Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 15
miruna79 spune:
Neata burtici
Castelana, sanatate sotului tau, sa ai tu mare grija sa mananci citrice, sa bei ceai, si mai stai si tu cu masca cat stai cu sotu. eu preventiv de cand e nebunia aia cu gripa porcina iau saptamanal cate un oscilococcinum preventiv ( e homeopat).
Astero frumos landou ,ce soacra buna mai ai si tu!! am admirat toate pozele cu patutu si restu, toate sunt frumoase.
Sa vedeti ca de acu incolo o sa inceapa sa ploua cu iepurasi ca doar ne apropiam de luna martie, mai suntem cateva care nastem in februarie si pe urma n-o sa mai putem tine socoteala![]()
![]()
Babyangel poti sa iei si tu pastile de supt cu miere si propolis ptr gat dc te doare asa tare, drul meu mi a zis ca pot lua si strepsils dc ma deranjeaza rau si tu la fel multe citrice si ceaiuri ca sa scapi.
Freedelia sa stii si eu la eco de 34S mi s-a zis ca bebe are 2180 si la 36 si 3 zile avea deja 3100 
, nu tot timpu nimereste ecograful greutatea fixa, la aia de 34 s i-a fost greu drului sa masoara DBP si sigur asta a influentat greutatea lu bebe. iti urez bafta multa si sa fiti sanatosi amandoi.
oanaiacovita sa ne spui ce zice drul de infectie.
o zi buna tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
37+
Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE
andira spune:
Dragelor, multumesc pt raspunsurile referitor la nasi, m-am mai lamurit cu ce asteptari are fiecare de la nasi.
Dayanara - da, eu sunt multumita de scaun, la fel are si Irina, inca de anul trecut. Deci i-am luat la fel si lui Nati, numai ce pe alta culoare (Irina are cu portocaliu, Nati cu verde-brotacel).
Tocmai ce-am vazut ieri emisiunea cu ER pe Reality TV, si era vorba si de un baietel de 6 ani, care la o un accident, o rostogolire a masinii a iesit prin parbriz, si avea rani serioase la cap. Ideea e ca mama lui il legase numai in centura, fara inaltator, si surpriza, centura fusese prea larga, nu l-a tinut deloc.
Ma rog, totul se termina cu bine si-si revin amandoi, desi initial sansele pentru baietel erau f mici.
Si ma gandesc cati parinti in RO isi imagineaza ca tinand copilul in brate in masina il feresc de accidente...
Miria - noi avem 4 camere, si eu intentionez sa o culc pe Alex in camera cea mai mica, singurica (adica fara restul trupei, doar cu mine).
Pentru inceput, in primele luni, o sa stau eu cu ea - o sa-mi iau o canapeluta de la Ikea. O sa stau cu ea atata vreme cat o sa se trezeasca noaptea sa manance.
Sotul o sa ramana in dormitor, iar fetele sper sa se obisnuiasca la ele in camera. Desi parca vad ca ma invadeaza Nati... in fine.
Insa mai incolo, noi ne gandeam sa ne mutam in sufragerie, si sa le lasam lor cate o camera. Asta peste cativa ani, cand Nati si Irina vor simti nevoia sa aiba fiecare camera ei.
Nu v-ar fi si voua mai usor asa? Voi in sufragerie si fiecare pitic in camera lui? Ma gandesc totusi ca Dami il va percepe totusi la inceput ca un factor de galagie
. Poate ar fi bine sa-i muti impreuna doar dupa ce bb nu se mai trezeste noaptea.
31+
oanaiacovita spune:
Miruna multumesc. Cand o sa fie mai mare, cred ca pe la 1 an, am canapea in camera mica si o sa ii pun o protectie la margine. Pentru dupa 3-4 luni cand scot patutul din dormitor imi fac griji. Dar o sta in mijlocul camerei.
Denisa cada mea e destul de mica si burta cam mare si nu statea sub apa.
Deci nu ma simteam usoara deloc. Dar ce te opreste sa mergi la bazin? Stiu ca e foarte indicat in sarcina.![]()

Merg sa pap si sa pun o masina la spalat. Pe la 1 jumate o tai la dr.
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andira spune:
Dayanara - scuze, da, scaunelul e de la Chicco, pentru 9-36 kg - mie imi plac f mult, si mi se par bune calitativ.
Uite-l aici http://www.chicco.ro/produse/prescolar-5/plimbare-35/scaun-auto-neptune-europe-1136.html
Am mai avut un scaun si de la Primii Pasi, insa se vedea diferenta. Plus ca s-a stricat sistemul de prindere al centurilor, pur si simplu, fara sa tragem noi sau Irina de el.
31+
andira spune:
Delia - mie mi s-a cam zbarlit parul pe spate...nici eu nu cred ca mai plecam de acolo ![]()
Bafta maine, sunt tare curioasa ce-ti spune medicul tau!
31+
honeybaby spune:
Oana- mi-e teama sa nu racesc si sa fac vreo infectie urinara acum.
Apa e oarecum calduta dar pe holuri pana la bazin e rece. In vestiar trebuie sa stau sa-mi usuc parul foarte foarte bine si dupa aia sa fug la masina pana sa ma ia frigul.
Plus ca eu sigur nu o sa rezist sa nu sar in apa si asta nu e indicat ![]()
![]()
![]()
.
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
child spune:
Buna fetelor, iara ninge la Brasov, m-am saturat 
MAMI25 felicitari, sa fiti sanatosi si norocosi!
BLUE, HONEY si bebele meu se enerveaza la zgomote puternice. Am vrut sa vad Avatar la cinema, dar m-am gandit ca zgomotul acela il va speria pe bebe, asa ca ne-am uitat aseara, acasa si cand era muzica aceea mai tare, atata se impingea si sarea Albert, ca m-am speriat si eu. Si nu am sunet surround in casa, doar niste boxe mai mari.
OANA te inteleg cu infectia, si eu tocmai mi-am facut analiza si am stat cu inima cat un purice pana am primit rezultatul, din fericire negativ. S-ar putea sa trebuiasca sa iei tratament, dar iti recomand lichide cat mai multe, eu beau apa cam 2 litri pe zi, vad ca functioneaza (si eu am avut infectie in primul trimestru si nu a mia recidivat)
GREENFROG, ANNYA va trimit de aici doar ganduri pozitive, sa fiti puternice si increzatoare ca se rezolva totul cu bine 
MIRUNA chiar ma intrebam zilele astea ce mai e cu tine, ca nu ai mai scris. Ma bucur sa vad ca sunteti bine, tinem pumnii 
ELLA deci v-ati hotarat pana la urma cu celulele stem . Si noi avem kitul de la cbc, au fost foarte rapizi. Sper sa nu-l uit cand merg sa nasc.
ATB chiar vroiam sa te sun, ca m-am panicat ca nu te-am mai vazut pe aici. Felicitari pentru sesiune, acum te poti odihni si tu 
ROXANA bine ca ai zis de coafor, ca mi-ai amintit sa ma programez si eu, sa ma aranjez inainte de marea intalnire
Of, mai OANA cu gogosile tale de dimineata, ma innebunesti. Pai eu tocmai am constatat ca mi-am depasit targetul de kg., am 66 si probabil ca pana nasc mai pun cel putin un kg, ca nu ma pot abtine de la mancaruri delicioase...
Si eu merg azi la control, deja am emotii.
36+ 
honeybaby spune:
Aseara am visat ca nascusem o fetita frumoasa rau.... Avea o fata micuta si un botic haios ( gen Angelia Jolie) si ma chinuiam s-o alaptez.
Pana ala urma am reusit sa-i bag sanul corect in gura si sugea bine si frumos iar eu ma miram ca nu ma doare ![]()
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Pt ca am mai citit din urma:
Castelana - 
Babyangel - exact acelasi lucru il stiam si eu, liposuctia nu e metoda de slabit, cel mult de corectat. De-asta nici n-am prea luat-o in calcul.
Eu ma gandeam la un mom dat sa-mi fac o operatie la stomac, de micsorare. Am o cunostinta care si-a facut (avea peste 100 kg), si a ajuns la 54 kg. Schimbarea a fost spectaculoasa, eu nici n-am recunoscut-o initial.
Si ma mai bate gandul la o abdominoplastie, sa scap de burtica. Dupa 3 sarcini, o sa-mi cam ramana ceva acolo...
Nu mai vorbesc de lifting pt tzitzi, pe-asta as face-o prima
.
31+
dayanara spune:
denisa ce vis frumos ai avut :)
andira merci, nu mi se deschide pagina de la chicco, dar l.am gasit in alte pagini
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE