Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
gata de maine intind antenele sa caut si eu poate casesc aici Weleda asta! |
Stai in Malaiezia sau Indonezia? Uite, Weleda in Malaiezia:
http://www.livingoptionsworld.com/
Sau poti comanda de pe diferite site-uri si iti vine prin posta. O crema de popou imi ajunge luni bune...Cred ca la Tudor, in 2 ani jumatate, am avut doar 2 tuburi.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
freedelia spune:
Vad ca vorbiti de botez -- noi vrem sa il facem repede, la o luna. maxim 40 de zile. Chiar daca nu o sa pot intra in biserica -- stau in "pridvor" adica in sala de asteptare, ca la noi biserica este in Consulatul Rusiei :). Dar noi inca nu stim cine ne vor fi nasi -- asteptam o confirmare de la nasii nostri de cununie daca pot sa vina sau nu si daca nu, tre sa vedem pe cine gasim la biserica, dar care sa vorbeasca Engleza, sa ne putem intelege, sa putem avea o relatie ca lumea cu ei...
Kossir -- abia astept sa citesc ce a zis doctorul, daca te intalnesti cu bebe vineri sau nu.
Offff, am terminat de citit pana la mesajul meu anterior...
Pai m-a pus si pe mine un pic pe ganduri dar ce rost are sa ma sperii, sa stau o luna in spital??? Doar asa, ca in drobul de sare??? NU am nici un semn, doar ca s-ar putea intampla sa se rupa in timpul travaliului -- DAR nu am travaliu inca, travaliul la inceput are contractii usoare, in 10-15 minute pot fi la spital... plus ca cel care mi-a spus este un doctor tanar care era speriat ca nu voia sa fie responsabil de ceva in caz ca se intampla ceva... Maine voi sti mai multe, de la un doctor in care am incredere si care are mult mai multa experienta...
Honey -- maine ma duc la doctor sa vada cat e de subtire cicatricea si sa imi spuna care e parerea lui. Adica, din ce vad eu, optiunile ar fi: 1 -- treaba e super groasa, colul deschis, bebe pe vine, caz in care, probabil ma voi interna si voi naste in ultima lui zi inainte de a pleca din oras (cred ca vineri). 2 -- treaba nu e chiar asa naspa, dar el tot crede ca nu ar fi safe sa incerc sa nasc natural si ca sunt sanse sa nu mai stea bebe 2 saptamani, iar eu nevrand sa imi faca cezariana alt doctor, am sa stau acasa pana in ultima lui zi inainte de vacanta si atunci ma duc sa imi faca ceza. Si ultima optiune, 3 -- el zice ca nu crede ca e pericol si atunci stau casa cumintica si il astept sa se intoarca pe 23 si ma duc atunci sa vad cum stam.
Hai ca postez, ca nu reusesc sa tin pasul cu voi azi...
Va pup!
Miruna -- mai e asa putin, sa ne anunti cand stabiliti data exacta. Io n-o inteleg pe asta cu copilul pretios la sarcinile FIV. Am mai auzit expresia dar sa ma bati si nu pricep. Adica ce conteaza cum a fost obtinut, un copil dupa 9 luni de sarcina e pretios oricum...
Andira -- nu m-am documentat in amanunt, dar din cate stiu 10% din greutatea corpului se poate scoate prin liposuctie. Frantuzoaica aia cu care am vorbit, care mi-a dat hainele ei de gravida acum cateva luni, a scos 8kg. Insa la masuri, a slabit de la masura 12-14 la masura 6-8, deci vreo 6 masuri. Eu am sa am de dat probabil 30 de kg, dar sper sa dau singura vreo 10 intr-un an si apoi sa vedem ce poate sa imi faca la liposuctie. Am sa merg pe la 6 luni de la nastere sa vorbesc cu doctorul sa intreb ce si cum.
Eu stiam ca exista intr-adevar obligatii (oarecum morale) ale nasilor fata de fini, insa mai mari sunt cele ale finilor din punct de vedere material -- adica sa le duca nasilor mileul de Paste sau mai stiu eu ce, sa le dea cadouri. Nasii ii iau un cadou copilului, atat, in rest, parintii le sunt obliati nasilor... asta asa, vorbind dpdv al traditiei, ca evident ca in zilele noastre e ai mult o relatie spirituala...
Bluekidoo -- bine ai revenit, mai ai si tu putin, felicitari pentru cat esti de hotarata sa nasti la termen :)
Alina -- este vreun spital si mai aproape de voi? Ma gandesc ca daca ar fi sa nasti si ar fi vremea asa, cum ajungi la spital??/
36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
asteropi aici se dau aia 2500 indiferent daca muncesti sau nu, daca ai sau nu vreo asigurare, restul se dau daca muncesti
cele care au muncit 5 ani, dupa concediul de maternitate intra in somaj 2 ani de zile , platit bine apoi dupa astia 2 ani, mai au 2 ani in care primesc 450 de euro...
la majoritatea e chestie de alegere, nu e musai sa se mearga la munca, dar asa sunt ei obisnuiti, oricum nu e de judecat nimeni care a ales sa mearga mai devreme la munca
ina ai dreptate, si pe mine m.ar enerva sa.mi spuna ce sa fac in situatia asta, seful, si exact pe dos as face, macar sa vezi un pic de intelegere si bun simt si ai reactiona altfel....dar mult a fost putin a mai ramas
ioana odihnest.te chiar cand faci treaba, adica ia pauza si pe urma continui, eu asa fac cateodata si am mai mult spor
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 ah si sa va zic o poveste cu morala. ne-am vazut cu un prieten in weekend care ne-a povestit de varul lui care, impreuna cu nevasta, au hotarat sa mearga intr-o ultima vacanta de indragostiti, ea fiind gravida in 7 luni. si unde altundeva sa mearga decat in Bali ,cam 18 ore pe avion. acolo din nefericire ea a pierdut lichidul amniotic si a nascut de urgenta o fetita la 7 luni intr-un spital vai mama lui. copilul necesitand ceva ingrijiri speciale i-au transportat cu un avion privat la Kuala Lumpur in Malaesia, unde se afla si acum dupa o luna. mama si copila sunt bine insa copila e prea mica sa o urce deja 20 de ore pe avion. asa ca mai stau acolo 2 saptamani, avand un total de vreo 2 luni pe acolo...ca sa vedeti cum isi fac unii de lucru de unde nu au. Ina 33+ ![]() http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna# |
uau, chiar ca i-a mancat...
Mda am fost in Bali si cred ca colo nu au gasit asistenta cine stie ce. Eu pentru asta nu m-am incumetat acum cateva saptamani sa vin acasa cand mama a facut AVC, in plus si iarna cumplita de acolo, eu nefiind obisnuita cu clima, etc.
Oricum cred ca aici in KL va fi foarte bine tratata, este si un spital de 7 stele! Prince se cheama (sper ca nu se considera reclama.
Apoi parca la 6 saptamani poate zbura cu copilul, un zbor pana in vestul Europei direct: Roma, Amsterdam, Paris, etc dureaza 11-12 ore, daca zboara cu Malaysia Airlines au servicii excelente, au avioane mai spatioase sa stii si asta conteaza la pici enorm.
Mai este aici si alt spital "gleneagles KL" cu servicii inalte si medici extrem de bine pregatiti.
dealtfel KL este o emblema in zona la nivel medical, vin aici sa se trateze, cu plata bineinteles, dar nu se compara cu preturile americane, auropene, australiene.
Sanatate si bun venit pe lume micutei intr-o insua exotica!dar am o curiozitate: oare parintii nu s-au gandit nici-o clipa la riscuri?
In fine fiecare cum isi asterne!
te pup

castelana fericita
32+
dayanara spune:
ah freedelia te inteleg de ce nu vrei sa te internezi, eu credeam ca te interneaza si te si baga in cezariana...sa stai asa pana cand vine de la sine , chiar nu are rost , mai ales daca ajungi repede la spital si in functie de ce.ti vor spune la control
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Yaia spune:
| citat din mesajul lui asteropipan YAIA intradevar, o gluma cu un iz de ironie |
Pai Castelana s-a exprimat ceva de genul 'ma bate la cap'...si nu m-am putut abtine.
ellanik spune:
Eu de vreo 3 zile simt intepaturi destul de acute in partea de jos mai precis fix in col.Asociez aceste intepaturi cu vizita la wc in special cand ma ridic si cand ma fortez sa folosesc hartiutza igienica(scuze).Mamicile cu experienta stiu sa imi dea vreun sfat?Pup la toate!
+36 cu
George-Theodor
AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
castelanaC spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Stai in Malaiezia sau Indonezia? Uite, Weleda in Malaiezia: http://www.livingoptionsworld.com/ Sau poti comanda de pe diferite site-uri si iti vine prin posta. O crema de popou imi ajunge luni bune...Cred ca la Tudor, in 2 ani jumatate, am avut doar 2 tuburi. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
multumesc din suflet!
Stau in Malaesia, chiar in Kuala Lumpur.
Asa ca voi gasi gama, merci din suflet
cum ai cautat tu pentru mine
castelana fericita
32+
Yaia spune:
| citat din mesajul lui andira voi ati comandat carti de pe Amazon? Cam in cat timp ajung? |
Depinde daca le comanzi de pe .com (SUA) sau .co.uk (Anglia). Si probabil depinde si de posta romana.
Eu am comandat din Anglia si aici au ajuns cam intr-o saptamana.
dayanara spune:
ella cateodata durerile astea la urinare se asociaza cu infectia urinara dar nu e musai, poate sa fie doar bebe coborat
azi dimineata la 4 cand m.am trezit degeaba asa, ma luat un ras ( ca mai nou rad si plang de ce.mi aduc aminte)mi.am adus aminte de ella cu butucul si am o perna in forma de tub care seamana perfect cu un butuc si pe care o tin intre picioare :)
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

,cam 18 ore pe avion. acolo din nefericire ea a pierdut lichidul amniotic si a nascut de urgenta o fetita la 7 luni intr-un spital vai mama lui. copilul necesitand ceva ingrijiri speciale i-au transportat cu un avion privat la Kuala Lumpur in Malaesia, unde se afla si acum dupa o luna. mama si copila sunt bine insa copila e prea mica sa o urce deja 20 de ore pe avion. asa ca mai stau acolo 2 saptamani, avand un total de vreo 2 luni pe acolo...