Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 10
oanaiacovita spune:
Am aparut si eu la ceas de seara.
Sunt asa suparata, ca tot mi-a iesit infectie urinara.
Nu cred ca mai am timp sa o tratez, asa ca mai bine ca fac cezariana. Intreb si eu, este vreun risc ca infectia asta sa se transmita si la bebe????
Cu nasii si cadourile, eu am botezat acum aproape 2 ani pe fetita cumnatei mele si mereu cand mergem la ei, ii duc cadouri, ca deh, imi e si tare draga. Iar ei, imi iau mie la evenimente mai importante, mai nou ii iau lui bebe.
Eu nu astept de la ei cadouri pentru noi, pentru ca am botezat cu mare mare drag si am facut un oaresce efort sa mergem in Italia. Atunci acolo stateau. Iar ei au apreciat ff mult asta, ne-au platit un plin de benzina, ne-au luat un esspresor de cafea, plus ca nu am cheltuit nimic cat am stat acolo. Sunt foarte simtiti si chiar daca acum sunt in Romania si nu o mai duc asa bine, eu merg cu drag la ei si ma simt ca acasa. Cred ca asta conteaza f mult.
Carmen cred ca hormonii o iau razna si nu ne mai place nimic. AM si eu iesiri din astea si nu ma prea recunosc.
Bafta maine la dr si poate scoatem agitatele vineri.

Alina imi pare rau ca nu ai ajuns la dr. Ma uimesc ce vad pe la tv ca e la voi.
Miruna wow ce putin mai ai si tu.
Si pe mine in principiu tot atunci ar trebui sa ma programeze, sa vedem maine ce mai zice.
Rebiana ma doare sufletul cand ma gandesc cat de greu trebuie sa iti fie. Imi pare tare rau ca treci prin momente asa grele si tare mi-as dori sa fi fost aproape de tine, macar sa fiu langa tine cu o vorba buna. Te imbratisez tare tare.
Castelana
. Sanatate multa sotului si tu ai grija sa nu fie si la tine un inceput de raceala. Eu mai patesc asa cand sunt racita, nu pot sa ma uit la tv sau sa stau la calculator.
Ina ce greu trebuie sa iti fie si la birou si apoi sa te intorci asa repede la lucru.
Multa putere sa mai rezisti 5 saptamani.
Oanka offf, ce nesimtiti cei di invatamant. Eu totusi cred ca daca e vorba de lege, nu ar trebui sa se treaca peste, mai ales la bugetari. Macar salariu mediu sa il poti rezolva. La noi e inca un salariu de-al meu la nastere, nu mediu, dar asta e.
Ma bucur ca a fost frumoasa intalnirea cu cei mici.

Annya sunt convinsa ca totul ca fi bine cu bebelinul tau. Stiu ca la Herghleiu, daca suni si spui ca ai o problema, te programeaza mai repede. Explici situatia si te ia intre programari.
Bluekidoo ma bucur ca ai mai scris. Ai grija cu durerile de care spui. Si ca se strica ceva pe ce pui mana, nu cred ca a re vreo legatura cu sarcina. Pur si simplu se intampla.
Eu de
nu am chef, desi ziceam ca atunci cand ajung la termen ma dezlantui. Dar acum am contractii si nu imi mai trebuie alte experiente mai noi sau mai vechi, depinde cum privesti problema.
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
CoriMami spune:
Dragele mele, si eu tot meditez la subiectul botez...
Noi acum 3 ani, imediat dupa nunta am botezat fetita unei asistente de-ale mele. Ne-a facut mare placere, am fost cat se poate de darnici, fiindca am considerat ca si Doamne Doamne a fost darnic cu noi.
Ca parinti spirituali, noi consideram ca tre sa ducem din cand in cand copilul la impartasit (prilej cu care ne vedem cu totii si mergem si la o cafea apoi) si sa ne rugam pt el, adica cand trecem pe la manastiri, biserici, fina si familia ei e mereu pe acatistele si in gandurile noastre.
Ultima data am scos-o pe finutza la Mc Donalds ca sa se joace prin bilutze cat noi am stat la un shake. De atunci recunosc ca nu ne-am mai intalnit cu ei, dar in general cam la 2 luni noi ii vizitam (cu hainutze, carticele pt copilasi, etc) si ei ne tin la masa.
Eu sper sa tina relatia.
34+
Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
honeybaby spune:
Ina - tare greu trebuie sa fie pt tine.
Annya- poate dr respectiva nu vrea sa recunoasca ca a gresit
. Cum de vede ea ceva si restul nu ??
Alina- parca povestea cineva ca a facut botezul acasa ...
Odata ce cununia se poate face acasa nu inteleg de ce nu si botezul.
In fine nu ma bag unde nu cunosc.
Eu am racit la botez. Aveam 6 sapt, si era dec nascuta la 34 de sapt. raceala care a dat imediat in otita, otita care s-a lasat greu tratata.
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Bluekidoo - pericol public ai ajuns
. Si bebeluna se sperie daca aude un zgomot puternic, de ex tel meu sunand
Oana- se tine ca scaiul infectia de tine
. Nu cred ca are cum sa-l afecteze pe bb mai ales ca nasti prin cezariana.
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC Ioanact, ai grija cu vremea asta nebuna, nu te expune prea mult.Ei lasa cand ajungi saptaman viit la dr e foarte bine, ai sa vezi! ![]() |
Am grija!
Daca nu se poate circula nici nu ne gandeam sa fi plecat, daca Doamne fereste ramaneam blocati!
Asa stam acasa la caldurica.| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC vad ca se vb de botez... Doamne Ajuta sa ajungem cu bine acolo! Eu cand ma gandesc ca avem de gand sa venit in Europa sa-l botezam, ma cam strange-n spate! In fine copilul meu va fi catolic, la ei conteaza foarte mult ceremonia de la biserica, este foarte fastuasa. |
De ce il botezati catolic? Sotul e catolic sau tu?
Scuze
daca sunt indiscreta!Andira nu asa se procedeaza, adica nu numai tu (voi) sa le duceti cadouri finilor ci si invers..dar depinde de fiecare cum gandeste. Voi va faceti datoria de nasi, ei daca nu vor sa si-o faca, e treaba lor!

Ina_3040 de ce tb sa m mergi la servici? Nu poti sa intri in prenatal? Ai grija, daca nu mai poti i-ati concediu, e vb de bebe, care nu mai are mult si se va naste.

Acum am citit explicatia, la intrebarea adresata si de Oanka. Sa iti ajute Dumnezeu sa te simti mai bine cat mai ai de mers la servici.

oanka80 dar de ce nu iti dau salariul mediu pe unitate/15 % compensatie? Trebuie sa au o explicatie..
Parca vad' ca nici eu nu primesc nimic..
| citat din mesajul lui honeybaby Alina- parca povestea cineva ca a facut botezul acasa ... Odata ce cununia se poate face acasa nu inteleg de ce nu si botezul. In fine nu ma bag unde nu cunosc. Eu am racit la botez. Aveam 6 sapt, si era dec nascuta la 34 de sapt. raceala care a dat imediat in otita, otita care s-a lasat greu tratata. |
Se face, dar in caz de urgenta..
In ziua botezului ai racit?
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
miruna79 spune:
Oanaiacovita ti am admirat pozele esti o graviduta frumoasa, nu prea il afecteaza acu infectia urinara pe bebe , era problema dc era sarcina mica ca aparea riscul de nastere prematura. stai linistita si sa ne spui maine ce ti spune drul si cand te programeaza
Ella incearca sa ti tii picioarele pe o perna sau 2 dc mai apar edemele, si eu cand stau cu ele atarnate mi se umfla un pic, parca numai noaptea ma apuca dusul la toaleta ma duc de vreo 5 ori, si dc ma abtin un pic mi se contracta burta.. noaptea stau cu televizorul aprins (doar fac noptii albe) setat pe canalul discovery travel and living imi plac emisiunile lor mai ales o emisiune despre o familie cu 8 copii 2 gemene si 6 sextupleti obtinuti prin inseminare sa te uiti sa vezi ce haiosi sunt... hai ca nu mai avem mult 
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
37+
Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE
Ina_3040 spune:
Oana, Ioanact si Denisa va multumesc pt cuvintele de incurajare! 

maine e o alta zi (dupa citatul din filmul celebru), mergem mai departe!
o seara placuta tuturor. 
Ina
33+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Sunt asa suparata, ca tot mi-a iesit infectie urinara. Nu cred ca mai am timp sa o tratez, asa ca mai bine ca fac cezariana. Intreb si eu, este vreun risc ca infectia asta sa se transmita si la bebe????![]() |
Nu cred ca se poate transmite..
Am mai zis, eu am avut infectie pana cand am nascut-o pe Ioana, tot asa faceam analize, tratament si la ultimul sumar de urina, tot imi iesea infectie..
| citat din mesajul lui oanaiacovita Alina imi pare rau ca nu ai ajuns la dr. Ma uimesc ce vad pe la tv ca e la voi. |
Nu-i nimic..sper sa ajung sapt viitoare!

| citat din mesajul lui CoriMami Ca parinti spirituali, noi consideram ca tre sa ducem din cand in cand copilul la impartasit (prilej cu care ne vedem cu totii si mergem si la o cafea apoi) si sa ne rugam pt el, adica cand trecem pe la manastiri, biserici, fina si familia ei e mereu pe acatistele si in gandurile noastre. |
Frumos..asa trebuie procedat!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
Denisa,Miruna,Alina mersi.
Vedem maine ce imi zice dra.
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana imi pare rau de analiza ca a iesit iar nasol, stiu ca nu poate afecta bebe, mai ales acum, pt ca riscul unei infectii puternice e sa se rupa apa, stiu ca daca apare vreo infectie care poate trece la bebe, in timpul nasterii se pun perfuzii cu un antiobiotic, dar nu stiu daca e valabil si la cezariana
ina legea voastra e identica si aici, totusi prin luna a 7.a te duci si spui ca te doare spatele si.ti da concediul medical, fara sa.ti taie din cele 4-5 luni de dupa, dar nu mereu
annya eu cred ca.s vesti bune, bebe e bine , altfel doctorul nu.ti spunea sa stai linistita
rebiana, cand ma apuca depresiile ma gandesc la tine si zau ca ma simt prost, nu ma plang de nimic fizic doar timpul asta care nu trece mai repede, daramite sa mai am si greturi
am fost la coafor, m.a tuns super! de cand sunt cel mai mult mi.a placut cum m.a tuns acum, pacat ca am fata asta cat casa si stric toata freza, asa ca nu fac poze :))))
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE