Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *151*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

gata, strumful doarme,k nu a dormit decat putin azi,juma de ora, de la 13 la 13:30...nu stiu ce a fost cu el,dar...ma rog...si dimineataa fost cam ciudat cu somnul...s-a trezit la 9 si nu a mai fost chip sa doara...asta in conditiile in care de obicei,doarme dus pana pe la 11...iar de ceva vreme incoace..nu mai depasim ora 22:30...k doar asa ati scris k nu e bine mai tarziu

si ca tot vb de somn,stiu k cerea cineva o parere despre cum adormim bbii,pt k nu mai vroia sa il adoarma la tzitzi...EU il culc pe picioare,am vazut ca nimeni,din ce imi amintesc,nu procedeaza asa,nu stiu daca e bine sau rau modul acesta,insa EU asa fac,ii cant si il legan pe picioare,caci in brate mi-ar fi foarte greu...asa l-am invatat...si cu siguranta ca se va dezobisnui...la momentul potrivit...
mi-ar fi placut sa adoarma singurel in patutul lui cu lapticul in gura si cu un ursulet in brate...dar sincer acum imi place la nebunie cand adoarme la mine pe picioare,il pun in pat langa mine si i loc de ursuletz ma tine pe mine in bratze.........numai cand ma gandesc ...ma topesc toata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Georgiaaaaanaaaa, exact astaam vrut sa povestesc si eu, ce distractie e tusea!! Acum vreo saptamana, eu ma uitam la DR. House si ea se juca linistita si concentrata langa mine si am tusit brusc. S-a speriat, a tresarit si a facut ochii mari. Si atunci ca sa-i arat ca nu-i nimic m-am tot prefacut ca tusesc in continuare; bai, frate, a ras in hohote juma de ora, deja nu mai puteam eu sa ma prefac ca tusesc ca dadeam in tuse adevarata:))) De-atunci e una din distractii, ma prefac ca tusesc si rade de sare pampersul de pe ea
Am uitat sa zic ca jucam si cucu-bau cu variante. Una e ca eu fac cucu de dupa un perete, dar cel mai tare e cand face ea: sta pe spate cu o perna usurica peste ea (ea si-o trage peste cap) si eu ma prefac ingrijorata:"uneee eeesti?" si atunci ea da perna jos si rade de numa si tot asa.

La noi tusea nu prezinta interes... in afara ca o invatase ma-sa-mare sa tuseasca si s-a apucat sa exerseze cand am fost la analize, de nu s-a lasat pedi pana nu a ascultat-o la plamani, degeaba ii explicam eu ca e "akizitie".

In skimb cu cucu-bau e distractie curata! Isi trage pe mutritza prosopel, hainutza, orice prinde, apoi o lasa repede in jos si radeeee!!! (nu-sh daca se intelege exact, dar e super-haioasa) Cand mi-a facut prima data kestia asta nici nu intelegeam ce vrea. Acum e prilej de mare distractie!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput