Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
Neata tufete! Merci pt cafea, ayla!
Merci, aris, pt lamuririle cu crema.
Oli, sanatate la voinic 
Si io-s uituca, de cind cu asta mica... da sper sa-mi treaca.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
zsuzsu spune:
[/quote]
Si de unde se poate cumpara? 
Lui David ii este iarasi rau
Acum doarme, dar tuseste ingrozitor. Are o tuse de om tare bolnav si nu este chiar productiva. Cand tuseste se aude de zici ca il zgaraie cineva in gat, foarte nasol. Mi-e asa mila de el
Nu am avut nici cum sa pleca in seara asta la farmacie sa-i iau sirop. I-am dat unul de la plafar caci asta aveam in casa (dar am intrebat dr daca este ok) si maine neaparat trebuie sa-i cumpar un sirop special. Trebuie sa cumpar si acel aparat de aerosoli. Fetele care ati cumparat, mai spuneti-mi inca o data va rog care este cel mai ok. Si daca stiti din ce magazin pot sa-l iau, ar fi si mai bine, caci nu mai vreau sa stau dupa comanda pe net 
Olga, mamica lui David iepurasul 

[/quote]
eu am luat de la Sensiblu un aparat Omron cu 250 lei
si e super ok
are masca de copii, de adulti, pt gat si pt nas
si nu e f zgomotos
eu zic ca e ok si la pret si aparatul e bun
Ela78 spune:
Saby, felicitari si pentru Maia Andreea pentru ca a mers singurica!!!

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Denisamada, Adelake a inceput pregatirile , voi sunteti in forma ?![]() |
Eu sunt in forma... de cozonac.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
Am si eu o intrebare. Ati facut vreodata tortilla? Vreau si eu niste retete/idei, dar nu ce gasesc pe net, ci daca ati facut voi. Tortilla sunt lipiile alea? Se gasesc de cumparat? Si cu ce se umple preparatul cu carne de pui? Am mancat semipreparata si a fost delicioasa
mi-e pofta numai cand imi amintesc. dar eu cum sa fac asa ceva?
Thanx!
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Eu sunt in forma... de cozonac. ![]() |

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
m_monique spune:
aris26 stiu multi copii care la 1 an nu mai vor sa bea lapte. medicii le-au recomandat mai mult iaurt si mai multa branza.
eventual incearca sa schimbi laptele.
nu mai terzi copilul sa bea lapte. lasa-l sa doarma, ca poate se invata sa doarma toata noaptea.
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Foarte bine ! Atunci !!![]() |
Ma bag si io la o berik!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Am si eu o intrebare. Ati facut vreodata tortilla? Vreau si eu niste retete/idei, dar nu ce gasesc pe net, ci daca ati facut voi. Tortilla sunt lipiile alea? Se gasesc de cumparat? Si cu ce se umple preparatul cu carne de pui? Am mancat semipreparata si a fost delicioasa mi-e pofta numai cand imi amintesc. dar eu cum sa fac asa ceva?Thanx! ![]() Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
monica, cojile alea se gasesc de cumparat, iar umplutura o faci tu ce vrei: pui, carne de vaca tocata, sos de avocado, sos picant, etc. Sint o mie si una de varietati.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Ela78 spune:
| Citat: | ||
Citat din mesajul lui Monnvas:
Si sta?? Al meu URLA daca indraznesc sa-i pun centurile. Si cu masa curata... Daca nu e nimic pe masa URLA sa-l pun jos. Deci cateva bucati de paine si altele de fructe care sfarsesc ori in gura, ori pe jos, cum le e norocul... Nu mai zic ca se catzara pe masa de la scaun si in 2 secunde e pe mine. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Si eu cand spuneam ca Ianis nu sta in scaunul de masa
, ca pentru el scaunul e de catarat, urcat picioarele etc numai pentru masa nuElena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)

, voi sunteti in forma ?