Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

ayla iti multumesc mult

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

monique - merci mult de incurajari. parac sunt mai linishtita cad aud ca mai sunt si altii anti-lapte. am schimbat laptele de o mie de ori. de pe la 7 luni ne luptam cu laptele, am incercat nan si humana cu toate aromele pamantului, milupa si cam atat. acum i-am luat lapte de 12+, daca tot mananca putin macar sa fie un pic mai consistent. am incercat inclusiv lapte de vaca si mai avea un pic si mi-l turna in cap. iaurt in schimb mananca oricat, smantana este de baza, branza mananca doar ca mbs. la noapte incerc sa vad cum ne merge fara lapte. ideea e ca trebuie sa il conving sa manance un pic inainte de culcare, in serile cand mananca ceva nu mai vrea nimic noaptea. aseara am avut succes cu grish cu lapte si magiun de topoloveni

cu crema minune, precizez ca la mine rezulatul a fost bun dar nu am plecat de la catastrofa totala. totusi eu am alaptat doar 5 luni

25 martie 2009

aris stai linstita mie ambii copii sunt (au fost) anti lapte
adica Dani mi-a refuzat laptele de la 6 luni- si il pacaleam noaptea cu cate 150 ml-intr-o noapte. si degeaba incercam lapte praf, de vaca, aromate orice nu ii trebuia.
acum in schimb bea cu placere lapte, cam de la 1,6 luni, si cu lapte de vaca din magazin s-a reobisnuit.
avea o per ca bea si jumate de litru de lapte pe noapte, chiar mai mult
Julia si ea a inceput sa nu mai bea asa de mult, si tot mai putin vrea lapte, si si aia ca si Vitamina, cand doarme sau noaptea la treziri- cate o gura 2, in total maxim 300 ml
dar nu am ce face- mananca branza si rar iaurt(ii face acid cred - ca ii vine inapoi mai tot timpul, nu sa vomita dar ca si cum ar regurgita)
sper ca am fost coerenta si ca intzelegi ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Mersi, Monica
Am vazut-o pe Luana si in continuare, asa cum ti-am zis de prima oara, mi se pare incredibil copilul asta!!! Sa fie ea, atat de independenta, de descurcareata si de... coapta! Daca e vreun ghiocel la care ma uit cu jind, gandindu-ma ca asa as vrea sa o vad si pe Bris, apai Luana e acel ghiocel.

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Multumim mult!
Mai putina rabdare o vei vedea si pe Bris cat de curand. Vine vremea cand vor fi atat de independenti, ca ne vom intreba cum erau cand erau mici si dependenti de noi.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Desi am zis ca fac o pauza de la forumit, pe motiv ca "imi iau jucariile si plec" azi, va salut!

Pisik, am vrut si eu sa iti zic ca dupa parerea mea, fetita ta e suuuper ok dezvoltata. Adica... face mai mult decat scrie in "carti" ca ar trebui sa faca un copil la varsta asta. Mi mult, am retinut mai demult - pe vremea cand nici nu stiam cum se fac copiii ca Sufletul unui copil e un foc ce arde, nu un cos ce trebuie umplut

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

super citatul
te-ai suparat pe noi de vroiai sa pleci ?
sa-ti treaca supararea si sa nu mai vrei sa pleci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI Damian Codrut Andrei, Alexandru, Petru, Nicolae!!!

Multumim ca ne sunteti alaturi si multumim pt sfaturi David este tot asa...are o stare nasoala, nu vrea decat in brate si mi se pare normal. Nu rade decat cateodata la Chitibus. Astept sa se faca ora 5 si sa mergem la dr.

Fetele care alapteaza, mai este vre-una dintre voi care alapteaza cu un singur san? Caci la mine numai stangul a ramas functional, daca ii bag dreptul in gura se enerveaza, caci nu prea mai este laptic acolo. Eu de o saptamana si ceva numai asa alaptez

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna fetelor!

Calin are febra 39 de vreo doua zile, o tin in frau cu antitermice, a fost sotul acum dimineata la medic ( eu is la servici pana la 14), l-a ascultat la plamani, nu ar avea pneumonie dar cica e "incarcat", se aud si ceva raluri si sibilante, i-a dat peste aerosoli, sinupret si daca nu-i trece febra nici astazi antibiotic Klacid.

Intrebare: a mai dat cineva Sinupret la bebe ( am citit undeva recent ca nu e indicat pt. bebei pana intr-un an, desi pe prospect scrie ca se da si la sugari), respectiv Klacid? Sau mai stiti vreun medicament minune sa scap de tusea productiva, febra, haraiala din pieptut fara antibiotic. Nu as vrea sa-i dau asa de timpuriu antibiotic dar nici sa ma joc cu sanatatea lui pentru piticii mei de pe creieras!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Olishka de vreo 2-3 saptamani si eu alaptez numai cu sanul stang. Iar dreptul parca s-a si micsorat.

poze

Mergi la inceput

mababei asa am patit si noi, din cauza de haraiala la plaman, nu pneumonie am primit antibiotic- amoxicilina
si acum ne-a trecut- dupa aproape o saptamana de fornaieli.
Sinupret si eu i-am mai dat la Julia- prescris de medic pe la 7-8 luni
dar sincer nu am fost f incantata de el.

sanatate multa la Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ai mei haraie..din cauza mucilor..nu e bronsita..nu e pneumonie..si ne-a dat doar mucosin..si colargol. E drept..ca ei nu fac febra deloc. mababei..eu am dat si sinupret si Klacid..si nu au fost probleme

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mihaela, multa sanatate lui Calin. Nu stiu sa iti raspund la intrebare, nici nu am auzit de ce spui tu acolo...Ayla, am trimis pe mailul comun paginile scanate din Mister Brazel Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput