Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salut
in sf am reusit sa recuperez
adevarat ca doar capitolul asta

La Multi Ani sarbatoritilor de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Desi am zis ca fac o pauza de la forumit, pe motiv ca "imi iau jucariile si plec" azi, va salut!

Pisik, am vrut si eu sa iti zic ca dupa parerea mea, fetita ta e suuuper ok dezvoltata. Adica... face mai mult decat scrie in "carti" ca ar trebui sa faca un copil la varsta asta. Mi mult, am retinut mai demult - pe vremea cand nici nu stiam cum se fac copiii ca Sufletul unui copil e un foc ce arde, nu un cos ce trebuie umplut
Sincer, eu nu o invat nimic pe Bris. Adica... nu ca stam ca mutele si ne uitam una la alta, dar nu i-am aratat nasul, gura si altele... Bine, stia ea ca nasul e tit-tit. Stie sa dea pupa daca ma apropii tare de ea si mai stie si aletele...

Ideea e ca eu nu inteleg de ce ar fi necesar sa o "teleghidez" cu unde-i mama, unde-i tata, unde-i becu`, cum face aia sau cealalta. Bine, mi-s foaaarte dragi copiii care fac toate astea si mi se par super!!! Dar eu pe Bris nici cand va fi mai mare nu o sa ma chinui sa o invat 200 de poezii si apoi sa stau cu "zi poezia aia, zi cealalta, canta, spune saru-mana, etc!". No, asta e parerea mea ca Bris (vorba lu strabunica-sa, proasta n-are cu cine semana), asa ca 100% o sa ma surprinda cu veleitatile ei :D In schimb, ne jucam incredibil de fain. Avem noi jocurile noastre cu "pasatul omizii", "saritura de pe iepuras la mama in brate", "tit-tit la nasuc" siiii, senzatia senzatiilor - "prefacutul de-a tusea". Deci, daca ma prefac ca tusesc... se prapadeste de ras :)) Nu stiu ce gaseste ea amuzant daar, rade cu lacrimi!!!

Asa ca, Pisik, iubeste-ti in continuare copilul, jucati-va relaxate si "radeti-va" cat puteti si bucurati-va una de alta. Asta e parerea mea...

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Pisik eu cred ca e cam devreme, ai putina rabdare. Eu cred ca dupa 1 an.
Nici ai mei nu fac multe din ce ai spus tu.

Voi ati pus copii pe olita? Eu am inceput sa-i pun acum cateva zile, dar nu prea stau pe ea. Maxim 5 minute. Desi le-am luat olite cu jucarie ca sa nu se plictiseasca. Doar cativa pipi am prins.
De unde sa stiu cand trebuie pus copilul?
Am incercat cand se screm, dar nu au facut sau pana am adus olita si am scos pampersul, facuse deja.
Am mai incercat cand se trezesc dar iar nu am avut succes.
Si o data dupa ce l-am luat de pe olita, ca se ridica in picioare si incepuse sa planga, dupa 10 minute a facut kk.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Pisik, ioana nu face mai nimic din ce ai enumerat tu acolo. si nu ma stresez, ca doar nu o marit maine.

ioana merge in picioare din ce in ce mai bine. acum incearca sa se ridice fara sa se tina de nimic. inca nu reuseste, ca doar are fundul mare, dar persevereaza.
ioana incepe sa ma imite pe mine cu vorbitul la telefon. isi duce mana la ureche si spune "aaaaa".
scoate tot din sertare, se joaca cucu-bau dupa perdea, cand aude usa de la intrare face "pa", mananca foarte bine bucati cu mana ei, croncane ca o cioara, scoate oalele din dulap si le imprastie prin bucatarie, incearca sa manance singura cu lingurita (e doar la inceput si abis isi nimereste gura), aprinde becurile ca intrerupatoarele sunt la nivelul ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

aris26 incearca telemea de vaca desarata sau cascaval. eventual cascavalul dat bucati sa le manance cu mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Desi am zis ca fac o pauza de la forumit, pe motiv ca "imi iau jucariile si plec" azi, va salut!

Noi te asteptam aici, in fiecare zi!
Citat:
Sufletul unui copil e un foc ce arde, nu un cos ce trebuie umplut

Super!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica... ai descris sufrageria mea...(nici la noi nu vine terapeuta din Ct(viscol +) si-i....dar importat ca se joaca si descopera cate ceva...

Citat:
Atat de adevarat

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

Noi te asteptam aici, in fiecare zi!
Citat:

Super!

Mersi, Monica
Am vazut-o pe Luana si in continuare, asa cum ti-am zis de prima oara, mi se pare incredibil copilul asta!!! Sa fie ea, atat de independenta, de descurcareata si de... coapta! Daca e vreun ghiocel la care ma uit cu jind, gandindu-ma ca asa as vrea sa o vad si pe Bris, apai Luana e acel ghiocel.

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Iuca uite aici www.desprecopii.com/info.asp?ID=437" target="_blank">operatiunea "olita" in 7 zile. Eu stiu de la alte subiecte, si nu-s putine, cat de controversat e subiectul, de aceea nu ma bag si nici nu ma voi baga in discutii despre "olita".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

georgiana..ne vedem vineri..sau sambata..da?
am pus si eu cateva pozici de ieri..in picasa

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput