Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Ina te inteleg ca vrei sa stai cat mai mult acasa cu bebe!Ai un scaun comod la birou? La mine a facut mare diferenta, precum si faptul ca stateam aproape de birou si evitam traficul cat puteam de mult. Nici macar 6 ore nu poti sa iti iei? Legislatia in Romania permite acest lucru dar nu stiu cum e in Belgia.

bluekiddo ai mare grija, ce povestesti tu acolo...ai grija sa nu te obosesti si sa nu ridici greutati!

oana si eu zic ca daca faci cezariana nu mai conteaza infectia urinara, dar mai bine verifica cu medicul! parca vad ca facem cezariana in aceeasi perioada!

annya eu am exemplu de pareri diferite de la ecografii efectuate de medici diferiti, fii optimista ca o sa fie totul bine! Nu stiu cum se ajunge la Herghelegiu ca noi nu am mai incercat, vedem dupa ce se naste bebe ce se poate face.

Fetelor voi ati gasit medici pediatri? Pe mine asta e problema care ma preocupa de cateva zile, voi v-ati decis?

37+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu am gasit pediatru ,inca nu m-am intalnit cu dumneaei ins a apucat sa ma avertizeze sa nu ma apuc sa cumpar pt bebe cosmetice si in special ..ulei de corp.Mi-a zis ca pana cel putin dupa 6 luni sa nu folosesc nimic sa ung corpul bebicului .Mi-a indicat uleiul de floarea soarelui sau de masline extravirgin incalzit si racit .Astept deszapezirea sa merg sa aflu mai multe face to face.
Si nasica lui bebeGeo a fost la aceasta dr si a fost taare incantata de ea.Este homeopata ...parca am mai zis.

+36 cuGeorge-Theodor

AMR 3 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

silvia aici ai pediatru dupa ce iesi din spital...cel de care apartii

ella eu cu ulei din asta cosmetic, nu as da copilul pt nimic in lume, eu m.am dat si m.a mancat pielea de.mi venea sa-mi rup hainele dupa mine, si ma datusem cu ulei de copil,prietena mea a dat fetita si la fel a patit, acum nu stiu, nu se manifesta la toti la fel, dar daca am patit.o suflu

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Andira, despre liposuctiem-am informat foarte mult si pot sa iti spun urmatoarele lucruri.
Nu este nicidecum o metoda de a slabi. Intai trebuie sa dai jos cu dieta/sport kg multe, iar daca dupa ce ai slabit exista anumite zone(coapse, abdomen , talie) in care surplusul de grasimi nu s-a eliminat in urma dietelor, acolo se poate interveni.
iarasi ce imi spunea dr e ca trebuie sa ai un mod de viata sanatos, si alimentatie echilibrata inainte de a te apuca. Sa nu ai motive de oscilatii de greutate(o noua sarcina, sau lasat de fumat, etc) pt ca depunerile ulterioare vor fi si mai inestetice si inegale. Trebuie sa te incadrezi cu oscilatiile de greutate undeva la 3kg (plus/minus).

De asta am zis si eu ca imi acord intai 6-7 luni sa-mi revin prin dieta si miscare, si apoi daca va fgi cazul, voi apela si la liposuctii

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina - da, in ziua aia am racit. Ca a fost de la apa rece, de la frigul din biserica, de la un invitat racit poate, de la curent ca sti cum e toti vor sa vada copilul, nu stiu...
Dar mi se pare ca au riscat mult cu un botez asa devreme la un prematur.
Acum si ai mei sufla in iaurt si ma sfatuiesc sa fac botezul vara.( oricum in per aia e cald)

Ella super. si eu vreau un medic homeopat care sa fie ma baza pediatru pt bebeluna

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

ellanik ce bine ca ai gasit pe cineva cu competente de homeopatie si tot asa ne dorim pe cineva care sa nu il bombardeze pe bebe cu chimicale si antibiotice la orice stranut!

dayanara mama imi spunea ca pe vremea noastra asa era si in romania, aveai o asistenta care venea acasa periodic si te invata una alta si un medic care te avea in evidenta. Din cate stiu de la prieteni nu mai este cazul acum, trebuie sa caute parintii.

ma duc sa mananc ceva chinezesc.

37+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

silvia da cam asa e, moasa vine acasa daca vreau, dar nu am de ce s.o chem acum, iar cu copilul ma duc eu la pediatru care e in asa fel incat e aproape de casa , nu doar de.a mea, adica un grup de blocuri sa zicem au un centru de sanatate, unde ai pediatru si medic de familie
de antibiotice si restul nu.mi fac probleme ca oricum aici nu se dau decat daca intr.adevar e nevoie de ele, eu odata m.am dus crizata sa.mi dea antibiotic si cand femeia m.a vazut asa, mi.a zis uite reteta , ia.l sa.l ai in casa daca asta te linisteste dar nu.i da inca, mai stai 2 zile si i.a trecut, dupa cateva faze de genul am inceput sa.i dau dreptate :)))

POZE

Mergi la inceput

Am fost la dat un portiune de zapada dupa casa. Normal daca a nins a inceput si sa picure in casa.
Dupa care am vis s-o scot pe Honey un pic pe strada ca numai in casa a stat saraca
Daca tot am iesit ne-am si tavalit prin zapada un pic ( adica eu)

http://picasaweb.google.ro/deni757/Noi#5435944316459345554

Mergi la inceput

frumoasa zapada aveti denisa
nu stiu, dar de cate ori spui ca dai zapada dupa casa, eu te vad cocotata pe acoperis cu lopata in mana :))) sunt sigura ca nu e asa, dar eu asa imi imaginez

POZE

Mergi la inceput

Roxana- ma cocot pe casa si sparg gheata cu un ciocanel ca sa se scurga apa . sotul e cel care da la lopata eu mai mult ii tin companie
Frumoasa , frumoasa zapada dar multaaa frate si m-am saturat de ea !!!

Mergi la inceput