Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)
Raspunsuri - Pagina 7
Annisia spune:
Wow, felicitatiuni mami25_7!!! Sa-ti traiasca micutul ERIC PETRUS (e Petrus sau Petrush???) si sa va aduca numai bucurii. Cum te mai simti? Tati cum se simte cu doi ficiori? Mai face figuri? Da o mana de ajutor la scutece si biberoane sau stramba din nas? Ia sa ne povestesti experienta lu matalutza, ca sa stie si io ce m-ar astepta de m-oi mai hotari vreodata sa o mai iau de la capat...
Roxule, te-am lasat fara frapeu, nu mi-as ierta-o daca te-as lasa si fara cafea! Saptamana aviatoare sunt de dimineata, pana la 15. Deci dupe orele 15:20 sunt pe val. Vezi cum scapi si tu si bagam o barfa de reveneala. Ok?
Aniastule, vreau io niste vesti foarte bune de la tine. Ce zici? Te bagi?
Beatriciule, ce mai faci sora mea? Iti ocupa flacaii aia tot timpul? Imi e si mie dor de tine, ia spune tu care-i treaba cu tine. Te descurci? Ce-ti fac printii? Soata e de nadejde? Va pupic pe toti si abia astept sa ne vedem. Desi, cu plecarea mea balcanica, cred ca o sa fiu cam scumpa la vedere anul aista... Vorbim pe net, nu-i bai. Sau, daca ajungeti prin Grecia, Cipru ceva, o maslina, poate ne vedem in strainezia... Oricum, de pupat, va pup sigur. Hihihihih....
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Annisia spune:
Noi furam la un botez foarte inedit. Cu teatru de papusi, personaje de poveste, picturi, jocuri si scamatorii. Yanis al meu a facut si el o scamatorie de si-a spart arcada intr-un colt de masa. Acum e ok, dar banuiesc ca ii va ramane semn. El e anul si zgaiba. Pe 2009 si-a tras un semn in barba, acum spranceana. Sa speram ca astea vor fi singurele vizibile. Tre sa-l invat sa faca aterizari in poponetz, genunchi, ceva cu halva, numai sa-i ramana mocutza ok... Offf...
Da, da, da... Dormiti neicusorilor, dormiti? Atunci ma bag si eu la cotetz. Pana la noi vesti, familia Piramidon va pupa:
http://family.webshots.com/photo/2786705680101620375cytrhM
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Si viata fum!"
SabinaY. spune:
Mami25_7 felicitari si bafta in cresterea micutilor!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Buna seara si de la noi! Am intrat pe fuga doar ca sa felicit mamicile sarbatorite, venirea flacaului de nota 10 de mami25 si sa ofer pupici(chiar daca cu ceva intraziere) sarbatoritei atomice. Noi vroiam sa oferim cadoul pe 10 dar ne-am hotarat sa facem jumate-jumate. In rest, numai de "bine". Copii sunt bine Slava Domnului,insa eu m-am pricopsit cu o raceala puternica cu toate serviciile incluse, ochii rosi si care curg, nas infundat, durere de cap etc. Plus de o saptamana m-a chinuit teribil o masea la care s-a lucart in primavara. Am facut nopti albe, de ajunsesem sa ma rog doar pentru o jumatate de ora de liniste. Am mers deja de doua ori la dentist dar durerea nu a cedat din prima. A fost horror mai ales cand a intrat cu freza direct pe nerv. . Acum cica mi-au pus ceva care sa omoare nervul si ma mai asteapta vineri. O jena ma mai incearca totusi dar macar pot sa dorm linistita. Asa ca dragelor va urez o nopate cat mai linistita , iar maine o zi cat mai minunata. Eu fug , patutul meu deja mi-a facut o invitatie pe care n-o pot refuza!![]() Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Ai grija de tine draga Valentina!Sanatate multa.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Annisia,frumosi ca intotdeauna!Pupam baiatul accidentat.
Si pana la urma nu ne-ai spus care e motivul plecarii si unde te gasim prin strainataturi :)
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
mandarinutza spune:
Mami25 felicitari. Bine ai venit pe lume bb Eric Petrus, sa fii sanatos, voios si sa ai parte numai de bucurii!
Valentina, multa sanatate, sa scapi repede de raceala!
Roxana, la multi ani pentru Alexandra, ma bucur caati petrecut frumos.
Papanash, succes in gasirea gradinitei potrivite.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 16s+
Poze
cecilia L spune:
'Neata si o
calda pentru doritoare.
Valentina, sanatate multa
.
Anisia,
baiatul accidentat, am vazut pozele, ce frumos sta el la pictat...despre tine nu mai spun, arati minunat... cand pregatesti plecarea?
Mariana, voi ce faceti, nu mai spui nimic?
Ne-am hotarat si noi aseara, din martie o sa mearga si Cristi la FTK, sper sa scapam de zapada.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
'Neata, suratelor!
Ce mai faceti? Taare tacute sunteti!
Hai sa va spun ca AMR-ul lui Bebedoi e mai mic de 50 de zile, iar AMR-ul pana la concediu e 8.![]()
Sa aveti o zi buna!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia 'Neata, suratelor! Ce mai faceti? Taare tacute sunteti! Hai sa va spun ca AMR-ul lui Bebedoi e mai mic de 50 de zile, iar AMR-ul pana la concediu e 8. Sa aveti o zi buna! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Hei hei...ce zboara timpul!Acusica vine bebedoi!CE putin a ramas

Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
Annisia spune:
Aha, despre plecare... La sfarsitul lui martie se infaptuieste si ma regresez prin octombrie, cred... Sa vedem cum vor sta lucrurile, poate pe atunci sa trec si la planul b; bb2.
Oricum, aceasta e un preambul la o plecare mai lunga, cu tot familionul. Dar vom vedea ce si cum. Mie nu-mi plac planurile si nu-mi place sa stiu ce-mi ofera ziua de maine, decat orientativ. Nu-mi plac chestiunile batute-n cuie, doar ma mulez pe clipa prezenta, indiferent de ceea ce-mi ofera ea. In felul aista, totul mi se pare o aventura, o mare provocare. Prostii de creieri odihniti, stiu... Hihihihihi...
Micul Yanis creste mare
Si viata fum!"

. Acum cica mi-au pus ceva care sa omoare nervul si ma mai asteapta vineri. O jena ma mai incearca totusi dar macar pot sa dorm linistita. Asa ca dragelor va urez o nopate cat mai linistita , iar maine o zi cat mai minunata. Eu fug , patutul meu deja mi-a facut o invitatie pe care n-o pot refuza!