Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

mai citim si mai si scriem k altfel uitam

Olishka,imi pare rau petru David k sa ii treaca si sa nu mai aibe "buba".Am citit k dr a spus k are anemie...mi se pare absurd acest lucru,lasand la o parte faptul ca el este cel mai grasan ghiocel...stiu k tu il alaptezi inca...ba mai mult, tzitzi este baza...si in conditiile astea,cum este posibil asa ceva?

Adee,Ariana este superrrrrvb cui a zis,k nu mai stiu cine...este ca un "soricel numa' bun de chitait".

Bianca super tare Vladimir in baie(si nu numai)...

Legat de suzi,asa ca fapt divers,caci nu vreau sa intru f tare in acest subiect,Mario tine titi numai cand e vremea de nani...de fapt este si un fel de indicator de ...cred k nici un parinte nu ii baga titi in gura copilului pt a-i inchide gura...eu consider ca cine a creat-o ,a creat-o pt a linisti un copil...si din punctul meu de vdr...titi/suzi, cum vreti sa o numiti...este si ea o etapa din viata de bebelus...
iar cu olita...alta treaba DESI Mario a avut cateva realizari de care eram super mandra...acum daca il mai pun pe ea...plange de crapa geamurile...asa k...Ayla aici ai avut dreptate...la fel k si cu suzeta si vorbitul...nu au nici o legatura una cu cealalta...eu am tinut titi pana la 4ani...si priviti ce mesaje scurte scriu...
le-as scrie eu mai lungi,dar mi-e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am uitat sa va arat poza zilei

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David9Luni#5435635252715473298

L-a plimbat Chitibus, pana l-a adormit

Olga, mamica lui David iepurasul

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

PetraTudor, ce centura ai luat?Si eu am ramas cu o frumusete de burtica si lenea e cam mare la mine ca sa fac abdomene.Pt. cearcane stiti vreun remediu, dupa noptile nedormite am ramas si cu niste frumuseti de cearcane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

MULTA SANATATE pt bebelusii bolnaviori
OLI si Andrei a avut o mica anemie pe la 6 luni,medicul mi-a spus atunci ca se trage de la icter(Andrei a avut icter prelungit)si ca dupa 6 luni copii nu isi mai pot asigura necesarul de fier din mancarica ar fi bine sa ii dam supliment 3 luni \an(macar),eu i-am dat cam pana la 8 luni apoi am facut pauza o luna iar acum am inceput sa ii dau iarasi.
o intrebare,ghioceilor vostrii li s-a inchis fontanela?noi mai avem putin cam cat varful(buricul ) degetului,la voi cum este?
INCA O DATA:MULTA SANATATE GHIOCEILOR BOLNAVI VA MAXIM DE DULCE

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

olishka la mine sanul drept mai are productie, stangul e mai lenes. oricum eu nu ma mai bazez deloc pe laptele meu.
ioana nu prea mai vrea sa suga din stangul, ca nu prea mai are ce, si-l pierde. atunci schimb pozitia la alaptat. stau intinsa pe partea dreapta si-i dau sa suga din sanul stang.

Mergi la inceput

BIANCA sunteti fenomenali!a facut micutul un dus pe cinste
OLI poza cu David eu chiar o declar POZA ZILEI,este numai bun de

Mergi la inceput

rodica2008 lui andrei i s-a inchis fontanela la 1 an si 4 luni.
ioana are fontanela de aproape 2 degete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Felicitari Maia si Adela pt primii pasi.
[...]
Nicky si eu am tinut un jurnal in sarcina si am vrut sa continui ,da cu berbecu nu se poate.

Multumim!

Si noi avem jurnal al piticului, am avut si in sarcina! Vreau sa il tin pana la 1 an, apoi o sa notez doar kestiile esentiale, nu kiar in fiecare zi.

A-propos de 1an... voiam sa continui sa spal cu detergent special de bebe pana la 1 an, dar acum m-am trezit ca nu mai am deloc si nu-mi vine sa ies din casaaaaaaaa..... Nu ma hotarasc daca sa spal cu detergent obisnuit sau sa astept pana maine... poate imi fac curaj sa ies la shopping... desi ma indoiesc... Voi ati trecut la spalat hainutele lor cu detergent "de-al nostru"? Noi avem teren atopic in familie, dar Adela nu a avut pana acum nici o eruptie...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

DENISA si mie mi s-a intamplat sa raman fara detergent(eu folosesc persil sensitive) si am spalat cu de-al nostru si nu i-a aparut nimic pe piele lui Andrei,soacra mea a pus din necunostinta si balsam normal si totul a fost ok.

Mergi la inceput

denisamada eu am trecut deja la detergent de-al nostru. noi folosim numai ariel sau persil.
ca sa nu ai nici o problema da de 2 ori programul de clatire.

ai mai amandoi au jurnale de cand s-au nascut. lui andrei ii mai scriu si acum din perlele si nazbatiile lui.

Mergi la inceput