Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

CASTELANA am stat impreuna cu sotul meu 4 ani impreuna ,inainte sa ne casatorim. soacra-mea a fost cam rece cu mine in primii 2ani,pana s-a mai obisnuit despre nunta nu a obiectat nimic,pt ca al meu sot nu e genul "mamos" si face numai ce il taie capul, nu asculta de 'gura lumii' altfel nu l-as fi luat de sot. nu as fi suportat sa dansez la mine in casa dupa cum canta soacra
socra-miu, insa, m-a indragit din prima zi, sentimentul fiind reciproc si din partea mea intr-un final a inteles si soacra-mea ca ne iubim si ca asta e mai presus de orice ar fi dorit ei.si alor mei le este greu ca nu mai sunt acasa,fiind singurul copil,dar au inteles ca e in joc fericirea si viitorul meu
in fine,acum totul e ok.toata lumea fericita

te pup

35 +
AMR 4
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

asta conteaza sa fiti voi fericiti si sa va vedeti de treaba voastra!
Parintii cu siguranta ne vor binele si uneori chiar daca se baga sau insista in cate o directie o fac tot pentru binele nostru!
Se vede ca va iubiti, "transpira din " poze
Sa fiti asa si in continuare si cu micuta printesa sa vedeti ce veselie si fericire acolo!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am venit, fac capitol nou si va povestesc apoi.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Circulara de cordon nu inseamna recomandare pentru cezariana. Sunt n copii care se nasc perfect normal cu ea.

Dar sunt total de aord cu Castelana, Ella si Miruna - eu una nici nu m-as gandi la nasterea normala daca as fi asteptat atat copilul.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Servus burtici si mamici

hai ca reusesc si eu sa intru pe forum dupa cateva zile. mai dragelor, eu fac parte din categoria grea a gretoaselor. Mai am putin si ma mut cu totul in toaleta. Deja nu-mi mai ajunge o repriza de dat la boboci pe zi, am promovat la doua chiar trei. Sa nu mai zic de zile cand ma apuca pe toate partile. Cand i-am povestit doctorului , mi-a zis ca singura mea scapare este sa nasc ca el u are ce sa-mi recomande . Dar mai bine ma mai chinui eu asa, inca vre-o doua saptamani si pe urma sigur imi trece. Am stabilit sa nasc pe 27 febr, la 39sapt si doua zile.
Am mai spicuit cate putin din ce ati scris si vad ca ati discutat de botez. Noi am antamat deja localul. Pe data de 5 iunie. Atunci piticuta noastra o sa aiba 3 luni. Ne-am gandit noi ca o sa fie tocmai bine. Nici ea prea micuta, nici frig afara... Vreau sa mergem sa vedem biserica si sa stabilim cu popa. Biserica unde vrem sa facem botezul este noua si poarta hramul sfintei Maria. Cum pe bebita o so cheme si Maria...Vrem sa fie singurul botez din ziua aia. O vecina de-a noastra si-a botezat tot acolo copilul si asa a stabilit cu preotul , sa nu mai fie alt botez. Poate am eu pitici pe creieri dar mi se pare mai ok asa pt toata lumea. Nici aglomeratie mare nu o sa fie in biserica. Asa vom fi doar noi, nasii, parinti, sor'mea si eventual cativa prieteni. Credeti ca bat campii?
Ce sa va mai zic? Am terminat sesiunea cu brio . Din pacate o sa mai am inca un rand de examene in mai. Acum, m-a ajutat bebelina, imi soptea, dar data viitoare nu mai am pe cine sa intreb daca e bine sau nu
Va pupacesc pe toate fara exceptie

36+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Capitolul 94

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mi-a luat-o Andira inainte dar tot zic.Nu are legatura circulara de cordon cu nasterea obligat fortat prin ceza.Nasica lui bebeGeo a avut-o pe aia mica in situatia asta si cand a scos zana capul a oprit-o pe ma-sa de la impins vagoane, a desfasurat cordonul si gata iepuroaica.Dr mea mi-a zis ca nu imi garanteaza ca voi naste natural sau prin cezariana ci va decide atunci cand se vor rupe apele si vor da navala.

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput