Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 19
rodica2008 spune:
LA MULTI ANI Damian Codrut Andrei, Alexandru, Petru, Nicolae!!!mama pana la ce ora ati stat aseara
!Vorbeati de "bombardament"?
asa arata toata casa cand sta cu tati,
cu mine arata ca la un mic bombardament
.eu am facut o placinta cu mere, a iesit tare buna,va invit pe la noi cu tot cu ghiocei,va servesc si cu un vinut fiert cu scortisoara
,ce ziceti va incumetati?

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
mababei spune:
Zsuzsu, Petrean, multumesc de raspunsuri
! Noi nu avem muci acum, dar am avut in urma cu doua saptamani si cu alte doua inainte. Vad ca tot la doua saptamanmi recidiveaza, deci probabil tot la antibiotic ajungem pana la urma
!
AnaMaria
!
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Fetele care alapteaza, mai este vre-una dintre voi care alapteaza cu un singur san? Caci la mine numai stangul a ramas functional, daca ii bag dreptul in gura se enerveaza, caci nu prea mai este laptic acolo. Eu de o saptamana si ceva numai asa alaptez ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Eu de la 6 luni alaptez numai cu un singur san intrucat pe celalalt mi l-a refuzat complet. Defapt de la nastere a avut preferinta numai pentru unul dar il pacaleam sa pape de la ambii. Face 10 luni sapt asta si nu mi-a pierit lactatia, doar ca sanul de la care nu a mai papat s-a micsorat putin.
Sanatate multa lui David!
Mamica fericita de Raducu(11.04.2009)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! LA MULTI ANI Damian Codrut Andrei, Alexandru, Petru, Nicolae!!!![]() Multumim ca ne sunteti alaturi si multumim pt sfaturi David este tot asa...are o stare nasoala, nu vrea decat in brate si mi se pare normal. Nu rade decat cateodata la Chitibus. Astept sa se faca ora 5 si sa mergem la dr.Fetele care alapteaza, mai este vre-una dintre voi care alapteaza cu un singur san? Caci la mine numai stangul a ramas functional, daca ii bag dreptul in gura se enerveaza, caci nu prea mai este laptic acolo. Eu de o saptamana si ceva numai asa alaptez ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Eu mai am cate un strop de lapte in ambii sani. Dar stiu pe cineva care si-a alaptat copilul pana la 2 ani de la un singur san. Asa ca nu e bai.
Bianca2503 spune:
Ca tot intrebati de cate ori sa le facem baie copiilor....
Al meu intra imbracat in baie:
olishka spune:
Mababei si david haraie rau de tot si nu prea are muci. Dar el tuseste ingrozitor. Astazi i-am dat Mucosin (la sfatul pediatrului) si vad diseara ce ne mai recomanda.
Sanatate multa va doresc si voua 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Multumesc ca m-ati lamurot si cu alaptatu de la un singur san. Deci nu sunt singura...Mi se parea un pic ciudat si am zis ca mai bine sa va intreb 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Ca tot intrebati de cate ori sa le facem baie copiilor.... Al meu intra imbracat in baie: |
Sunteti foarte tari
Imi pare rau ca nu am putut sa ascult cu sonor, caci mi-a adormit piciul.Olga, mamica lui David iepurasul

alina.n spune:
| citat din mesajul lui Kea Problema: Keutu are pe fata niste bubite, ca niste cosulete cred, nu stiu exact cum sa le descriu. De astea cum scapam? Am dat de cateva ori, nu foarte des, adica o data pe zi poate, cu Crema ce o recomanda si Pisik de la Avene. Ori nu dam noi destul de des, ori nu e eficienta pt asa ceva, nu stiu. De la ce apar? Care pot fi cauzele? |
in ce zona sunt? si noi mai faceam de la balute pe langa gurita
eu ii dadeam Nataliei cu ceai de galbenele /apa termala cat mai des(pe locul respectiv) si apoi cu crema de galbenele/sau pasta petrini
_
rasfat pentru tine
mireal spune:
La Multi Ani ghiceilor!L-am vazut pe Dragos cu nucile,Luana cantand si cu Oui,OuiPupam pe David sa se faca repede bine.Rodica 2008,eu as bea un vin fiert, la placinta nu ma bag, ca o mananc pe toata
L-am vazut si pe Vladimir, ce pasionat e de apa
La bubite si raceli nu ma bag ca nu am avut.

LA MULTI ANI Damian Codrut Andrei, Alexandru, Petru, Nicolae!!!