Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andira - eu cu nasa mea ma inteleg bine, dar nu pot sa zic ca vb mereu cu ea sau ne vizitam foarte des.
Cu parintii mei se viziteaza des fiind si nasii lor de cununie.
Daca o sun in legatura cu ceva ma ajuta, asa e fierea ei ajuta pe toata lumea.
cadouri nu.... e bine daca ne sunam de zilele de nastere.
Cand ne mai aducem aminte ne mai facem cate un cadou.

Vreau ca nasii bebelunei sa ne fie in primul rand sa fim prieteni. Nu ma intereseaza caudourile.
In nici un caz nu as alege nasii dupa buzunar cum am vazut ca au facut unii si vb cu nasii cu dumneavoastra.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

pif sunt foarte emotionata mai mult decat va puteti imagina, am asteptat 5 ani de zile acest moment am trecut prin Fiv1 esuat fiv2 sarcina oprita in evolutie la 5S, si acu am reusit cu FET si o sa avem un cavaler in curand cu ajutorul lui Dumnezeu.Simt ca e un vis , ca e vorba de altcineva nu de mine cred ca ti dai seama ce spun ca ai asteptat si tu destul.. abia astept momentul cand imi voi tine comoara in brate sa ii spun cat il iubesc si cat de mult l-am asteptat... sarcina usoara iti doresc si tie nici tu nu mai ai mult.

Castelana chiar ma uitam dupa tine dc ai mai scris, vezi ca ingredientul tau secret folosit la cozonac a dat roade la mine bebe avea vineri 3100g , Sa stii ca si eu ma misc greu burtica a crescut si simt cand ma ridic ca am o presiune jos,referitor la kg n-am mai urcat pe cantar de o saptamana numai sa nu am soc dar oricum am mai zis odata la celalat subiect, astea toate nu au importanta ptr mine , sa fie bebe sanatos si sa il strang la pieptul meu si o sa fiu cea mai fericita femeie.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 37+ Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

honey ai fost tare cu rulatul!!!! Tocmai d-aia am zis din fericire!

Marina 30 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

miruna frumos! Dumnezeu sa aiba grija de voi in continuare! Cred ca ai niste emotii.... Intr-adevar, nimic nu mai conteaza, prin cate ai trecut!

Marina 30 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Si la noi botezul va fi scurt si la obiect(s-a mai discutat acest aspect mai demult).La biserica si dupa o friptura la un restaurant pe malul lacului(sa poata fi aer sa tin bebicul afara).Maxim 15 persoane cu tot cu noi.Un fel de masa in familie doar ca nu acasa ca doar nu am innebunit.Cu nasii am rezolvat-o , sunt niste prieteni care au o fetitzuca de o luna jumate si s-au bucurat foc cand au auzit solicitarea.Faza e ca nasii nostri de cununie nu numai ca nici nu stiu cum arat cu burta dar nu stiu nici macar cum suflu la telefon dupa primul minut de convorbire.Trageti singure concluziile ca mie imi vine sa-mi trag pumni.Noi o sa facem botezul repede (mi-ar placea a doua zi dupa Sf.Gheorghe ca sa fie sambata ) deci daca nasterea ar fi la termen bebe ar avea vreo 7 saptamani.
Miruna mai ai nitelus!Tinem pumnishorii!

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - Nasii sunt intr-adevar "parintii spirituali" ai finului, dar nu intervin in educatia lui atata timp cat acesta are o familie care se ingrijeste de el. Nasii au grija si pot avea asport doar in situatii delicate sau cand apar probleme si, fireste, cu ingaduinta rudelor.
Cat priveste cadourile si obligatiile dintre ei, asta tine strict de vointa, educatia si buzunarul fiecaruia.

Uite, fostii nasi ai fetei aveau 2 copii si cand au venit la noi 1-2 ori la inceput. Ei veneau cu o rochita, iar noi ii asteptam cu 2 pachete. Poate pe adulti ii primeam doar cu o masa atent pregatita si cu prietenie, dar copiii am considerat ca sunt copii indiferent de statut, ca-i fin sau nas, asa ca, le luam si noi, de fiecare data.

Dar asta tine de o judecata individuala, nu de traditie.

Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor ce faceti?
am intrat sa va zic ca nu mai pot la servici, azi e o zi groaznica, am senzatia ca nu am aer in pozitia sezut (parca nu trag destul aer in piept) si ma omoara spatele de durere.
ma gandesc cu groaza ca mai am de venit inca 5 saptamani

stiu ca toate avem neplaceri si nu ar trebui sa ma plang da azi e chiar greu...

Ina 33+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Miruna iti tin pumnii. Doamne ajuta sa vina bebe sanatos.

Fetelor eu cand vad ca deja sunteti cateva trecute de 36 saptamani ma apuca niste emotii de parca si eu ar trebui sa nasc o data cu voi. Eu am 32+ si mi se pare mult si iar ma apuca instinctul de cuib si uite-ma cum spal dulapul din baie si stau aplecata acolo ca sa am contractii. Cand ma gandesc ca eu de felul meu nu sunt de-aia fanatica intr-ale curateniei.

Andira noi avem o finuta careia ii ducem cadouri de Craciun, de ziua ei. Cu parintii suntem prieteni, le suntem si nasi de cununie. Si ei ne fac cadouri la fel de ziua de nastere, craciun. Oricum cadourile nu sunt scumpe, ca nici noi nici ei nu stam super extra cu banii Ne ajutam unii pe altii daca avem nevoie, fina mi-a mai cerut sfaturi in legatura cu finuta, dar asta pt ca eu am nascut cu un an inaintea ei si aveam mai multa experienta.

Mihaela32+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

ma adun si eu de pe drumuri. afara e frig tare si eu am mers ca un urs prin zapada. am fost sa imi vad puii de la scoala care stateau la geam sa ma vada cand vin. mare bucurie am avut sa fiu din nou langa ei, ce inocenta e copilaria...
sunt trista din privinta banilor. am discutat cu secretara si se pare ca nu voi vedea nici un ban si sa ii multumesc pt asta lui BOCCCC . nu voi primi nici salariul mediu pe unitate, nici compensatia de 15% din briut si mai nou nici cel de-al 13 salar ca si ala e premiu, deci ne lingem pe bot de toate premiile anul asta si cat o mai avea chef dragul nostru premier . asta e... noi sa fim sanatosi ca banii ne dau pe afara din buzunare .

Oana 37+ - Maria-Emilia
AMR 2+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

ina cum poti sa mai mergi la servici?? unde e odihna de care au nevoie mamele cu numarul tau de saptamani???nu se poate sa iti iei concediu?

Oana 37+ - Maria-Emilia
AMR 2+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput