Bravo Mami25!Hai 25miky!Iepurasi de 2010(93)
Raspunsuri - Pagina 17
castelanaC spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Asa isi imagineaza ei, dar de fapt copilul devine un airbag...Brrr! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
horror nu alta!

castelana fericita
32+
andira spune:
Asa isi imagineaza ei, dar de fapt copilul devine un airbag...Brrr! |
Airbag? sau racheta....
Imi aduc aminte ce era sa ma proptesc eu odata cu capul in parbriz, pt ca uitasem sa-mi pun centura, la o frana usoara, dar brusca.
D-apai la viteza... nu poti tine nimic in brate, zboara direct.
In fine, horror intr-adevar, nici nu vreau sa ma gandesc.
31+
miruna79 spune:
Child tu te ai dus la avatar si eu m-am dus acu o luna si ceva la 2012, saracul bebe ce s-a speriat si s-a agitat, acu imi doresc sa ma duc sa vad avatarul dar nu vreau ca sa nu il traumatizez. aveti grija de voi
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
37+
Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE
ioanaa28 spune:
salutare dragelor...
Am inceput si noi cu niste contractii...uneori dureroase...dar e prea devreme. Asa ca ni s-a recomandat cat mai mult repaus la patut![]()
Am fost cuminte vreo duoa zile dar ieri...am facut pe harnica toata ziua, si sa vedeti apoi noapte cu contractii si dureri. Stiu, vina mea, dar sunt atatea de facut in casa, mai ales cu un copil de nici patru ani...Noroc ca-l trimit la gradi desi nu e prea incantat din pacate. Asa ca azi dimineata l-am expediat si-am mai dormit vreo doua ore bune.![]()
Ioana,
35+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
dayanara spune:
andira racheta sa stii sau airbag daca doamne fereste se propteste inspatarul scaunelor din fata...
eu l.am dat jos pe ivan din scaun o singura data, mai avea leo 5 minute, ne invarteam dupa loc de parcare, deci iti dai seama ce incet mergea si eu l.am scos pe ivan din scaun si.l tineam , la o frana mica de tot, ceva f normal, nici nu bagi de seama, a ajuns cu capul in bord in fata, printre scaune! de atunci mi.a trecut de asa ceva...
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaa28 salutare dragelor... Am inceput si noi cu niste contractii...uneori dureroase...dar e prea devreme. Asa ca ni s-a recomandat cat mai mult repaus la patut Am fost cuminte vreo duoa zile dar ieri...am facut pe harnica toata ziua, si sa vedeti apoi noapte cu contractii si dureri. Stiu, vina mea, dar sunt atatea de facut in casa, mai ales cu un copil de nici patru ani...Noroc ca-l trimit la gradi desi nu e prea incantat din pacate. Asa ca azi dimineata l-am expediat si-am mai dormit vreo doua ore bune. Ioana, 35+ , si Alexandru ,07.04.2006.Alexandru BEBE...in burtica.. Sarbatori de iarna... |
ioanooooooo, nu vezi ce iarna-i afara? stai locului si asculta dr!
pai, ori repaos ori nu!
Acum sper ca te-ai linistit si lasa ca nu vine nimeni in control.
ai grija de tine si protejeaza-te la maxim!

castelana fericita
32+
Yaia spune:
| citat din mesajul lui castelanaC yaia,soacra mea mi-a da si luna de pe cer, din pacate e departe si sotul meu o tine la respect, nu o lasa sa ia nimic |
Am glumit cu soacra.
Nu sunt magazine naturiste pe acolo? De obicei si eu merg la astfel de magazine cu denumirea in latina a plantei si caut ce-mi trebuie, dar de obicei eu iau doar crema de popou de acolo (Weleda cu galbenele si zinc) si am sampon si gel de dus natural si fara parabeni, parfum si alte nazbatii de la farmacie. Servetele de popou fara parfum si lotiuni am de la supermarket. Altceva nu intentionez sa cumpar, oricum, ca nu o sa folosesc.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
miruna79 spune:
Ioanna de obicei contractiile la aceasta varsta de sarcina sunt normale, asa am si eu si au avut si celalate fete, nu te speria si nu intra in panica, cat mai multa odihna. Numai bine
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
37+
Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Ina_3040 Apropo de uleiuri pt bebe eu m-am hotarat sa ii comand un set de baie si ulei de masaj din produse 100% naturale, de la o firma ce se numeste Weleda. din cate am inteles nu e nimic chimic adaugat la ele. |
Corect. Weleda este mai scumpa, dar foarte buna gama. Am folosit si noi si inca folosim.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
castelanaC spune:
Am glumit cu soacra. Nu sunt magazine naturiste pe acolo? De obicei si eu merg la astfel de magazine cu denumirea in latina a plantei si caut ce-mi trebuie, dar de obicei eu iau doar crema de popou de acolo (Weleda cu galbenele si zinc) si am sampon si gel de dus natural si fara parabeni, parfum si alte nazbatii de la farmacie. Servetele de popou fara parfum si lotiuni am de la supermarket. Altceva nu intentionez sa cumpar, oricum, ca nu o sa folosesc. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
merci, bagat la cap.
da am si crema de galbenele luata pentru mine, e foarte buna cicatrizanta, pentru iritatii etc. Poate o folosesc si la bebe.
Aici sunt dar se merge pe alte plante si plantute numai de ei stiute.
O sa vad eu, oricum nu vreau sa-mi inbalsamez plodul cu tot felul de chestii. merg si eu pe minim la inceput si apoi vedem si ce tolereaza copilul.
merci de sfaturi orcum!

castelana fericita
32+