Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Monnvas, felicitari pentru schimbarea prefixului! Da'tu la cate kile vrei sa ajungi...? 47 Kg nu e cam putin pentru inaltimea ta? Mie din poze mi se pare ca esti perfecta!

Eh, nu am ambitii de 90-60-90, dar vreau sa ajung la greutatea dinainte de sarcina (49). Dar crede-ma ca la conformatia mea idioata abia pe la 47 eram "numa' buna". Cu pulpe si fund rotunjor :)

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, na-na Eu tin dieta in continuare...am inceput Scarsdale. Mai am o saptamana din 2. Am mai tinut-o in vara si am dat 4 kg jos, nu am mai pus inapoi. Pana acum am dat aproape 2. Dar sunt la jumate.Tu vorbesti de burta???? Pai 55,5 KG????? Ce-i cu greutatea asta? Pentru mine e SF. Eu am 60.3, nu vrea cantarul asta sub nicio forma sa-mi arate sub 60 . Dar si cand schimb io prefixul, dau de baut Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Dodo-pui, am cumparat mocasinii dar evident ca nu am avut adresa ta, tel nu l-ai trecut in lista comuna si de la birou nu pot intra pe forumuri (ce pacat ) asa ca te rog da-mi PM cu adresa ta si maine iti trimit

Am trimis PM..eu nu-l vad ...daca e mai revin(spui tu daca nu a ajuns la tine pm-ul)
Bogdana acum a pus sotul la posta si bratara ta

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca
Voi ati pus copii pe olita? Eu am inceput sa-i pun acum cateva zile, dar nu prea stau pe ea. Maxim 5 minute. Desi le-am luat olite cu jucarie ca sa nu se plictiseasca. Doar cativa pipi am prins.
De unde sa stiu cand trebuie pus copilul?

Noi ne-am dotat cu olita mai demult... dar nu o incercasem pana ieri. Ieri-dimineata am pus-o pe olita, dar nu a avut rabdare sa stea... cred ca nici un minut... Azi am reluat "experienta", tot putin a stat, dar cand am luat-o ce sa vezi? Un pishulik!!! Am facut mare caz de el, ca sa vada ce fericita m-a facut. Bine... nu-mi fac iluzii ca deja va deveni un obicei, dar mai incerc... poate-poate... daca nu, cica "uitam" o perioada si ne mai apucam dupa un timp.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Dodo-pui, io numa cand doarme Sophiphi imi amintesc ca trebuie sa-i masor manutza. Cate kile are Isabella? Ma gandesc ca nu poate avea manutza mult diferita...Deci io vreau una de 17,5 si una care sa-i fie buna Isabellei.
Anamariame, tu esti mai inalta. Ce-i scarsdale-ul ala?
Tufete, broblema: i-a luat soacra-mea ceva humana gris si "keks", ca scria pe ea +8 luni. I-am dat, ca deh...Dar scrie ca are si zahar Acum am remuscari, desi tare i-a placut...Voi ati dat asa ceva?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dodo-pui, io numa cand doarme Sophiphi imi amintesc ca trebuie sa-i masor manutza. Cate kile are Isabella? Ma gandesc ca nu poate avea manutza mult diferita...Deci io vreau una de 17,5 si una care sa-i fie buna Isabellei.
Anamariame, tu esti mai inalta. Ce-i scarsdale-ul ala?
Tufete, broblema: i-a luat soacra-mea ceva humana gris si "keks", ca scria pe ea +8 luni. I-am dat, ca deh...Dar scrie ca are si zahar Acum am remuscari, desi tare i-a placut...Voi ati dat asa ceva?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

keks sunt biscuiti?
si daca are zahar ce? e produs pentru copiii peste 8 luni nu pentru cei peste 3 ani. asa ca nu cred ca ii dauneaza. nu ai de ce sa ai remuscari. daca citesti, borcanelele de la Hipp au sare. Asa ca...

si eu i-am dat biscuiti lui Vladimir insa nu-i plac. Mai buna painea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ia vedeti daca le place la copii asta:

noi dansam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL 152

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Maine in sfarsit ma intalnesc cu Brazelton !!

Am uitat sa zic ca a sosit si al meu saptamana trecuta, m-am pus pe studiat, dar... merge greu.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
si de la birou nu pot intra pe forumuri (ce pacat )

iti poti achizitiona modem usb cu Internet Unlimited de oriunde si rezolvi si problema asta. eu la serv asa aveam

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput