Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

scuzati greselile de ortografie este de la vinul fiert

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olishka, poza cu David in cutie e super !! daca era Alexandra langa el , nu adormea

Cum se mai simte ? ai gasit aparat ?

Multi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Cuscra Shasa, stai linistita ca e normal sa uiti mai ales cu trei iezi

Eu nu imi amintesc chestii de la Alexandra , ma mai intreaba mamicile cu copii mai mici cand a facut una sau alta si ma uit si zic... pe la 7 luni

Cand am venit acasa din spital cu pisi mic si mai povesteam cu prietenele cu copii mai mari si le intrebam diverse chestii si imi ziceau ca nu mai stiu, mi se parea ca nu vor sa-mi zica, adica cum sa nu mai stie

Petru

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Olishka, poza cu David in cutie e super!! daca era Alexandra langa el, nu adormea

sau poate sa baga si ea in cutie langa el

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Maine in sfarsit ma intalnesc cu Brazelton !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodica2008

te scuzam, te scuzam...

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mai da' ce e cu epidemia asta, atatia ghiocei cu febra, tuse si haraieli?!
Vai, Olishka, ce bine prinde un Chitibus ingenios la casa omului, chiar e inventiva, imi amintesc cum il punea in bancutza la lectii:))) Si acum sa-l plimbe cu "troshcoleta":))). Io alaptez cu ambii sani, desi stangul din start a fost mult mai productiv.
Bianca, de ce tot zici ca mai ai numai putin lapte? Adica vreau sa intreb: cum iti dai seama? Eu la stangul imi dau seama, ca daca trec X ore mi se gogoloieste ca pe vremuri, dar dreptul mi-e la fel ca-i plin, ca-i gol...deci habar n-as avea sa spun cat lapte e acolo, cert e ca Sophiphi suge din el. Deci tu cum apreciezi cantitatea?...
Georgiaaaaanaaaa, exact astaam vrut sa povestesc si eu, ce distractie e tusea!! Acum vreo saptamana, eu ma uitam la DR. House si ea se juca linistita si concentrata langa mine si am tusit brusc. S-a speriat, a tresarit si a facut ochii mari. Si atunci ca sa-i arat ca nu-i nimic m-am tot prefacut ca tusesc in continuare; bai, frate, a ras in hohote juma de ora, deja nu mai puteam eu sa ma prefac ca tusesc ca dadeam in tuse adevarata:))) De-atunci e una din distractii, ma prefac ca tusesc si rade de sare pampersul de pe ea
Am uitat sa zic ca jucam si cucu-bau cu variante. Una e ca eu fac cucu de dupa un perete, dar cel mai tare e cand face ea: sta pe spate cu o perna usurica peste ea (ea si-o trage peste cap) si eu ma prefac ingrijorata:"uneee eeesti?" si atunci ea da perna jos si rade de numa si tot asa.
Azi am mancat o pizza funghi imensa!! Si ieri la vecina (e cea care ne-a facut prajiturile de Craciun) am mancat si vreo 3 bucati de praji, asa, mai light, un fel de pandishpan cu branza de casa, dar tot praji a fost! Ma simt ca o pacatoasa...Cine-mi aplica o biciuiala zdravana? Anamariame, tu cum stai? Ca de astea fals-burtoase ca Monvass si Petra-Tudor nu mai zic nimic...auzi la ele, cica au burta...
Eu stiti ce am facut, spre ambitzionare? Mi-am tras niste poze la burtoc cand am inceput regimul si apoi iar la distantza de 2 luni, in aceiasi pantaloni Am tot felul de "before" si "after", e palpitant

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Felicitari Maia si Adela pt primii pasi.
[...]
Nicky si eu am tinut un jurnal in sarcina si am vrut sa continui ,da cu berbecu nu se poate.

Multumim!

Si noi avem jurnal al piticului, am avut si in sarcina! Vreau sa il tin pana la 1 an, apoi o sa notez doar kestiile esentiale, nu kiar in fiecare zi.

A-propos de 1an... voiam sa continui sa spal cu detergent special de bebe pana la 1 an, dar acum m-am trezit ca nu mai am deloc si nu-mi vine sa ies din casaaaaaaaa..... Nu ma hotarasc daca sa spal cu detergent obisnuit sau sa astept pana maine... poate imi fac curaj sa ies la shopping... desi ma indoiesc... Voi ati trecut la spalat hainutele lor cu detergent "de-al nostru"? Noi avem teren atopic in familie, dar Adela nu a avut pana acum nici o eruptie...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Eu de la 2 luni ii spal hainele numai cu detergent de oameni mari, fara balsam ce-i drept.

Ii dau cu clatire dubla. Curaj, ca nu pateste nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Mai da' ce e cu epidemia asta, atatia ghiocei cu febra, tuse si haraieli?!
V
Bianca, de ce tot zici ca mai ai numai putin lapte? Adica vreau sa intreb: cum iti dai seama? Eu la stangul imi dau seama, ca daca trec X ore mi se gogoloieste ca pe vremuri, dar dreptul mi-e la fel ca-i plin, ca-i gol...deci habar n-as avea sa spun cat lapte e acolo, cert e ca Sophiphi suge din el. Deci tu cum apreciezi cantitatea?...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Pai la inceputuri cand aveam niste sani beton...mari. Acum sunt cam fleasca.

Atunci imi si curgeau asa peste zi daca era plini. Acum sunt fleasca si nu mai curg. Eventual, cand suge curge celalalt.

Stiu povestea cu laptele care se produce la cerere, insa chiar nu cred ca e aceeasi productie ca la inceput din motivele enuntate mai sus.

Si in plus, nu ii tine laptele meu de foame. E mai mult de sete si de alint. Ca de vreo 2 saptamani, noaptea incepe si plange daca nu suge cat sa i se umple matzu'. De asta zic ca nu mai am.

Eu chiar as vrea sa gasesc o metoda sa nu il mai adorm la san. Adica sa nu mai fie asta ultima masa pentru ca in 2-3 ore maraie de foame si toata noaptea stam si ne tzatzoshim. Si nu vrea alt lapte de niciun fel. Nu bea nimic cu biberon; apa ii dau cu sticla de jumate cu capac ca la Prigat Activ (intelegi cred de care).

Of, of, mai, mai!

Mergi la inceput