Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*
Raspunsuri - Pagina 21
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Eeeee, deci sunt buna de educatoare. |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 Desi am zis ca fac o pauza de la forumit, pe motiv ca "imi iau jucariile si plec" Pisik, am vrut si eu sa iti zic ca dupa parerea mea, fetita ta e suuuper ok dezvoltata. Adica... face mai mult decat scrie in "carti" ca ar trebui sa faca un copil la varsta asta. Mi mult, am retinut mai demult - pe vremea cand nici nu stiam cum se fac copiii ca Sufletul unui copil e un foc ce arde, nu un cos ce trebuie umplut Sincer, eu nu o invat nimic pe Bris. Adica... nu ca stam ca mutele si ne uitam una la alta, dar nu i-am aratat nasul, gura si altele... Bine, stia ea ca nasul e tit-tit. Stie sa dea pupa daca ma apropii tare de ea Ideea e ca eu nu inteleg de ce ar fi necesar sa o "teleghidez" cu unde-i mama, unde-i tata, unde-i becu`, cum face aia sau cealalta. Bine, mi-s foaaarte dragi copiii care fac toate astea si mi se par super!!! Dar eu pe Bris nici cand va fi mai mare nu o sa ma chinui sa o invat 200 de poezii si apoi sa stau cu "zi poezia aia, zi cealalta, canta, spune saru-mana, etc!". No, asta e parerea mea ca Bris (vorba lu strabunica-sa, proasta n-are cu cine semana), asa ca 100% o sa ma surprinda cu veleitatile ei :D In schimb, ne jucam incredibil de fain. Avem noi jocurile noastre cu "pasatul omizii", "saritura de pe iepuras la mama in brate", "tit-tit la nasuc" siiii, senzatia senzatiilor - "prefacutul de-a tusea". Deci, daca ma prefac ca tusesc... se prapadeste de ras :)) Nu stiu ce gaseste ea amuzant daar, rade cu lacrimi!!! ![]() Asa ca, Pisik, iubeste-ti in continuare copilul, jucati-va relaxate si "radeti-va" Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Georgiana, unde sa pleci draguto cu jucariile dupa tine ?!
Avem nevoie de tine aici asa ca sa nu mai lipsesti nemotivat, da??!!

Alexandra rade de se sparge cand stranut
!!Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Nikoleta20 spune:
olga draga,eu stiu ca David este bolnavior,si ca tu ai face orice sa ii treca...dar chiar asa...sa il tratezi cu tuica fiarta pana-l ia somnu' in cutie???![]()
acum,serios,super tare poza asta...e din categoria asta.
si da-i un
mare la pui sa ii traca raceala.
ps:sper ca nu te supara glumita mea

rodica2008 spune:
ca tot veni vorba de spalat,am bagat si eu repede o masina
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Denisa Madalina, uite pt micutul cornulet. ![]() ![]() |
Multumim. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
| citat din mesajul lui rodica2008 o intrebare,ghioceilor vostrii li s-a inchis fontanela?noi mai avem putin cam cat varful(buricul ) degetului,la voi cum este? |
La noi nu s-a inchis, e cam tot atata
Mami lui
novus spune:
Denisamada, eu ii spal hainele cu Persil de la 2 luni ![]()
Mami lui
rodica2008 spune:
Andrei al meu ma pune la teaba zilnic(aranjej hainele in sifonier)are o placere sa deschida usile sa dea totul afara,ca tot am vorbit de camere care arata ca dupa bombardament.
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
novus spune:
Dodo-pui, am cumparat mocasinii dar evident ca nu am avut adresa ta, tel nu l-ai trecut in lista comuna si de la birou nu pot intra pe forumuri (ce pacat
) asa ca te rog da-mi PM cu adresa ta si maine iti trimit 
InaPreda, marimea mare inca nu au primit dar urmeaza ![]()
Au sosit sosetutele ?
Mami lui
novus spune:
Georgiana, am uitat sa zic ce superb si adevarat e citatul 

!!
Mami lui