Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Dupa o noapte de cosmar, cu acid din belsug si dureri puternice de gat, va invit si eu la o cafeluta, alaturi de o feliuta de chec, iar eu cred ca voi bea 3 cafelute

Honey ce zapada frumoasa...vad ca der cativa ani s-a mutat iarna din nord in sud, ca nou avem doar urme de zapada

Oana imi pare rau de infectia ta...cred ca tu si Rebiana sunteti campioane in sarcina asta: ea la greturi iar tu la infectii urinare
Eu cred ca important e sa o tratezi chiar daca nasti prin cezariana...pot fi alte probleme, nu neaparat la bebe.
Hai ca mai citesc si revin

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

castelana si eu ma gandeam la o cafea , ca.s satula de fara cofeina, dar daca am rabdat pana acum , rabd si de acum incolo sau imi fac dupa reteta ellei, o cana de apa cu miros de ness :)

sa stii ca despre impulsul de a avea copii nu cred ca tine de asa sau macar nu ar trebui, eu daca munceam primeam in afara de concediu de dinainte de nastere , de cel dupa platit 100%, de vreo 5600 de euro
care oricum daca faci socoteala ies cam cat sunt 2 ani in romania
plus ca nu platesc pediatru, vaccine si multe altele, si asta aici, dar gandeste.te la alte tari ca germania, suedia etc....nu se poate compara

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

dayanara, ai dreptate nu ar trebui sa tina de asta, dar societatea occidentala 100% consumista nu impinge in directia asta, adica de a avea copii, asta se vede in realitatea curenta, le-a scazut natalitatea drastic! beneficiul pe care-l are copilul stand cu mama sa in primii 2-3 ani este imens, totusi ei iti ofera 1001 programe in vest sa te ducicat mai repede la munca, adica sa fii productiv, sa platesti taxele, astea-s de baza. Un sistem social bun adica protectiv nu poate fi sustinut fara taxe multe si marunte, in unele state europene la stele chiar. Nu ii intereseaza ca il vei duce pe copil la 6 saptamni la cresa (cu sau fara plata) Nu putem compara nici sistemele din Romania cu cele vest europene, e ca la mere cu pere, ei au sistemele mai vechi si un pic sa zic cu rodajul facut, noi acasa am sarit pasi importanti, lipsesc ceva verigi.
In plus nu putem compara costurile de viata de acasa cu cele din europa (un apartament mediu in centrul capitalei europene este aproape 1000 euro la chirie), cat este costul intretinerii, luminii, orice, discutia e lunga si deloc marunta. Eu ma ingrozesc cati bani platim la ap sotului in care nu stam decat o luna pe an cand mergem asa si cat platesc pe un altul in tara (tot gol), costurile sunt de la cer la pamant. dar stai ca am degenerat mult de la subiect!
te pup

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara, Castelana voi aveti probleme cu tensiunea sau de ce nu beti deloc cafeluta cu cofeina??
O cafeluta pe zi nu afecteaza cu absolut nika pe bebe si nici nu il agita.E pacat sa va chinuiti asa

Dayanaranu ne faci o poza cu freza ta?Fara burtica , daca nu vrei

Bluekidoo am vazut pozele tale si esti super. Nu stiu cat de slaba erai inainte de sarcina, dar acum ai niste "pulpite exact cum trebuie@ Nici prea slabe , nici umflatele. Tu ar trebui sa nu mai slabesti dupa ce nasti

Ina mi se pare asa de putin 4 luni de stat cu bebe...Nici 2 ani ca la noi, dar mi s-ar parea ideal 1 an.

Miruna, Stefimic sa ne trimiteti macar 1 mesaj pe zi, ca santeti tare aproape de marele eveniment, si sa nu intram la idei daca nu e cazul

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Mi-am facut o cafea si este cu cofeina. Sic!
Si o beau simandicos langa tastatura si fata inca doarme si e liniste in casa.

De ce nu beti voi o gura dimineata cu cofeina? Ce are? Eu am inceput sa beau cate una dimineata de cateva zile bune, mai ales cand nu ma odihnesc bine noaptea. Si nu-mi face deloc rau.
Da, poate da complicatii, cresteri de tensiune, morti subite la bebei si eu stiu mai ce cand se abuzeaza de ea si se bea foarte mult pe zi, dar asa...

Oricum, nu mananc ciocolata si nici alte bauturi nu beau cu cofa, deci n-are ce sa-mi strice.

Am dormit ceva mai bine azi-noapte, dar mai mult pe dreapta din pacate. Nu mai pot pe stanga. Cand stau pe ea, deja o simt amortita fara sa fi apucat sa stau mult asa.

Fetele, am si eu o problema si poate ma jutati cu sugestii cele care mai aveti copii>
Eu voi sta cu bebe in primele luni, adica pana dupa botez (cam 4 luni). Dupa care (ca si in cazul Damianei) as vrea sa-l mut singur. De data asta, insa, e aiurea sa zic singur pentru ca nu mai am o camera goala si pentru el, deci va sta cu Dami, care are 5 ani.
Si, in cazul ast,a tare mi-e teama ca se vor incomoda unul pe altul la inceput. El o va trezi pe ea, ea pe el sau nici macar nu va dormi daca se vad unul pe altul. Si ajung sa-i chinui pe amndoi.

