Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 20
castelanaC spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Pai Castelana s-a exprimat ceva de genul 'ma bate la cap'...si nu m-am putut abtine. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
ce-am facut? ca nu-mi amintesc
am zis eu ceva?

castelana fericita
32+
ellanik spune:
Dayanara, intepaturile nu sunt la urinare ci pur si simplu dupa ce ma ridic (se intampla si cand ma ridic de pe un scaun normal nu numai buda) simt intepaturi .Deci simt si in afara acestei camere mult vizitate lately.Cat despre butucu' meu....mi-am revenit complet am iar picioare de balet.Azi astept o amica sa imi faca pedicura ca mai am nitel si nasc si nu vreau sa ma prezint altfel decat ca o mare doamna ce sunt.Macar asa...de genul...."afara e vopsit gardul"!
Cine zicea de pus musetel in ulei de bebici?Ntz ntz ntz!Este alergenic .Intr-adevar cum a zis si Yaia mai bine e cu galbenele.
+36 cu
George-Theodor
AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
dayanara spune:
ella atunci ma gandesc ca e doar alt simptom ca se apropie nasterea :)
asta e doar o parere, cel mai bine e sa intrebi la control
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Miru faza cu sarcina obtinuta prin fiv=cezariana este o....(iarta-ma) vrajeala.Nu are legatura fiv-ul cu cezariana.Hai sa-ti zic ce explicatie am primit eu.Sarcinile prin fiv sunt fie sarcin greu obtinute si/sau greu tinute.Apar diverse probleme ca trombofilia sau mai stiu eu ce (probleme care apar si la sarcinile natural obtinute)din cauza carora medicii pur si simplu nu vor sa-si asume raspunderea .Mai pe romaneste :"daca se intampla ceva cu bebicul mamica ce a conceput natural cica sufera mai putin decat aia care a conceput artificial
".Asta e explicatia destul de cruda si rece si dupa parerea mea complet neadevarata dar din nefericire auzita din gura unui medic.Probabil dr ta nu vrea sa riste nimic si iti baga la inaintare faza cu fivul ca sa te forteze cu ceza.
Freedelia nimeni nu spune ca o femeie care concepe prin fiv are un copil/sarcina mai pretioasa decat o femeie care concepe natural.Este doar o chestiune de.....nu stiu cum sa-i zic....la noi asta a fost singura sansa si nici ca pot spera la minuni de genul"am ramas o data mai rama si alta data".Numai cine nu cunoaste acest sentiment nu stie cum e.Nu a zis nimeni ca ceilalti copii nu sunt pretiosi ci pur si simplu ca fivul este o loteria la care din nefericire nu foarte multi castiga.Dar si cand castiga....
+36 cu
George-Theodor
Doamne ajuta!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Dayanara, intepaturile nu sunt la urinare ci pur si simplu dupa ce ma ridic (se intampla si cand ma ridic de pe un scaun normal nu numai buda) simt intepaturi .Deci simt si in afara acestei camere mult vizitate lately.Cat despre butucu' meu....mi-am revenit complet am iar picioare de balet.Azi astept o amica sa imi faca pedicura ca mai am nitel si nasc si nu vreau sa ma prezint altfel decat ca o mare doamna ce sunt.Macar asa...de genul...."afara e vopsit gardul"! Cine zicea de pus musetel in ulei de bebici?Ntz ntz ntz!Este alergenic .Intr-adevar cum a zis si Yaia mai bine e cu galbenele. +36 cu George-Theodor AMR 3 saptamani .... musai !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
Ella ne dai emotii? asa ocupate cu oedichiura si alte infrumusetari!
dar ai grija cu durerile astea si intreaba si medicul tau.
Si nu da nu pietre, eu am zis de musetel!
castelana fericita
32+
ellanik spune:
Dayanara......mie mi-a fost si frica sa ma gandesc ca ar putea fi un semn.Fac zilnic "shcoala" cu bebeGeo ca "astea nu e vreme de scos capul afara si ca sa mai stea ca sa se coaca bine lapticul ,sa iasa o frunzulica , ceva acolo..."

+36 cu
George-Theodor
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Fata ,Castelana nu a dat nimeni cu nimic doar ca si eu am "scos porumbelul" cu musetelul si mi-a zis dr pediatra STOP.Deci de la ea o stiu nu ca as fi io prea dashteapta.Cat despre emotii...nu aveti de ce sta.Aseara mi-am pregatit pe partea pe care stau eu scutecul ca sa nu cumva sa mi se rupa apa in somn si sa fac harcea parcea bunatate de pat nou.Nu va zic ca al meu barbatzel toata noaptea a pipait scutecul.
+36 cu
George-Theodor
Doamne ajuta!
greenfrog spune:
ina eu stiam ca nu ai voie sa circuli cu avionul dupa 6 luni decat daca medicul iti da o hartie prin care certifica ca nu vor fi probleme. si nu cred ca iti da nimeni pentru un zbor de 18 ore
. la noi medicul a fost si mai precaut, a zis ca mai bine fara zboruri cu avionul. asa ne-am petrecut noi vacanta prin Transilvania cu masina si nu am regretat nici un moment. ![]()
Fetelor, voi ziceati de liposuctie,dar mie mi-e frica de orice gen de operatie, asa ca singura mea sansa este sportul.
eu vroiam sa va intreb pe cele care ati trecut prin asta, daca ajung la cezariana dupa cat timp pot sa fac sport (alergare, tae-bo, abdomene)? de cand cu zapada asta si cu statul in casa sunt ca un leu in cusca, simt nevoia de miscare, ce sa mai zic cand vad la dus urme de celulita...
37+
Petru Gabriel
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui ellanik Miru faza cu sarcina obtinuta prin fiv=cezariana este o....(iarta-ma) vrajeala.Nu are legatura fiv-ul cu cezariana.Hai sa-ti zic ce explicatie am primit eu.Sarcinile prin fiv sunt fie sarcin greu obtinute si/sau greu tinute.Apar diverse probleme ca trombofilia sau mai stiu eu ce (probleme care apar si la sarcinile natural obtinute)din cauza carora medicii pur si simplu nu vor sa-si asume raspunderea .Mai pe romaneste :"daca se intampla ceva cu bebicul mamica ce a conceput natural cica sufera mai putin decat aia care a conceput artificial ".Asta e explicatia destul de cruda si rece si dupa parerea mea complet neadevarata dar din nefericire auzita din gura unui medic.Probabil dr ta nu vrea sa riste nimic si iti baga la inaintare faza cu fivul ca sa te forteze cu ceza.Freedelia nimeni nu spune ca o femeie care concepe prin fiv are un copil/sarcina mai pretioasa decat o femeie care concepe natural.Este doar o chestiune de.....nu stiu cum sa-i zic....la noi asta a fost singura sansa si nici ca pot spera la minuni de genul"am ramas o data mai rama si alta data".Numai cine nu cunoaste acest sentiment nu stie cum e.Nu a zis nimeni ca ceilalti copii nu sunt pretiosi ci pur si simplu ca fivul este o loteria la care din nefericire nu foarte multi castiga.Dar si cand castiga.... +36 cu George-Theodor AMR 3 saptamani .... musai !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
sustin cele spuse de tine Ella,
dr meu mi-a zis ca bineinteles ca luam incalcul prima varianta a nasterii naturale, dar in totul in fonctie de dimensiunile bebelusului si de pozitionarea sa. Nu are rost sa sufere. Dar asta ete si in functie de istoricul mamei anterior plus in sarcina prezenta. Cezariana este o varianta rapida unde se zice bebelusul nu se chinuie ( ca atunci cand el vrea sa iasa, etc).
Am auzit si citit multe pareri despre acest lucru, mie mi s-a mai spus ca nici varsta mea (37) nu este chiar asa ok pentru nastere naturala, acum vom vedea (eu tot sper pana la capat
Acuma cu cat de pretiosi sunt copii nostri... of Doamne!
Pretiosi si iubiti, asteptati sunt toti, dar vezi tu noua nu ni s-a intamplat. Unele din noi venim cu un istoric lung al incercarilor si al tratamentelor si al operatiile, etc, (inutil sa fac aici istoricul,) asa ca atunci cand ramai insarcinata stai si-n cap, ai manca s zeama de rahat numai sa pastrezi sarcina, suporti tot fara sa zici nimic. Cred ca este alta incarcatura pentru ca suflii si-n iaurt, fetele nu intelegeti gresit, dar sa incerci uneori peste 10 ani si nimic, sa te chinui cu tratamente (oribule credeti-ma) si apoi cu deziluziile nereusitelor, cu intrebarile de genul: nimic, nimic...
Freedelia, nu intelege gresit, dar mamele cu fiv (unele la an n+ 1 reusit) cred ca sunt mai sensibile, crede-ma, de ceea sunt mai precaute pana in panzele albe. esti atenta la fiecare semn, noua nu ni s-a intamplat asa pur si simplu.
sper sa-mi ales bine cuvintele pentru a fi bine inteleasa.
castelana fericita
32+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui ellanik Fata ,Castelana nu a dat nimeni cu nimic doar ca si eu am "scos porumbelul" cu musetelul si mi-a zis dr pediatra STOP.Deci de la ea o stiu nu ca as fi io prea dashteapta.Cat despre emotii...nu aveti de ce sta.Aseara mi-am pregatit pe partea pe care stau eu scutecul ca sa nu cumva sa mi se rupa apa in somn si sa fac harcea parcea bunatate de pat nou.Nu va zic ca al meu barbatzel toata noaptea a pipait scutecul. ![]() +36 cu George-Theodor AMR 3 saptamani .... musai !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
deci se antreneaza sotul tau, sa caute noaptea pe intuneric la scutece, asa asa!
pup burtica curajoasa, hai ca mai ai putin si te bucuri de bebeGeo!

castelana fericita
32+