Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Deci daca ajung la nascare fara sa anunt avalansha sau cascada stati calme ca tati va sta cu noi in rezerva si are uairlesu cu el deci va anunt eu nu las momentul nemarcat.

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

ina eu stiam ca nu ai voie sa circuli cu avionul dupa 6 luni decat daca medicul iti da o hartie prin care certifica ca nu vor fi probleme. si nu cred ca iti da nimeni pentru un zbor de 18 ore . la noi medicul a fost si mai precaut, a zis ca mai bine fara zboruri cu avionul. asa ne-am petrecut noi vacanta prin Transilvania cu masina si nu am regretat nici un moment.

37+ Petru Gabriel

Eu acum 3 saptamani chiar am intrebat si mi s-a spus: nici nu se pune problema sa zbor!
Sunt companii care accepta, dar pe rute asa lunigi... ma indoiesc, acum depinde si daca esti asa mai silfida si nu se vede burtica... poti fenta la control. am avut o cunostinta ca s-a intors din Arabia Saudita sa nasca acasa, in 8 luni si jumatate si chiar ave ao burta f mica, a mers pe riscul sau si nu i s-a intamplat nimic, Slava Domnului.
Fiecare face si ce-l mai duce capul...

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Eu si daca as vrea nu as putea zbura.Eventual sa ma scufund.Prezint calitati.Parol!

+36 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Eu si daca as vrea nu as putea zbura.Eventual sa ma scufund.Prezint calitati.Parol!

+36 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

eu care imi facusem impresia ca te dai cu sania!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Cu sania in beci ca sa ma invat cu metroul cum zicea un "mare" carturar care se lua de cei din provincie (parca ala care a fost ministrul de externe..Cioroianu ...un b....o...u....dupa parerea mea)

+36 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Ella ,Castelana eu nu am zis ca sarcina obtinuta prin fiv=cezariana , eu dc as putea as naste normal dar noi avem circulara de cordon, poate n-am fost foarte explicita cand am raspuns la aceea intrebare ,se recomanda cezariana la noi ptr ca dupa cum stiti noi am suferit ani intregi sa obtinem acel copil si dupa cum ai zis tu Ella nimeni nu vrea sa isi asume responsabilitatea unei complicati sau probleme aparute la nastere sunt medic si stiu cum gandesc ginecologi cand e vorba de o asa sarcina.hai sa nu sufere bebe in travaliu , sa nu aibe mama vreun istoric ciudat sa nu ne asumam responsabilitate la un copil obtinut al naibii de greu etc etc etc , asta e tot ,nu inseamna ca musai treb sa nastem prin cezariana.
Freedelia eu n-am zis Doamne fereste ca al meu e pretios si al altora obtinut natural nu e, toti copii sunt pretiosi ptr parinti lor nu ma intelege gresit.. si asa cum ti au raspuns Ellanik si Castelana nici nu ti imaginezi prin cate am trecut noi ca sa ajungem aici sunt zeci de ani de suferinta de tratamente care ne deformeaza si ne fac irascibili cateodata sunt n fivuri esuate ca putine dintre noi reusesc din prima e doar o loterie... si asa cum a zis castelana suntem in stare sa mergem pana in panzele albe ptr acesti copii dar asta nu ii face pe ceilalati mai putin pretiosi....

sper ca m-am facut inteleasa , eu nu prea sunt vorbareata si scriu putin si poate de aia probabil n-am fost explicita in mesajil meu anterior.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 37+ Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Cu sania in beci ca sa ma invat cu metroul cum zicea un "mare" carturar care se lua de cei din provincie (parca ala care a fost ministrul de externe..Cioroianu ...un b....o...u....dupa parerea mea)

+36 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

asa antreneaza-te! ca acu' vine martisorul si ziua mamei cu cadoul la landou!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

ufff fetelor noroc cu voi ca imi trece timpul mai usor la servici, nici nu stiti ce mult ma ajuta. mai o intrebare, mai o durere, mai o gluma, si uite asa imi trece ziua. printre doua porcarii ce trebuie facute in contabilitate mai arunc un ochi pe forum si mai ma delectez cu ce s-a mai scris.
va multumesc!

Ina 33+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

CASTELANA am stat impreuna cu sotul meu 4 ani impreuna ,inainte sa ne casatorim. soacra-mea a fost cam rece cu mine in primii 2ani,pana s-a mai obisnuit despre nunta nu a obiectat nimic,pt ca al meu sot nu e genul "mamos" si face numai ce il taie capul, nu asculta de 'gura lumii' altfel nu l-as fi luat de sot. nu as fi suportat sa dansez la mine in casa dupa cum canta soacra
socra-miu, insa, m-a indragit din prima zi, sentimentul fiind reciproc si din partea mea intr-un final a inteles si soacra-mea ca ne iubim si ca asta e mai presus de orice ar fi dorit ei.si alor mei le este greu ca nu mai sunt acasa,fiind singurul copil,dar au inteles ca e in joc fericirea si viitorul meu
in fine,acum totul e ok.toata lumea fericita

te pup

35 +
AMR 4
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Mirule, hai ca mai putin si vine odorullllllllll!!!!!
Sa umple casa plina de atata liniste!
sa va vad atunci alergand in stanga si-n dreapta!
AMR usor si stai linistita!
Ai grija cu frigul asta si cu zapada asta nebuna de acasa!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput