Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
monica, cojile alea se gasesc de cumparat, iar umplutura o faci tu ce vrei: pui, carne de vaca tocata, sos de avocado, sos picant, etc. Sint o mie si una de varietati. Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Am cautat poze pe net
M-am gandit sa iau piept de pui refrigerat sa-l calesc si sa adaug un borcan de sos uncle ben`s, au astia niste sosuri cu de toate, oricum nu-ti iese sa faci asa ceva in casa. O fi si sos pt tortilla, cum este cel pt spagheti? Io aia intreb, ceva idei daca aveti din experienta personala, ca retete ar fi pe net, ca la carte.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Ayla, am ascultat-o si noi pe Luana si Alexandra cand te-a auzit cum zici ma-ma-ma s-a apucat si ea repede sa zica |
Si Adela la fel.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
chatonel spune:
este de cumparat si sos, se numeste salsa, e verde, rosu, depinde cu ce ingrediente e facut (verde de la avocat, rosu de la tomate).
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si Adela la fel. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Eeeee, deci sunt buna de educatoare.
m_monique spune:
azi nu l-am dus pe andrei la gradinita, ca e prea mare vantul afara.
deja sufrageria arata ca dupa bombardament.
Ela78 spune:
Citat din Pisik: Acum as vrea sa scriu ceva ce am pe suflet si va rog din suflet sa nu interpretati in niciun fel, sa incercati sa ma intelegeti, daca vreti, sa imi raspundeti, iar daca va deranjeaza sa ma ignorati. Din ceea ce citesc pe aici vad, pe de o parte, ca grijile mele cu mersul, ridicatul, etc. sunt minore si, pe de alta parte imi pun serioase probleme privind dezvoltarea copilului meu dar si a capacitatilor mele de a-l invata ceva, orice. Pe scurt, Ana face numai bravo, pa si da noroc sau "give me 5" cu palmuta sus". De "vorbit" spune ma-ma si ba, rar ta-ta si ca. Nu arata obiecte prin casa, desi ii mai arat televizorul, ceasul, poze cu ea si cu noi. Nu arata ochi, nas, gura, desi ii arat pe papusi, pe mine, pe ea. Nu imi da un obiect cand i-l cer, desi facem exercitii cu poftim si multumesc. Nu scoate obiecte din cutii si nu le pune la loc, desi eu incerc sa ii arat asta. Nu pune formele in gauri, dar, fie vorba intre noi, nepotul meu care are 2 ani jumate abia le pune, ca nu are rabdare si baga cercul tot pe la patrat ca intra mai usor Nu arata niciun anumal pe carte, desi i le arat destul de frecvent. Nu mai stiu ce sa mai zic. Acuma, eu ma indoiesc profund ca e copilul retardat, refuz sa cred asta si nu o sa o tratez ca atare, dar parca nu pot sa nu imi pun un semn de intrebare, mai ales ca Pisigri spune ca un medic s-a ingrijorat de chestia cu bagatul in cutie. Imi pun iarasi problema daca e eficient sau corect cum procedez eu. Voi cum faceti, petreceti mult timp aratandu-le chestiile astea? Intreb pentru ca Ana nu are rabdare, mie mi se pare ca nu ma vede, nu e atenta cand ii arat nimic si atunci renunt si incerc mai incolo sau maine. Ce sa ii arat, daca ea nu se uita la mine si se intinde dupa alt obiect sau ca sa bage cartea in gura? Nu stiu, sunt usor dezorientata si zau ca ma gandesc serios daca nu imi dauneaza cititul pe forum in ultima vreme. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, dar eu nu ma stresez de unele chestii, mi se pare ok ca un copil de 1 an sa faca in pampers, sa nu fie atent, sa nu zica cuvinte, etc. Cand intru insa aici vad niste standarde f ridicate, care ma fac sa am dubii, sa ma agit si sa ma stresez destul de rau uneori. Sper sa nu primesc rosii sau remarci prea dure, ca nu stiu daca le pot face fata acum. Am scris doar ce am simtit in acest moment. Ma simt obosita sa imi testez copilul, sa imi pun intrebari de ce nu face x si y chestie, sa ma intreb daca e normal sau nu. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Pisik, nici copilul meu nu face tot ce ai enumerat tu acolo
Si pe mine m-a lasat masca pisigri cu cate face pisilinca
Dar eu m-am bucurat pentru ea, nu m-am intristat pentru copilul meu si n-am intrat la idei ca nu fac destule pentru el. Copilul meu (si al tau, si al pisicaigri) este perfect normal si sanatos, pe moment m-am gandit ca actiunile lui pisilinca sint ca rezultat al kinetoterapiei, dar si Ianis le va face mai tarziu singur si pentru mine nu conteaza atat de mult sa le faca primul! sau devreme
Exista diferente intre fete si baieti (ultimii sint mai puturosiAsa ca stai linistita....

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Nikoleta20 spune:
hello,
fetelor ce e cu vajul asta afara? ... bbrrrr...
noi suntem ok,a iesit,in sfarsit,si al optulea dintisor...
a inceput sa isi tina mai bine echilibrul...merge singurel,dar pe distant destul de scurte...asteptam...k nu e bai![]()
merg la recuperat k sunt pe la cap.149![]()
cu interviul a fost nasol..adik nu a fost deloc,caci plecase managerul
...firma neserioasa,dupa parerea mea
pop
aris26 spune:
monique - merci mult de incurajari. parac sunt mai linishtita cad aud ca mai sunt si altii anti-lapte. am schimbat laptele de o mie de ori. de pe la 7 luni ne luptam cu laptele, am incercat nan si humana cu toate aromele pamantului, milupa si cam atat. acum i-am luat lapte de 12+, daca tot mananca putin macar sa fie un pic mai consistent. am incercat inclusiv lapte de vaca si mai avea un pic si mi-l turna in cap. iaurt in schimb mananca oricat, smantana este de baza, branza mananca doar ca mbs. la noapte incerc sa vad cum ne merge fara lapte. ideea e ca trebuie sa il conving sa manance un pic inainte de culcare, in serile cand mananca ceva nu mai vrea nimic noaptea. aseara am avut succes cu grish cu lapte si magiun de topoloveni
cu crema minune, precizez ca la mine rezulatul a fost bun dar nu am plecat de la catastrofa totala. totusi eu am alaptat doar 5 luni
25 martie 2009
petrean spune:
| citat din mesajul lui m_monique deja sufrageria arata ca dupa bombardament. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
mi-e atat de familiara si mie imaginea cu bombardamentul..zilnic o vad..de cel putin 5 ori
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Ayla21 spune:
Denisa Madalina, uite pt micutul cornulet.

mi-e pofta numai cand imi amintesc. dar eu cum sa fac asa ceva?