Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 14
dayanara spune:
kossir felicitari pt lucrurile primite, daca nu.ti plac f mult carucioarele si nu vei cumpara altele, pune o husa roz, o umbreluta la fel, sa le dai un pic de culoare :)
miria totusi la 4 luni s.ar putea sa o cam deranjeze pe dami, dar depinde de copil si de cum va reactiona ea
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
Ee, nu chiar la 4 luni. Pe Dami am mutat-o singura pe la 6 luni, acuma ca stau si imi reamintesc. (Vai, ce am mai plans atunci!! Aveam sentimentul ca o parasesc.:))) Si a fost tare bine. Se culca singurica si se scula la fel, fara sa planga, farasa o legan, fara sa stau cu ea. Peste noapte ii lasam 1 bibic cu lapte si il lua singura, iar cand il termina il arunca din patut.![]()
Nu-i era frica de intuneric, statea cu orele in tarc desi putea sa se dea jos. Am avut un model de copil pana la 2 ani, cand s-a rupt filmul.![]()
![]()
![]()
Chiar daca 2 copii nu seamana, as vreas procedez la fel si cu bebe, macar sa doarma fara noi si sa se trezeasca singur fara sa se sperie.
Cristina +28
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
miria, la mine nu pot spune ca ma deranjeaza ca dorm cu el, oricum la pranz sta singur si pot sa ma culc daca mi.e somn, dar nu.l las eu nesupravegheat, de intuneric nu.i e frica, mai mult mi.e mie, dar cand s.a terminat cu laptele noaptea si trezirile , dintii, atunci a inceput sa fie model, de pe la 2 ani nu mai am treaba cu el
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
freedelia spune:
Salutari burtici -- m-am intors de la doctor foarte confuza. In primul rand, nu a fost doctorul meu, era la o conferinta si m-a vazut o alta doctorita care lucreaza cu el si el a asistat prin telefon. Mi-au scanat cicatricea echografic si au masurat copilul si mi-au facut TNS. Toate astea au durat pana dupa ora 12, cand doctora a trebuit sa plece si cand am avut toate rezultatele, au chemat un alt doctor, cam tinerel sa se uite la ele. Ei, si s-a schimbat la fatza si a zis ca se duce sa imi faca fisa de internare. Mi-a picat fatza -- pai de ce? Pai ca e subtire cicatricea (3.3 mm -- din ce stiam eu sub 3 mm e subtire) si copilul e mare (3 kg -- cand o fi crescut atata ca acum 2 saptamani avea 2.1kg) si ca daca intru in travaliu, e periculos.
Ei, l-am ascultat, Coleman se albise la fatza (el de la spital pleca direct la aeroport, pana vineri. I-am zis sa se linisteasca, i-am zis doctorului ca nu ma internez in nici un caz, ca nu am nici un semn de nastere (acu ma gandesc ca nu mi-au verificat colul sa vada daca e deschis, moale, ceva) si ca am sa merg maine sa ii arat toate rezultatele doctorului meu si vom lua o decizie impreuna.
Acu mi-a cam intrat morcovul dar totusi nu cred ca e chiar asa serioasa treaba. Ma duc maine dimineata sa vorbesc cu doctorul sa vad care e treaba, in cel mai rau caz, daca si el e de parere ca e periculos sa intru in travaliu si crede ca sunt sanse sa nasc cat e el plecat (pana pe 23), atunci o sa programez in ultima zi dinaintea plecarii lui (vineri sau sambata).
Om vedea, va tin la cutrent cu ce se intampla maine.
Acum ma pun sa citesc ca am vreo 10 pagini si mai scriu un mesaj dupa.
36+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Anca si eu as vrea sa tratez infectia, doar ca nu stiu daca mai am timp, ca dupa 7 zile de antibiotic, cam in 2 saptamani se trateaza, si nu mai am atat. Plus ca ma uitam pe antibiograma ca am luat ce era permis in sarcina, au mai ramas care nu sunt permise. Astept sa vad ce decide dra.
Denisa desi m-am buucrat ca am facut prima baie in cada aseara sa stii ca nu m-am simtit chiar bine. Mi s-a parut mult mai greu sa ma spal, sa ma ridic, etc.
Alina da, azi merg la dr la monitorizare si vedem ce zice si de infectie.
Roxana bine ca mi-ai adus aminte de miere. Trebuie sa imi mai cumpar si sa mai pap.
Am si eu porblema cu patul cand o sa il mut, ca in camera mica nu am loc de el decat in mijlocul camerei si mi se va parea ciudat sa ti copilul in mijlocul camerei.
Tot am masurat cu sotul in we si nu avem ce scoate sa incapa patutul.
Om vedea atunci ce si cum facem.
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana bafta la monitorizare :)
andira esti multumita de scaunul de masina? nu mai stiu exact de care ai luat, adica pt cate kg, dar stiu ca era chicco nu?
asta de.l am acum ar fi pana la 18 kg, de la 0-4 ani cam asa, dar ivan nu mai incape in el cu toate ca nu are nici pe departe 18 kg, si tre sa iau grupul 2, de la 15 la 36
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Delia, m-au trecut caldurile la mesajul tau. Wow dar ce dr ai, sa stea in telefon. Oricum pana maine sa stai linistita si vedeti maine ce hotarati. Chiar ca a luat bine bebele tau, desi se stie ca acum masuratorile pot da erori. Una din ele nu e buna, ca e cam greu de crezut ca a crescut atat. Oricum esti foarte aproape de marele eveniment.

Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
freedelia, ce curaj ai, cred ca daca mi.ar fi spus ce ti.a spus tie , ma internam cu forta :)))
bine ca macar bebe e marisor deci poti sta linistita , chiar daca vine azi maine :)
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
rmkristine spune:
cristina si eu am o maaare problema cu dormitul lui bebe, pt ca si eu as vrea dupa cateva luni, cand o avea si el cat de cat un program sa-l mut cu Bia in camera, dar nu stiu exact cum sa procedez. Cine a mai avut cazuri din astea spune ca nu se trezesc copiii unul pe celalalt! Dar eu stiu...Problema este ca noi avem doar 2 camere!!!!
Si eu beau ness cu lapte, pt ca nu-mi place cafeaua cu lapte, dar stiu ca nu strica decat de la cateva cani in sus pe zi.
oana si noi am tinut patutul Biancai in mijlocul camerei cand era bebelus si nu ne-a incomodat deloc, camera fiind mica, sa stii! Copilul nu alearga, ai nevoie de un pic de spatiu in jurul patutului si cam atat! Mai tarziu trebuie sa gasiti o solutie!
freedelia esti curajoasa, ca de obicei!
Marina
30 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
honeybaby spune:
Delia- eu nu am inteles ( iar imi doarme neuronul)
DEci... maine te duci la dr tau si daca e uterul subtire il scoate acum pe bb sau te interneaza pt monitorizare ?
Nu poti sa te duci tu la 1-2 zile pt monitorizare ?
Bine ca bb e mare.
Oana - eu as face o baie cu multa spuma si o revista in mana.
Mi-e teama ca dupa baie sar direct in masina si ma opresc la bazin. Eu iubesc apa si sentimentul care ti-l da... nu simti kg , esti usor... de vis

Roxana - mi-ai amintit sa-mi iau si eu tensiunea . Nu am mai luat-o de mult
Ma mananca in talpa . Oare unde ar trebui sa plec ??![]()
![]()
![]()
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna