Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Freedelia iti tinem pumnii pt maine...Sper sa fie totul ok, si sa nasti mai repede, asa cum iti doresti. Oricum ai aproape 37 de saptamani, deci nici bebe nu ar mai fi prematur. Tine-ne la curent, ok?

Miria eu daca as fi in situatia ta, as muta pe bebe in camera lui Dami numai dupa ce nu mai papa noaptea. Atata timp cat papa noaptea mi s-ar parea chinuitor si pt tine si pt Dami.
Pe de alta parte, medicul meu mi-a recomandat ca de la 3 luni sa-i scot mesele de noapte...asta in cazul in care bebe nu renunta singur. Lucas al meu a renuntat singur. Si atunci ai putea linistita sa faci mutarea.Sant un dezastru!

Oana mamaliga ei de infectie Vad ca "se cere" tratata cu antibiotice interzise in sarcina. Ce sa zic..cred ca e musai sa mergi pe mana drei tale.Dar bebe nu va fi afectat, mai ales cu cezariana, asa ca imediat dupa nastere poti lua orice tratament.

Am inceput si eu sa am contractii ...dureroase, dar total neregulate. Exact asa am fost si cu prima sarcina..am avut contractii cu 3 saptamani inainte de nastere...Doar ca atunci puteam sa stau in picioare, si sa ma plimb...Acuma nu pot, ca "ma taie"Daca ati vedea ce "viteza " am la mers..

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Greenfrog, Castelana si Roxana va multumesc si voua pt incurajari. intr-adevar aici e un sistem mai nasol pt concediul post-natal, si eu zic ca sa duci copilul la 4 luni la cresa e inuman dar nu prea avem incotro. mama mea inca nu e la pensie asa ca nu poate veni sa mai stea cateva luni cu copilul si decat sa caut o bona sa stea cu el acasa mai bine il duc la cresa. cum se descurca restul ne-om descurca si noi.
Greenfrog ai dreptate cu scaunul la birou, al meu nu prea e confortabil poate imi aduc de acasa niste pernite de pus la spate. si cu traficul e mai greu, dimineata stau o ora in masina pana la lucru.
poate o sa ii zic doctorului sa imi dea un medical atunci cu o saptamana inainte, sa vad ce zice. imi e cam rusine sa ii cer nu stiu de ce

am citit de diverse probleme, infectii urinare, nas infundat, dureri de bazin si de alte parti , nopti nedormite, etc. va urez tuturor multa sanatate si putere pt urmatoare cateva saptamani si ne vom incuraja reciproc sa trecem peste toate
Freedelia iti tin pumnii la doctor, ne anunti si pe noi, oricum deja bebe e mare nu cred ca sunt probleme daca faci deja cezariana.
va pup pe toate sio zi cat mai buna.

Ina 33+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

babyangel, nu am probleme cu tensiunea, dar incerc sa beau cat mai rar. Dr nu mi-a interzis, a zis ca o cafea pe zi nu-i bai, numai ca eu o beam trotil, espresso, asa ca nu-mi place apa de ploaie.
asa ca acum spre sfarsitul sarcinii am vrut sa ma obisnuiesc fara, nu stiu daca se poate bea daca alaptezi...
Miria, referitor ca ce spuneai tu cu separarea copiilor am vazut la prietenele mele care aveau cate 2 copii. Cand a venit nr 2 l-au pus cu nr 1 dupa cateva saptamani, primele nopti au fost mai grele cica pentru mama, facea ture sa vada daca totul e in regula. Copilul mare era oricum pregatit dinainte, nu era asa o surpriza, apoi se amuza ca cel mare ii spunea celui mis noaptea : taci ca trebuie sa dormim, si cel mic tacea saracutul. cred ca depinde de copii, de tine..
yaia,soacra mea mi-a da si luna de pe cer, din pacate e departe si sotul meu o tine la respect, nu o lasa sa ia nimic. da ai dreptate si eu stiam ca galbenelele sunt mai bune, de ele voia sa zic. Trebuie sa vad cum le gasesc, aici nu se gaseste ceai, de acasa nu pot primi (e interzic introducerea plantelor, ceaiurilor, etc) trebuie sa gasesc pe cineva care vine din Europa macar aici.
dayanara, eu comparam capitala capitala.
freedelia, fata draga tu nasti si nu te lasi internata! Curajoasa ce esti! Maine negresit sa te prezinti la spital, dar te duce cineva sper, nu conduci singura! tinem pumnii! sa nu te aventurezi singura!
miruna, merci, da ma pazesc si eu una n-am nimic. El sotul nu mai are febra, nu stiu ce a avut, azi s-a dus la servici. Oricum am dormit separati sa nu-mi dea virusii nebunii!
Andira cred ca vazand si facand, cum se descurca fetele mri intre ele, apoi cum o integreaza pe Alex, te descurci tu pana la urma sunt convinsa! sa stii ca acum imi dau seama, mama mea dupa 3 nasteri (copii peste 5 kg) avea un corp tare armonios, forme pline dar foarte frumoase. Si sanii, acum imi dau seama ca a ramas cu niste zbarlite in sus, chiar daca ne-a alaptat pe toti peste 6 luni. Asa ca nu-ti face griji, sigur iti vei reveni!
babyangel, ce faci? ne dai emotii? ai grija de tine! Amr usor!!!!
Ina, am o prietena belgianca ce am cunoscut-o aici si a ramas insarcinata de curand, cat se bucura ca sta cu sotul ei la post si poate sta si ea linistita ca in Belgia ar f fost imposibil.
Nasoala chestia cu statul mult si in masina, eu una dimineata pot conduce lejer, dar in cursul zilei sunt mai unflata si imi este greu, norocul meu e ca ma invart pe distante mici. E bine sa fii activa dar sa nu tragi de tine, oricat de sprintena ai fi!
Bafta si ai grija!

fetele va pup si aveti grija cu zapada asta de acasa.

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Apropo de uleiuri pt bebe eu m-am hotarat sa ii comand un set de baie si ulei de masaj din produse 100% naturale, de la o firma ce se numeste Weleda. din cate am inteles nu e nimic chimic adaugat la ele.

Ina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Castelana din cate stiu eu , mai degraba trebuie sa ne abtinem pe perioada alaptatului de la toxine , decat pe sarcina.Deci pe alaptat voi reduce si eu cantitatea de cafea...momentan beau 2 expresso/zi. Am ales varianta expreso, pt ca nu contine la fel de multa cofeina ca si cea la filtru( contrar altor pareri) De cola nici nu incape vorba ca am baut de 2 ori in toata sarcina si a dat bebe suturi toata noaptea

Mirunamersi de sugestiile pt gat. problema majora e ca nu suport gustul la nici un strepsils. Dar brau caiuri multe cu lamaie si miere, si asta noapte m-am trezit de 5-6 ori si am facut gargara cu sare. am mai luat si Vitamina C cu propolis, si Tantum verde, si vad ca nu mai e asa de intepatoare durerea.

bafta tuturor care merg azi la dr. Tin pumnii si astept noutati

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana sanatate sotului! acum mi.am dat seama
da , si eu tot despre capitala vorbeam, cu atat mai mult cu cat sunt capitale care chiar nu se pot compara :)

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele multumesc mult pentru sfaturi!
As vrea sa-l mut cu Dami mai repede, dar numai atunci cand vor fi amandoi si eu pregatiti. O data pentru ca nu vreau ca Dami sa se simta data la o parte si asa imi cere sa ma culc o data cu ea chiar daca nu in aceeasi camera(v-am zis ca avem dormitoarele apropiate). Apoi, ca obisnuita sa se produca de timpuriu pentru amandoi. Dami este nerabdatoare sa aiba grija de el si profit ca sa il aiba langa ea, dar fara s-o deranjeze prea mult. Aici imi este frica, numai.

Si noi avem 4 camere, dar 2 dintre ele sunt modificate, ca sufragerii, respectiv birou. Iar acuma cat sunt, inca foarte mici pot dormi in paturi supraetajate. Cand vor creste am sa-i separ in camere diferite, iar noi ne vom muta in biroul de acuma.

Cu toate ca avem 4 camere, mobila si aranjamentele prin casa este ca pentru 3 camere acum.

M-am gandit si ma voi uita dupa un pat supraetajat cu spatiu jos de pus patutul cel mic, iar cand n-o mai fi cazul il voi schimba cu patul actual.

Sper sa se inteleaga piticii. Daca il mut pe bebe mai repede practic va creste cu Dami si nu va mai fi nevoie de obisnuita din partea lui, dar cu Dami as vrea sa nu fie problema.

Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Castelana asa e, cand le povestesc astora de aici ca in Romania stam 2 ani cu copilul fac ochii cat cepele. hai ca 2 ani nu as visa sa am aici da macar 8 luni . si cum zicea si Roxana, aici sistemul social e bine pus la punct, cu nasterea nu o sa platesc nimic (de fapt vreau sa iau camera cu dus si o sa platesc din buzunar suplimentul de dus) si la sfarsit o sa le ofer doctorilor si asistentelor o cutie mare cu bomboane, asa e obiceiul pe aici. in septembrie incepem cresa care costa 560 de euro pe luna fara pampers si lapte pe care le voi duce de acasa.

merci inca o data pt incurajari, o iau incet ca nu imi ridica nimeni statuie. seful a zis intr-o zi ca pot sa vin pana in ultima zi ca vorba aia avem serviciu medical in cladire, am crezut ca il strang de gat pe loc. cred ca puteam incerca sa ii fac felul si apoi pledam la tribunal pt nebunie temporara cauzata de hormoni
va pe toate

Ina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira
Si ma gandesc cati parinti in RO isi imagineaza ca tinand copilul in brate in masina il feresc de accidente...

Asa isi imagineaza ei, dar de fapt copilul devine un airbag...Brrr!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ina totusi e bine ca aici concdiul asta se mareste in fiecare an :)
aici daca ambii parinti muncesc , ti se da loc gratis la cresa si daca nu mai sunt locuri la cele de stat, care sunt cele mai bune si de incredere, gasesti la particular si statul iti plateste 80% mai mult sa mai putin pt cea privata

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput