu botezul a fost chiar cuminte si a dormit mult. Acum cred ca vom face doar o masa la restaurant cu parintii, nasii, sora-mea. Sa vedem ce stare de spirit vom avea.

Mihaela32+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Mihaela e sarcina obtinuta prin Fiv la care se recomanda cezariana mai la toate cazurile, copilul fiind considerat unu pretios si sa nu il chinuim la nastere cam asa se procedeaza, plus ca mititelul meu are circulara de cordon.
Honey normal ca va anunt ce numai eu sa fiu agitata?? sa iasa si agitatele ptr mine

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 37+ Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Rebiana suntem alaturi de tine cu ganduri bune si !
Eu nici nu indraznesc sa ma plang de arsuri si gaze cand te aud pe tine prin ce treci!

37+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Miruna cum stai cu emotiile acum ca ati stabilit sapt pt cezariana?
Eu cred ca din momentul in care o sa aflu data pt cezariana nu o sa mai am stare. Acum ma gandesc ca mai e o luna minim, dar timpul trece repede si urmeaza sa nasc. Inca mi se pare ciudat ca vb asa despre mine (adica eu sa nasc?!) pentru ca a fost o sarcina obtinuta f greu, dupa 7 ani de incercari (inclusiv fiv), cand nici nu prea mai speram..si uite ca ma apropii de final si-mi voi tine peste putin timp fetita in brate.

Cred ca toate fetele avem emotii, doar urmeaza un moment f important in viata noastra!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele,

uau s-a mai nascut un iepuras!!!!!
felicitari pentru mami 25 si sa fie bebe Eric sanatos si mancacios!!!

fetelor, intru la idei asa cu voi, nu intru 2 zile si pac surpriza!
Eu mai am 7+ saptamani, sper sa fie asa. Sincer a incet sa-mi fie mai greu cu somnul, cu ridicatul, cu condusul si cu miscatul, nu mai sunt sprintena caprioara. Poate cele 16-17 kg isi spun cuvantul, dar mi se pare ca acum cheiar daca nu am luat spectaculos in greutate in ultumul timp sunt pozitionate altfel, obosesc foarte repede. Durerile de spate sunt mai sustinute, dar nimic nu sterge bucuria din inima mea! Cat am asteptat eu momentul asta!
Of, am visat asa mult sa devin mama ca de multe ori mi se pare ca nu e vb de mine, ca nu e real.
In rest sunt bine...am avut si zile mai cu moralul jos, altele fara vlaga, asa dupa cum bate vantul, dar cine le-a bagat in seama?
A mai facut si sotul febra, pe caldura asta... saracul si eu am fost aici sora sefa cu pastile si sfaturi, ca ceai nu bea.Sper sa se refaca sa revina in patul conjugal ca intra baietelul nostru la idei...

Vladi, felicitari pentru casa noua! La bebe nou spatiu nou! ei astea-s inerente cu nervi si preocupari cand ai de a face cu lucratori. capul sus si le faci tu, nu te stresa totusi prea tare!
Ellanik si eu mananc de la inceputul sarcinii multe fructe! cred ca de fapt cu asta a crescut: eu tot spun in gluma ca o sa iasa foarte fructos si salatos!
Rebiana, nici nu pot sa-mi imaginez cum mai poti sa scrii pe forum cand tu stai cu greturi. Eu am avut acum in wk-end o durere de cap, apoi asa o stare de am stat doar in pat si nu aveam chef de nimicuta! hai ca mai e putin!bafta maine la eco!
bordeiancovio si eu ma apuc saptamana asta de golit sifonierul din camera lui bebe si apoi sa vezi cum o sa fie cu lucrusoare frumusele in el! abia astept!
GabiHila, sarumana sunt pe aici, nu am avut asa zile bune si decat sa vin sa ma plang... dar nici nu puteam sa stau la calc, nici la tv, doar cu ochii inchisi. Tu ce frumos povesteti de minunea ta! Cum fac si eu sa vad pozele? pe care cont? ca eu mereu sunt pierduta cu asta... am nevoie de parola? te pup floricica e de la cavalerul meu
Bumbitzo, bine ca te-ai intors teafara de la munte! ce frumos sa fie zapada, zic eu de la 35 de grade si transpirata non-stop!
Dayanara lasa draga ca revii tu la forma din poza mai veche, te vad supla si tineretea isi spune cuvantul! Eu azi m-am intalnit cu o mamica de fetita de 2 luni juma, in afara ca era asa foarte voluptuasa, nu ramasese mare lucru pe ea, cu toate ca ea imi zice, mai am 7 kg sa revin, ii stateau asa de bine! era asa de sexuasa!
oanaiacovita tu esti fotomodel nu alta! frumusica, o lumina speciala in privire si de-a dreptul stralucitoare!!!
andiro, stai mai linistita cu nametii astiaaaa, mai draga mea nu te juca! e un lucru bun sa inveti, trece si timpul altfel si tu te simti mai implinita!
babyabgel, ce vise cu irese ai tu!in tari exotice!
o fi de la raceala, sanatate si ai grija de tine!
Miria ce-i cu aerul asta? capul sus si fii mai optimista! razi, inconjoara-te de oameni veseli, fa ceva care sa te binedispuna! si eu am pielea amortita in zona stomacului, este si zona care ma doare de mor cand dorm, trebuie sa schimb repede pozitia si ma mai linistesc. nu stiu ce e. Am zis la dr dar ca de obicei nu mi-a dat nimic si a zis ca e normal.
Ioanact, ai grija cu vremea asta nebuna, nu te expune prea mult.Ei lasa cand ajungi saptaman viit la dr e foarte bine, ai sa vezi!
Draga Kossir, nu te enerva, daca nu-ti convin obiectele primite cumpara-ti ce-ti place tie, ce ti se pare potrivit de fapt. Acum nu te stresa, bine ca e patul bun, ala e de baza la inceput (cred eu)Cate probleme ne facem acum si dupa sa vezi ca nu mai dai importanta la toate amanuntele astea cromatice te pup si ai grija de tine!

vad ca se vb de botez... Doamne Ajuta sa ajungem cu bine acolo!
Eu cand ma gandesc ca avem de gand sa venit in Europa sa-l botezam, ma cam strange-n spate! In fine copilul meu va fi catolic, la ei conteaza foarte mult ceremonia de la biserica, este foarte fastuasa.
Apoi va fi un pranz, de obicei la 4-5 dupamasa esti deja acasa cu copil cu tot. In fine, am ales deja (de la nunta stiam) ce cuplu sa boteze copilul, ea este foarte bisericoasa si asa ma poate inveta si pe mine mai multe, ii poate fi copilului un adevarat parinte spiritual. Aste-as criteriile dupa care nea-m ghidat.
In fine, vedem la fata locului, cu locatia de dupa biserica, cu cati invitati...sper sa fie ceva mai intim, ce departe eeeeeeee, parca nu ma pot gandi de acum.
Doamne Ajuta fetele sa fie bebelusii sanatosi si nu raman ei nebotezati!
Importanta este crestinarea sa, adica slujba la biserica, dupa fiecare face cum crede de cuviinta si cum se simte. Astea nu-s vremuiri sa faci chiolhanuri, in plus se face pentru copil si eu saracutul cine stie plange, e obosit, mama e strasata sa iasa sarmaua buna, sa fie bebele linistit, nu e asa simplu.
Faceti-va socotelile dupa buget si nu va simtit obligati sa intindeti mese sa umpleti casa de lume.

fetele va pup
e seara la noi, 9,20 seara, deci imi este un somnicc, pluc ca nu am servit cina inca.
va pup si sa auzim de bine
flori pentru fetele frumoase de pe forum!!!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruna79

Mihaela e sarcina obtinuta prin Fiv la care se recomanda cezariana mai la toate cazurile, copilul fiind considerat unu pretios si sa nu il chinuim la nastere cam asa se procedeaza, plus ca mititelul meu are circulara de cordon.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 37+ Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Miru draga ce putin mai aiiii, cat ma bucur ca ai ajuns aici, cu toate luptele si toate cele ce au fost!
Faci bine ca stai linistita in continuare si asa fiecare zi trecuta e una castigata!
felicitari si AMR cat mai usor sa ai!
sa stii ca ai aici o pereche de pumni stransi!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Greenfrog, Dayanara, Miria, Oana - multumesc
Pe bune ca am nevoie de incurajari, incerc sa fiu ambitioasa si sa ma concentrez, mai ales ca imi dau seama ca daca nu ma pun pe treaba, nu o sa reusesc sa fac mai mult decat in decembrie, si trebuie neaparat sa iau examenele.

Delia - legat de liposuctie, am si eu o intrebare: eu stiam ca la lipo se pot scoate intr-o operatie maxim 4kg de tesut adipos, pt mai mult fiind necesara transfuzie.
Ori, pe mine nu ma ajuta f mult, am de dat jos in jur de 20 kg.
S-a schimbat ceva si se poate scoate mai mult?

Cu botezul - noi l-am facut de fiecare data cand bb avea 2 luni si un pic, probabil la fel vom face si acum. Si cred ca ma rezum la parinti si nasi, nu o sa am chef de balamuc mai mare.

30+

Mergi la inceput