Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Neata!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Nu am reusit sa recuperez decat ultimu capitol.Abia azi au plecat musafirii si sunt super obosita.
Asa din amintiri...
Felicitari Maia si Adela pt primii pasi.
Vazut Luana cantareata,David,Dragos,Bogdan,Vladimir...iar am uitat.
sa nu va suparati.Aris, bine ca ne-ai zis de crema magica,..ale mele zici ca sunt bretele, oare o fi avand vreun efect..?!!
Nicky si eu am tinut un jurnal in sarcina si am vrut sa continui ,da cu berbecu nu se poate.
Kea si noi avem bubite pe fata, sunt asa ca niste zgrabunte mici.Noua ne-a dat dermatologu Nidoflor, dar eu dupa ce am citit prospectu nu i-am mai dat..cu toate ca a avut efect.Diminutive: le mai folosesc si eu din cand in cand prost obicei luat de la bunici.]
Sasha ma bucur ca esti prin zona...De memorie ce sa zic, la cate ai de retinut zilnic nu e de mirare ca se sterg amintirile pe care creierul le considera in plus.Zic si eu
Ma bag in pat..da se prevede o noapte pana acum s-a trezit din 15 in 15 min, iar acum de o jumate de ora se scartie si se foieste de ma inebuneste.Asta dupa ce l-am schimbat ca era murat din cap pana in picioare.Ma enerveaza si scutecele astea ..
Va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Trezireeeeeeaaaaaa!!!!

Buna dimineata!
Fac si cafeluta, daca a zis Monnvas ca-i buna cafeaua mea

La multi ani!
Damian Codrut Andrei
Alexandru
Petru
Nicolae

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Damian Codrut Andrei
Alexandru
Petru
Nicolae

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

LA multi ani si din partea noastra

Fetelor lui Bogdan i-au aparut ca niste bubite rosii micute cat varful de ac in stanga si in dreapta guritei. De la ce sa fie? De la un aliment sa fi facut alergie? Sau altceva?

pt Luana cantareata si ptr toti puiutii plimbareti

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..fetele
Shasha..sa stii ca si eu am "pierderi de memorie"...nu-mi aduc aminte..mai nimic dintr-o anumita perioada a lui Andrei..desi el a stat non stop numai cu mine..nu am lipsit nici la magazin..cat era el mic..fara sa-l iau cu mine. Insa..stiu ca sunt acolo..in "casuta lor"..amintirile.pentru ca dc revad poze..imediat imi vin in minte...si alte imagini din perioada respectiva din care nu-mi aminteam mai nimic

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Lui David ii este iarasi rau Acum doarme, dar tuseste ingrozitor. Are o tuse de om tare bolnav si nu este chiar productiva. Cand tuseste se aude de zici ca il zgaraie cineva in gat, foarte nasol. Mi-e asa mila de el Nu am avut nici cum sa pleca in seara asta la farmacie sa-i iau sirop. I-am dat unul de la plafar caci asta aveam in casa (dar am intrebat dr daca este ok) si maine neaparat trebuie sa-i cumpar un sirop special. Trebuie sa cumpar si acel aparat de aerosoli. Fetele care ati cumparat, mai spuneti-mi inca o data va rog care este cel mai ok. Si daca stiti din ce magazin pot sa-l iau, ar fi si mai bine, caci nu mai vreau sa stau dupa comanda pe net

Olga, mamica lui David iepurasul

offf,David sa-i treaca repede...Oli rabdare si putere

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

La multi ani!
Damian Codrut Andrei
Alexandru
Petru
Nicolae

La multi ani si de la mine!
Ayla pentru ...buna,buna...

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

olishka eu am aparat de aerosoli omron. ma ajutat medicul de familie si l-am cumparat de la distribuitor cu 230 ron. la sensiblu erau cu 250 ron.
eu aerosoli le fac cu ser fiziologic si ACC300.

Mergi la inceput

Sasha,Bogdana ma alatur voua cu multe amintiri care nu le regasesc in "sertarase"..din pacate...

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

cu trezitul in plansete noaptea- eu intru in categoria Monique si va intreb: se poate si altfel???? ca eu nu stiu decat asa....ba ca ies dintii, ba ca-i dau eu cereale, ba ca in ustura putza, ba ca a visat urat, ba ca ii era friga, ba ca ii era cald, ba ca e perioada de ridicat in fund, ba ca e cea de ridicat in picioareideea e ca avem un episod minim pe noapte, noroc ca dormim la gramada(deh, saracii de noi...de aia incalzim 4 dormitoare)si il linishtesc rapid, fara sa pierd mult somn. dar oricum, cred ca daca o sa apuc sa dorm 8 ore legate o sa-mi crape capul de atata odihna

da! se poate si altfel. andrei de foarte putine ori s-a trezit noaptea. pe la 9 luni a avut o saptamana de trezit de doua ori pe noapte. cand am vazut ca se ingroasa gluma i-am bagat completare lapte praf si nu s-a mai trezit peste noapte. dormea fara pauza de la 21 la 6 dimineata. e adevarat, el nu e "berbec" si nu-l chinuie coarnele de berbec.
ioana, in schimb m-a disperat. am ajuns sa merg la medic cu ea ca nu mai stiu ce are. a consultat-o, a intors-o pe toate fetele si a ajuns la concluzia ca o chinuie "cornitele de berbecuta".
vazandu-ma pediatra cat sunt de obosita si sfarsita mi-a recomandat sa-i dau ioanei in noptile in care e foarte agitata siropul "sedibimbi". i-am dat in cateva seri, si a reusit performanta sa se trezeasca doar de doua ori pe noapte, fata de n ori. acum nu-i mai dau, ca vad ca e destul de linistita.
cred ca era agitata de la oboseala, si nu reusea sa se linisteasca. si ziua dormea foarte prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neatza, io bag niste fursecuri Monti sa mearga la cafeaua Monicai. Sarbatoresc schimbarea prefixului la kile din 52 in 51,... 51,9, da' e bun pt moral

Cu trezitul... pe noi ne ajuta suzi... al meu se suceste si se foieste nonstop, io ma trezesc de 3-4 ori, nici nu mai contabilizez, dar adoarme repede la loc cu suzi si mangaieri. De-aia nu tin sa scap de suzi asa repede ca are un rol f important noaptea. Nu mai zic caacum iese dintele 8

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput