Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)
Raspunsuri - Pagina 8
Annisia spune:
SabinaY, fosta Devylla (te-ai recasatorit sau te-ai intors la numele de fata, ca sa stiu...), motivul este unul profesional. Sunt zbataiaoasa asa si nu-mi place sa stau pe loc. Am nevoie de chestia asta ca sa ajung unde mi-am propus.
Marele meu noroc, pe langa multele alte noroace care au dat peste capul meu, este ca familia imi intelege setea asta de mai sus, mai bine, mai inalt si ma sustine neconditionat. Asta se datoreaza, desigur, si faptului ca toti din jurul meu au / au avut cariere in domeniu si stiu care e mersul lucrurilor.
Stiu ca o sa fie greu, dar lucrurile usoare sunt la indemana oricui, nu?!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Annisia spune:
In alta ordine de idei, baiatul meu cel mic este un mare paracios. Fratica orice fac sau zic ma toarna la ai mei.
V-am povestit cand i-am executat o jucarie in mocuta? Ne jucam si aruncam cu jucarii unul in celalat (si eu tampita, ce sa zic, m-am pus la mintea lui). Si am ajuns cu lupta pe hol (un hol lung si intunecos, care uneste toate camerele). Fiind intuneric, bebe nu a vazut jucaria ca vine spre el si nici eu incotro se indreapta mai exact. Si s-a produs inevitabilul sau previzibilul: l-am nimerit la fix. Deci primul lucru cand a ajuns la ai mei, nici cu sarut mana nu le-a dat, mama a lovit pe Nashi, pupa Dodo sa treaca. Asta era acu doua saptamani.
Saptamana trecuta, o intreb pe mama ce a mai zis plodu si ea, fara tigla pe casa, cum altfel, imi zice: eeee, acum m-am lamurit, ca aveam dubii. Eu raman tablou. Adica? Pai mi-a zis copilul ca are putza mica, dar tati are putza mai mare. Vaiii, am crapat de rusine... De unde i-o fi venit lui, zau daca stiu. Cert e ca a prins el esenta lucrurilor de undeva...
Acum trei saptamani ma ia mama la raport ca uite ce i-a zis Y, ca mama il bate pe tata. Asta mic face instructie cu noi fratili meu, nu asa. Deci eu ii mai trag cate un ghiont lui domnu, cand mai face misto de mine sau spune cate o prostie. Y a tradus cum ca l-as cafti pe tatutzu si m-a si parat la Dodo in doi timpi si trei miscari. Iuda mica, cum m-a vandut el pe doua bomboane de ciocolata...
Desigur, dupa cazatura de la botez a si dat pe goarna la ai mei. Le-a povestit cu lux de amanunte cum a cazut el si i-a curs sange si noi ne-am speriat si l-am pupacit tot sa-i treaca, dar nu la locul faptei. Si m-a si sunat acum sa-mi dea peste nas ca l-a pupat Dodo la bubita si acum sigur ii va trece...
Deci e clar ca tre sa am grija la tot ce zic si fac, ca puicusorul asta mic baga tot la cutiuta. E un scumpic, nu-i bai. Imi e tare drag de el, de cum se formeaza, de cum ii merge bibilica. Super tare!
La botez, duminica, sa vedeti ce-mi face smecherie. Dupa ce ne-a imbrobodit ca sa-l lasam in dres, ca nu vrea cu pantaloni, ca poate face pipi si sa-l ducem la buda si alte alea, vine domnisorul fudulie ca ii este somn. Se pune la mine in brate si incepe alintul, conform programului. Ca sa ii dau dresul jos, sa-l pup pe picioruse. Ma execut. In secunda doi a tasnit de zici ce-i aia la joaca, in popoul gol, in mijlocul balului. Speculantul de el... Si n-a mai fost chip sa-l mai prindem la imbracat... Daca nu era cu busitura lui, ne punea si pe noi sa ne dezbracam, dupa obicei... Deci ma vedeati in cucul gol, langa copil, pictati ca toti sfintii si facand nudism... Pacatele mele!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Si viata fum!"
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia SabinaY, fosta Devylla (te-ai recasatorit sau te-ai intors la numele de fata, ca sa stiu...), motivul este unul profesional. Sunt zbataiaoasa asa si nu-mi place sa stau pe loc. Am nevoie de chestia asta ca sa ajung unde mi-am propus. Marele meu noroc, pe langa multele alte noroace care au dat peste capul meu, este ca familia imi intelege setea asta de mai sus, mai bine, mai inalt si ma sustine neconditionat. Asta se datoreaza, desigur, si faptului ca toti din jurul meu au / au avut cariere in domeniu si stiu care e mersul lucrurilor. Stiu ca o sa fie greu, dar lucrurile usoare sunt la indemana oricui, nu?! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
Atunci bafta iti doresc.Suna a provocare si a aventura ce povestesti tu acolo.
In tot acest timp,lasi sotul si copilul acasa?Sau ai sa mai te intorci din cand in cand?
Am schimbat nick-ul pentru ca imi suna aiurea devilla.Si nu mi se potrivea.De mult am vrut sa il schimb,insa pana acum n-am prins curajul.Ma atasasem de fostul nick si banuiesc ca si toata lumea de aici.Dar va obisnuiti voi si cu SabinaY.,nu-i asa?
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
Annisia spune:
Deci era Devilla, nu Devylla. My mistake... Vezi ce repede m-am obisnuit io cu SabinaY, ca l-am si uitat pe nickul cel vechi... Hihihihi... Sa nu-ti fie frica niciodata sa faci lucrurile pe care ti le doresti. Mai bine regreti ca ai facut ceva, decat sa regreti ca n-ai facut!!!!
Despre treaba ailalta, voi veni si eu aici, vor veni si ei la mine. Nu-mi fac griji. Copilul oricum nu statea cu mine si nu il voi mai vedea la saptamana, ci din doua-n doua, dar stiu ca il las pe maini bune. Plus ca e marisor acum, nu mai depinde asa rau de mine. Despre domnul asta (mai) mare, ma bazez pe fetele din zona si pe instinctele lor de detectivi particulari. Daca il prind calcand stramb, macar sa aiba Nashi motiv sa ma spuna mamei mele ca-l caftesc pe tati... Hihihihihi...
Stii ce nu mai stiu eu bre? Ce-ti fac tie printesele??? Cred ca Erika e ditamai gagicuta de acum. Ii sunt bune rochitele? Ia sa-mi faci o pozica, sa vada si ochiul meu, bine?!
Micul Yanis creste mare
Si viata fum!"
bikmaria spune:
HELOU,aseara nu ma lua somnul ,ma simteam tare vinovata pt ca ieri am stat la calculator vreo 3 ore si am jucat remy
,am bagat un ochi pe aici dar nu am scris nimic asa ca dimineata pe la sapte eram aici si va scriam un mesaj lung,pe care l-am pierdut
,nu am mai apucat sa-l scriu din nou ca intarziam la servici
reiau:
ROX La multi ani Alexandrei,
,mult noroc si fericire ii doresc,
aaa,uite ca a venit si ziua in care sa citesc ca te vaiti ca lui Andrei nu-i tace gurita![]()
MAMI sa-ti traiasca feciorii,sa fiti fericiti toti patru.
Am vazut moroshanul chitarist,tare baiatul,oare mamica lui ce o mai face??? nu a vazut ca pe aici se striga catalogul?Rodico nu ti-e frica de bau-bau?
Am vazut si familia piramidon,frumosi domnule,toti trei,am citit si cum e cu plecarea mamicii piramidon,asteptam vesti de la tine de oriunde ai fi
,eu vroiam sa-ti cer niste ideei de rochii,coafiuri ca pe 24 aprile sunt nasa si nu am nici o idee,bine am ceva ideei, dar pe la noi pe aici pe la tara nu gasesc nimic sa-mi placa...
YAIA nu mai sunt nici doua luni pana iti ti fetita in brate,oau ce repede trece timpul ,nastere usoara si o delfinasha perfecta
ERINA tu ce faci bre? muti fotolii?? iti trebuie bataita,odihnestete mamico,ca nu e de gluma
Papanash ai gasit gradinita?
Vale multa sanatate .
Mai vroiam sa zic cate ceva ,dar am uitat ce si cui ...
stati asa
vroiam sa transmit multa sanatate si multi pupici familiei de ursuleti sper ca nu mai sunteti mucoisi
salutari si Gabrielei de la Cluj
fetele frumoase.
gata.
Gabriela77 spune:
Maria, bine ai revenit
Annisia, ce frumosi sunteti! M-am distrat de Y paraciosul, ce dulci sunt la varsta asta, nu-i asa? Cat despre tine, multa bafta, e mare lucru sa ai sprijinul familiei in decizii din astea profesionale! Nu ma indoiesc ca vei face fata cu brio oricarei provocari!
Sabina Y, sigur ca ne obisnuim cu nick-ul nuu, si asa noi tot Sabina iti spuneam
Multumesc ca mi-ai imparatsit din experienta ta
Si eu voiam sa te cert ca nu ne mai arati printesele!
Si mai voiam sa iti zic ca ma confrunt cu probleme asemanatoare celor descrise de tine, mama ma tot critica ca am rasfatat-o pe Sara excesiv si ma doare lucrul asta
Nu mai spun ca s-a mirat ca nu primeste cate una la fund
Cecilia, de cand va merge Cristi la gradi?
Alinus, Rodica, mamici pe unde umblati?
Yaia, imediat o sa am emotii pt tine
Deci m-ai linistit zau cu kg, daca zici ca medicii vostri asa zic...Adevarul e ca si dr a vazut-o pe Sara, si a zis sa ma calmez ca arata f bine si daca e sanatoasa si vesela, si slava Domnului e plina de energie, sa nu-mi fac nicio problema.
Erina, voi cum sunteti?
La Sofia e a treia zi fara kk, la varsta asta ii pot da ceva?Sau inca nu e ingrijorator? Cu Sara nu am avut probleme cu constipatia, deci nu stiu!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
Annisia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria Am vazut si familia piramidon,frumosi domnule,toti trei,am citit si cum e cu plecarea mamicii piramidon,asteptam vesti de la tine de oriunde ai fi ,eu vroiam sa-ti cer niste ideei de rochii,coafiuri ca pe 24 aprile sunt nasa si nu am nici o idee,bine am ceva ideei, dar pe la noi pe aici pe la tara nu gasesc nimic sa-mi placa... |
Aha, pai nu-i greu nenica. Nasa zici... Ajungi la Buc la cumparaturi? De departe, iti recomand Dragonul Rosu (gasesti exact toalele din mall-uri, numai ca la un sfert din pret). Stiu ca tu porti lung si clos. Poti incerca si ceva lung si foarte mulat (corpul te avantajeaza si-i pica si mustatza nasului...), neaprat cu toc inalt si gros (ca sa poti sa horesti si tu sanatos). Despre freza, iti recomand sa dai cautare pe google la freze, iti scoti la imprimanta si te prezinti la tanti cu coaforul sa ti-o execute. Nu stiu daca ne potrivim la gusturi, pentru ca tu esti mult mai finuta. Eu sunt extravaganta in persoana, cu pene, cocuri, chestii. Ti-ar sta frumos cu un coculet discret, in care poti prinde o orhidee su o floare din buchetul de nasa. Imi spui exact cam ce culori vrei sa porti, la ce te-ai gandit si ajungem noi la o concluzie sa pice mesenii in freza. Ok?
Acum o zbughesc spre job. O zi super va doresc!!!!
Micul Yanis creste mare
Si viata fum!"
Roxana_G spune:
Annisia, se vede ca va distrarati, vaz ca ai ajuns si sa te pictezi.
Ramane pe saptamana viitoare, gasim noi o cale sa ne cafegim cumva.
There's no more rabbits in my hat to make things right
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
Sabina spune:
vreau si io cafegeala.
gabi, cat LP i=ai dat? imi trebe pe ml ca sa stiu ce sa-ti zic referitor la kk.
daca era doar pe Tz nu e absolut nicio problema
In principiu daca mananci tu niste miere etc, ar trebui sa se rezolve de la sine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danuta36 spune:
Salutare!
Ema,babylina
multam de raspunsuri,cred ca la Albena o sa mergem..in august.
Erina ce mai face burtica? 
Annisia deci asa cu Yannisucu,spune tot...il pupam sa-i treaca repede 'buba' 
Am fugit la munci,o zi faina sa aveti!