Ce fac???

Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
Astero, am vazut cosuletul tau frumos, e la mare moda prin vestul Europei, ma inebunise soacra mea la telefon cu el.

tot la ulei de masline ma gandeam sa-l dau pe bebele nostru, eventual sa pun musetel inauntru.

Pai sa il faca cadou nepotului atunci!

In loc de musetel (care ar avea efect contrar decat cel asteptat, mai ales la conjuctivita, in niciun caz nu se spala ochiul cu ceai de musetel, cum se facea mai demult in tara), eu ti-as recomanda sa folosesti galbenelele.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!

asteropipan- Aveam si colanti pe sub panatalonii aia. Dupa 10 minute am fugit in casa.
Daca tot am iesit afara trebuie sa ma urc si eu pe ceva altfel nu mai simt bine
Oana- decat sa merg pe zapada mai bine ma urc pe ceva, imi este mult mai comod. Pe mine mersul ma omoara.
Faza tare aseara am aluneacat in cada si nu stiu cum m-am prins de margine ca m-a durut sub coaste pana am adormit.
Deci nu cad pe gheata si in zapada dar alunec in baie
Anca- daca vrei faceum cumva si trimitem toata zapada in nord ca mi-a ajuns
Atb - ce bine ca ai terminat cu sesiunea

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata!

Multumim de : CastelanaC, Oana pt nesul cu lapte- azi tb sa mergi la Dr sa vezi ce iti zice despre infectie? Numai ca eu in dimineata asta mi-am facut un ceai, ca am terminat apa plata.. iar cafea nu beau ca vreau sa mai dorm o repriza.

Cristina de ce vrei sa-l muti (dupa 4 luni), in camera cu Damiana? Eu ma gandesc dupa 1 an se le mut pe amandoua.
Yaia si eu stiu de musetel, ca nu tb spalat ochisorii.
Adriana Felicitari, pt reusitele la examen! De-acum vei fi mai linistita.
Denisa am vazut si eu pozele, sunt frumoase..dar cum zici si tu, m-am saturat de atata zapada..

Merg sa o duc pe Ioana in patut la somn, si mai dorm si eu o repriza, ca nu m-am saturat de somn.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 30+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

IOANA - Pai, unde sa il tin? Dormitoarele noastre sunt lipite, nu e departe. Si in nici un caz nu il pot tine un an cu mine in camera, ca mi se pare foarte mult. Iar sotul unde va dormi si cat timp? dupa ce ne intoarcem de la spital va sta in sufragerie pentru cateva luni, dar dupa?

Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria, eu cred ca la inceput se vor incomoda, dar cu timpul se obisnuiesc si chiar va fi bine, acum asta e doar parerea mea , n.am experienta, oricum asa am si eu de gand sa procedez

anca,eu in sarcina cu ivan beam 2 nessuri pe zi, si tare bine mi.a fost, la sarcina asta , la inceput , aveam palpitatii, tensiunea oscila destul, si din luna2-3 n.am mai pus gura pe ness, e culmea ca asa rau m.am simtit vreo luna, a fost mai greu decat lasatul de tigari, si pe urma tensiunea sa stabilizat destul de sus fata de cum era cand beam ness, acum am pofta dar mi.e frica
de ce ti.a fost rau aseara?

denisa tre sa.ti spun sa ai grija cu cocotatul pe casa, ma ia ametelea doar cand ma gandesc si cu cazaturile in baie si nu numai
oricum imi place mult ca nu te plangi, esti foarte curajosa si faci destule pt starea ta de acum, dar mai cu grija

castelana deocamdata aici apartamente gasesti la pretul celor din bucuresti si destul de frumoasa, taxe eu personal, nu mai platesc, dar atat de mult mi.a placut sistemul asta incat chiar si cand am lasat munca, am continuat sa platesc din buzunarul meu pt ca asa am considerat corect, fara sa am un beneficiu, pana m.au oprit ei, au spus , nu muncesti, nu platesti :) dar ai dreptate ca nu va mai tine mult mai ales sistemul de sanatate care e acelasi pt toata lumea indiferent daca au munca sau nu

atb felicitari pt scoala si vacanta placuta de acum si pana la nastere

oana cu gogosele si anca cu chec, tre sa ies mai tarziu sa-mi cumpar :)
si acum imi aduc aminte de la inceputul sarcinii cand debutau poftele mele, de painea cu unt si miere a oanei

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

IOANA - Pai, unde sa il tin? Dormitoarele noastre sunt lipite, nu e departe. Si in nici un caz nu il pot tine un an cu mine in camera, ca mi se pare foarte mult. Iar sotul unde va dormi si cat timp? dupa ce ne intoarcem de la spital va sta in sufragerie pentru cateva luni, dar dupa?

Cate camere aveti??
Din ce zici tu, inteleg ca ai 2 dormitoare si sufrageria..
Parerea mea e, ca: Damiana sa doarma intr-un dormitor, iar voi (tu si sotul) cu bb in celalalt dormitor, voi 2 intr-un pat mare si bb in patut, sau sotul in sufragerie daca tb sa plece la servici si sa nu fie obosit.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 30+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput