Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 14
aris26 spune:
neatza
shasa - nici eu nu mai tzin minte mai nimic, spre disperarea prietenelor mele care isi puneau baza in mine. cand ma intreaba ce facea al meu la x luni le zic stai sa ne uitam pe poze
cum cateva zile prietena mea mi-a adus toate cutiile ei de haine pt nou-nascuti, ca deh, eu urmam cica si am inebunit cand am vazut body-urile alea miciiii...mici. in plus mie mi se pare ca e asa cum e acum de pe la 5-6 luni, desi face in fiecare zi ceva nou mie tot mi se pare ca a ramas la fel
leeloo - scuza-ma trebuie sa iti raspund cu putza. iti scriu pm acum

25 martie 2009
Ela78 spune:
Buna dimineata!
Monnvas, felicitari pentru schimbarea prefixului! Da'tu la cate kile vrei sa ajungi...?
47 Kg nu e cam putin pentru inaltimea ta? Mie din poze mi se pare ca esti perfecta!
Aris, eu am observat ca Ianis e agitat in somn cand e prea cald in camera si transpira
Olishka, imi pare rau ca a revenit raceala lui David..
Pentru tuse pediatra mi-a prescris Eferalgan (pentru febra - dozarea siropului pana la marcajul corespunzand Kg/corp), Humex (siropel expectorant - cate 2 ml de 3 ori pe zi dupa masa) si Tantum Verde (spray pentru gat - un puf de 3 ori pe zi dupa masa) si scoaterea mucilor dimineata si seara. Pediatra a prescris tratamentul pentru maxim 5 zile. Stiu ca Ayla (si Petrean) parca spuneau de inhalatii, care fac bine la gatisor fara sa afecteze flora intestinala. Eu il mai tin bine imbracat pe Ianis, ca sa nu recidiveze tusea. Dorim multa sanatate si
lui David sa treaca tusea si raceala 

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
La multi ani! si din partea noastra
Damian Codrut Andrei
Alexandru
Petru
Nicolae
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique buna seara am citit si eu pe diagonala si incerc sa raspund la teme: 1. trezit noaptea cu plans. asta la noi a devenit o obisnuinta, ca se practica de la 5-6 luni. nici nu mai stiu ce motive are: vise, dat aer afara, frig, cald, dinti, cornite de berbecuta... 2. vorbit cu diminutive... urasc chestia asta. am incercat pe cat posibil sa vorbesc corect cu andrei, chiar si soacra a facut la fel. singurul diminutiv era "andreiuta". andrei cand a inceput sa vorbeasca a vorbit destul de corect. imi aduc aminte ca odata cineva i-a vorbit lui andrei cu diminutive (asa cum au unii impresia ca trebuie vorbit cu copiii mici). se uita andrei la persoana respectiva cu o privire de genul "uite-l si pe asta! cred ca-i lipseste o doaga!" si cu ioana vorbim tot normal. doar pe ea o alintam ionuta. 3. denumit partile intime... eu pe andrei l-am invatat ca baietii au putza si fetele pasarica. si am insistat pe chestia asta putin inainta sa o nasc pe ioana, ca sa-l pregatesc pe andrei ca sora lui e diferita de el. (nu va spun cat de crizat a fost socrul meu cand a vazut ce-l invat pe copil). pe ioana o spalam de fata cu andrei, chiar il puneam sa ma "ajute", ca sa nu se simta neglijat. cand avea ioana vreo 2 luni, odata la baie, andrei exclama "mami, da ionuta nu are putza!", desi pana atunci ma ajutase de multe ori sa o spal pe ioana. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Asat cu diminutivele mi chiar mi se pare o prostie. Viata e e grea nu miere cu zahar.

Anyway, a fost tare Andrei cu doaga lui.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui aris26 am vazut body-urile alea miciiii...mici. |
Aris, apropo de ce zicea si Leeloo de revazut pozele de cand s-au nascut puiutii nostri. Tie ti se par mici? Body marimea 50-56 cm? Imagineaza-ti cum sunt body-urile pt bebe de 38 cm.
Eu nu suport sa vad primele poze nici acum.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Bianca2503 spune:
Neata,
Noi ne-am trezit la 5.30.
A inceput Vladimir cu ta-ta tatatatata, a vazut ca l-a trezit si apoi a inceput cu mamamamamama si ma tragea de par si imi dadea cu o zdranganea in cap.
Pana la urma a adormit dupa vreo juma de ora, ca nu stiu ce ma faceam daca eram treaza de atunci.
Sanatate maxima lui David.
pentru Luana.
Ela78 spune:
Si mie mi se pare ca a ramas la fel, m-a sunat soacra-mea disperata ca o sa nasca nu stiu ce ruda a lui barbat-su nu stiu cand si nu se stie ce (fata sau baiat) si sa-i dau toate hainutele lui Ianis. I-am raspuns ca cele miiici-miiici de tot de la 0-4 luni le-am dat deja din iulie anul trecut impreuna cu caruselul si jucariile. "Si cele de la 6 luni?!?" ea de colo, "Pai le imbraca acum" ii raspund eu...
M-a deranjat un pic telefonul, ea nu-i cumpara hainute lui Ianis ca e nepotul ei direct, dar de revendicat repede pentru nu stiu ce neam de-al III-lea de-al ei... Poate eu vroiam sa le dau vecinei mele, cu care ma inteleg bine si care e insarcinata si i-a mai luat lucrusoare lui Ianis..
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui aris26 kea - ce ai descris tu acolo seamna cu ce a avut piticul cand era f mic(acum e f mare provista - ei da ce frumos a sarbatorit Dragos ultima lui luna de bebelushaaa si ca mi-am adus aminte de ghinda ![]() 25 martie 2009 |
putza ca putza.
dar sa vezi cand o sa stie unde e maciuca
Ela78 spune:
Felicitari pentru primii pasi lui Adelache!!!

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
aris26 spune:
felicitari Monnvas
sa ma vedeti cat de nebuna sunt, a dormit si copilul meu bine azi-noapte si eu ca nebuna ma tot trezeam, ca se facuse 12 si el nu a vrut lapte, s-a facut 2 tot nu cerea..pana la urma la 6 i-am dat cu forta si bineinteles ca a baut doar 100ml asa cat sa il las in pace. eu cred ca nu ii mai dau noaptea si gata. sper sa nu fie grav ca nu mai bea lapte, o sa incerc sa ii dau doua iaurturi/zi si sa ii mai dau lapet de sete
25 martie 2009