Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ioanact - eu n-am stiut crezul si mi-a dat cartea sa citesc

oana - nu se transmite infectia la bebe daca faci cezariana;stiu ca e nasol,dar asta sa fie singura problema;las' ca o tratezi dupa nastere.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - am uitat : sa-ti fie de bine ( la noua tunsoare ma refer)

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

SALUTARE,SALUTARE!!!!!!!!!!!!!!
vin si eu la spartul targului dupa 2 zile pline de plimbari si musafiri. frumos,dar.... cam obositor.
am citit tot ce a-ti postat,insa nu stiu cat a mai ramas in capsor ca azi am cam dormit pe mine.
am retinut insa ca a mai aparut un iepuras, a lui MAMI25! ce ma bucur!!!
FELICITARI , MAMI 25. SA-TI TRAIASCA PUIUL!!!!

cred ca urmatorul iepuras va fi a lui KOSSIR - mai ai putin.vineri,pe 12 febr mergem si noi la eco

MIRUNA si tu esti aproape de marele eveniment!!!! pfffff ce o sa mai curga cu iepurasi peste cateva zile.....

REBIANA hai,mamico, mai rezista un pic,nu mai ai mult nici tu.

GREENFROG,ANNYA imi inchipui ce e in sufletelul vostru,dar incercati sa fiti optimiste si la bunul Dumnezeu si o sa vedeti ca totul va fi bine. va pupik si putere in continuare

am mai citit de GABYHILLA ca a luat in greutate buburuza ei. bravoo, JOY ,tine-o tot asa, pui scump!!!!!!!

da,BLUEKIDOO bine ai revenit!!!m-ai amuzat tare cu trasnaile facute..

asa,....ah, de fetele cu dureri ma incadrez si eu in clubul vostru.da,na ,asta este, e normal si trebuie sa le induram pt minunile noastre.cu somnul ,la fel, si eu stau prost,abia ma odihnesc..

de BOTEZ ce sa va zic.noi o sa-l facem in septembrie,pt ca atunci se va intoarce bunicul(tatal meu) de pe vas.avem un marinar in familiede fapt au fost 2(si eu), dar m-am lasat de meserie
in legatura cu masa,aici se face bufet in gradina bisericii(ma rog,curtea bisericii) imediat dupa slujba de botez. bine,daca vrei poti merge si la restaurant,dar e mult mai comod si rapid ,la biserica.pretul e cam acelasi vreo 10-15e/pers.

a,mi-am adus aminte. fetelor am o soacra,sa-mi traiasca ne-a adus cadou pt bebelina un landou superb,l-am pus la semnaturica! landou, pe care o sa-l luam si la spital sa punem printesa

gata, nu ma mai intind ,cred ca am scris jumate de pagina

scuze daca am omis pe cineva,si pupici la toate!

35 +
AMR 4
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa

asteropi tare frumos landoul si perfect pt primele luni! sa.l stapaneasca sanatoasa bebelusa

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

DANYARA saru'mana.asa este,e perfect pentru primele luni,decat sa car patutul in dormitorul nostru.e ceea ce trebuia!cu toate ca eu ma gandeam sa o tin in landoul de la carut in primele 2 luni,insa asa e mult mai bine!

a uitasem sa o cert pe DENISA! fato,tu esti dusa rau! cum stai cu duda in zapada aia rece te-ai mai si cocotat pe cel mai inalt morman.parca porti egari,nu?mie asa mi s-a parut din ce am vz. mie cred ca mi-ar fi inghetat toate. fato,stai si tu cuminte,acum pe ultima suta de metri

35 +
AMR 4

Mergi la inceput

revin.. ca am iar am uitat ceva!!!!!!!!!!

GABY am vz pozele cu micuta JOY. sa va traiasca!!!! e o frumusete de copil.o grasunica superb!

35 +
AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare mamici si burtici!!!
In sfarsit am scapat si eu de sesiune, si am scapat cu bine! De-acum vacanta scrie pe mine pana nasc! Facut papa si jucat cu Nicholas, in rest nimic! A, si stat pe DC atat cat imi permite coloana, ca nu rezist prea mult la stat pe calculator. Uf, de-abia astept sa vina mama din state peste o luna, mi-a promis ca-mi aduce un laptop si-atunci o sa pot si eu sta calumea in pat sa va citesc, ca tare rau e de pe scaun... Si aseara m-am apucat sa va scriu, dar dupa o propozitie am lasat-o balta ca nu mai puteam de spate, inainte sa intru pe DC am mai incarcat niste programe de pe net si... vad ca mai mult de 30 de min nu pot sta pe scaun. Sper sa apuc sa va citesc din urma, sa vad ce s-a mai intamplat.
Noi crestem frumos si armonios, la eco de sapt trecuta cand aveam 33 s, bebe Denis avea 2,300 kg. Mai merg saptamana viitoare, de-acum tot din 2 in 2 saptamani vrea sa ma vada dr.
Mno, ma apuc de citit din urma si daca mai apuc azi, va mai scriu.
Pupici!!!

Adriana 33+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,
fetele sunt dupa o noapte in care nu cred ca am dormit aproape deloc.
Nu sunt obisnuita sa mai dorm singura, sotul fiind exilat in living pe canapea, eu m-am foit de mama mama. M-am trezit si mai beata decat ma culcasem...ma gandeam sa mai bag o cafea ca de cele decof sunt tare zombi! In fine toate trec, sunt sugura ca dupa nastere toate astea sunt istorie deja.
Peste 2 zile mergem si noi la dr sa-l mai vedem pe micutul nostru pui, speram sa fie bine si sanatos.

Miruna, cat ma bucur ca esti mai linistita si bebelusul a recuperat. Ei 3 kg e bine sa stii si mai pune el ceva pana iese, ai sa vezi ce Praslea o sa fie si cum o s-o bucure el pe mami lui!
Stii vorba aia: mult a fost putin mai este!

Ina, din pacate legile europene nu impulsioneaza mamele sa aiba copuii si nici nu le ofera prea multe facilitati. Eu cand am povestit la mamici din vestul Europei de legea noastra cu 2 ani acasa si cu indemnizatie, cu tot mi s-a spus: esti sigura ca exiata? uau? pai atunci e foarte bine! sper sa rezisti si tu sa mai mergi la servici, ca e cam greu in perioada asta a sarcinii. Ai grija de tine!
Nu te suprasolicita!

Oanka... imi pare rau, asta-i legea, ce sa-i faci? nu te enerva oricum nu ajuta sa stii!

Astero, am vazut cosuletul tau frumos, e la mare moda prin vestul Europei, ma inebunise soacra mea la telefon cu el. E foarte frumos, o sa fie printesa ta foarte fericita.

Annya, of doamne, ce este oare in sufletul tau? eu zic sa stai linistita si sa asteptati nasterea si poeta o sa fie bine si bebe nu are nimic. acum oricum ce poti sa faci? Doar sa astepti sa ajungeti la termen. Trebuie sa ai incredere in tine si in bebelul tau!
Sanatate!

Ioanaact, sotul meu este catolic intr-adevar, ne-am casatorit in biserica catolica, ceremonie mixta, eu nu a trebuit sa renunt la religia ortodoxa. Pentru mine a fost important sa fie in fata lui Dumnezeu, nu prea conteaza pentru mine actul de stare civila.
La casatorie am jurat ca ai mei copii din aceasta casatorie vor fi educati in traditie si spirit catolic.
Oricum si aici merg la biserica catolica, ortodoxa neexiatand.
Suntem crestini amandoi oricum, si tinem toate sarbatorile!
Pentru mine este importanta crestinarea la biserica, petrecerea e ceva adiacent dupa, fiecare face dupa buget.
Cat de cadouri... fiecare dupa cum ii este felul, daca m-as uita la cate cadouri fac de-a lungul vremurilor...si la cate primesc, n-as mai oferi cred ca nici-o floare dupa. Nu asta-i important, cred ca fiecare e dupa cum doreste, nu este obligatoriu.
De ex eu chiar ii ziceam sotului ce luam la cei care ne boteaza copilul, sa luam de acum ca dupa eu n-am cum sa umblu nebuna prin magazine. Raspunsul lui: cadou? de ce? simbolic vom da cica ceva, dar nu costisitor, vom alege ceva exotic de pe aici punct.
Am ramas si eu asa... ma mai interesez eu ce traditii sunt la ei.
Pup Ioana mica si frumoasa!

oanaiacovita, of si infectiile astea... nu stiu ce sa zic, cel mai bine te sfatuieste dr sa stii! Sanatate!

dayanara, ei asa cu parul facut, frezat parca e mai bine, nu?

rebiana, sa te mai intreb cum iti este? saraca de tine, nu stiu cum rezisti! AMR usor sa ai!

Ellanik sunt cu urechea palnie la ce-ti zice medicul pediatru! Eu sunt anti uleiuri si prostii, nu am luat inca nici-un cosmetic de bebe, tot la ulei de masline ma gandeam sa-l dau pe bebele nostru, eventual sa pun musetel inauntru.

Honeybaby, fata dar tu exagerezi cu zapada aia! Ai grija!

Atb, fata studioasa ce esti! brava, ai terminat examenele, acum relax pana la marea intalnire!

Freedelia, esti bine? sau te agiti din nou? Stai mai linistita si dormi si tu, acum ca ai si copii plecati!

Kossir, AMR usor si sa nu ai emotii!

fetele va pup pe toate si scuze ca nu am scris la toata lumea, merg sa mai fac cate ceva prin casa, cu toate ca-s tare ametita!

Mai bine beau si eu o cafea buna!
Veniti sa-mi tineti companie?

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana si eu ma gandeam la o cafea , ca.s satula de fara cofeina, dar daca am rabdat pana acum , rabd si de acum incolo sau imi fac dupa reteta ellei, o cana de apa cu miros de ness :)

sa stii ca despre impulsul de a avea copii nu cred ca tine de asa sau macar nu ar trebui, eu daca munceam primeam in afara de concediu de dinainte de nastere , de cel dupa platit 100%, de vreo 5600 de euro
care oricum daca faci socoteala ies cam cat sunt 2 ani in romania
plus ca nu platesc pediatru, vaccine si multe altele, si asta aici, dar gandeste.te la alte tari ca germania, suedia etc....nu se poate compara

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burtici!

Azi dam o cana cu ness cu lapte si niste gogosele langa.

Am trecut cu bine de noaptea asta, am dormit binisor, dar eram si obosita dupa seara trecuta cand iar m-au luat contractiile.Incep sa fie mai dureroase si dese, dar scurte. Sunt fericita ca am facut in sfarsit baie in cada. Credeam ca o sa intensifice contractiile baia in cada, dar se pare ca le-a linistit.

Denisa mai omul zapezii, nici ca te-ai linisti. Daca nu am sti ca esti graviduta, nimeni nu te-ar crede ca in luna a8a mai poate face vreo mamica ce faci tu. Oricum, frumoase pozele.

Alina2 tare frumos cosuletul. Sa doarma printesa bine in el.

Adriana ma bucur ca ai scapat de sesiune. E momentul sa ai grija de tine. Imi pare rau ca ai asa probleme cu spatele, sa stii ca si eu am avut in perioada in care esti tu, dar acum vad ca e mai bine. M-am obisnuit cu durerile. Pupici tie si lui Nicholas mic si scump.

Castelana

Roxi mai bine un lapte cu gust de ness, nu pare asa apa chioara.

Ma mai bag la un somnic, pana se trezesc burticile.

Oana 37+ Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput