Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami25_7

Buana!Sunt oficial mamica a doi copilasi,doi baietei superbi foc,cel de-al doilea ERIC PETRUS,s-a nascut,pe 28.01.2010 cu cezariana,la 35s si 5z,a cantarit 2600 gr,si 47,cm.Il alaptez la san,si abia ieri am venit acasa,pt ca am avut o infectie din cauza membranelor fisurate.acum suntem ok,si doarme non stop.David e calare pe patut sa nu il ia cineva pe fatiolu.Il mangaie si ii pupa manutele,e tare dulce,ma simt implinita si fericita cand ii privesc.Va pup.

Felicitari!
Bun venit Eric, sa ai o viata plina de sanatate si voiosie!
Acomodare usoara in formula de 4!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Stagnam la 12 kg de o vesnicie!

Noi stagnam la 11,4 kg de un an! Intrebat medicul, a zis ca de la varsta asta ii preocupa (pe ei, medicii) doar cresterea in inaltime, nu ii mai intereseaza greutatea. Si daca mananca si e vioi si activ, e ok, oricat ar manca. Probleme sa ne facem daca avea tendinte de ingrasare (aici multi copii si adulti sunt obezi).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Ei,recunoaste-ti artistul?

http://www.youtube.com/watch?v=PlSrQX_-_Qw

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

mami25 felicitari, bine ai venit Eric, sa fi sanatos si norocos.

La multi ani!Diwana si Lia_b

Erina, ai grija de tine.....

Despre FTK,centrele despre care vb voi, au licenta, dar nu respecta programul initial FTK, nici ca lungimea cursului si nici ca programa, de regula il realizeaza fct de cerere....pt mai multe comparati cu sediul din Tineretului(el este cel care dadea licenta...sper sa nu gresesc).

legat de povesti si cosmaruri, noi urmarim cu placere povestile(pisicile, cartea junglei, cei 3 muschetari,alba ca zapada, in cautarea lui Nemo, tarzan, pinochio, thomas...dar, nu avem probleme....si noi mai vb in somn, dar cerem cioto(cocolata)

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, cand preconizezi mare plecare madam, ma lasi fara cafea, huh?

There's no more rabbits in my hat to make things right

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Despre FTK,centrele despre care vb voi, au licenta, dar nu respecta programul initial FTK, nici ca lungimea cursului si nici ca programa, de regula il realizeaza fct de cerere....pt mai multe comparati cu sediul din Tineretului(el este cel care dadea licenta...sper sa nu gresesc).

legat de povesti si cosmaruri, noi urmarim cu placere povestile(pisicile, cartea junglei, cei 3 muschetari,alba ca zapada, in cautarea lui Nemo, tarzan, pinochio, thomas...dar, nu avem probleme....si noi mai vb in somn, dar cerem cioto(cocolata)

(07.09.2007)

A, pai noi mergem in cel din Tineretului.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dar ce chiuliti azi!

La noi copiii s-au ales cu ceva muci. Asa ca am detasat pe Alex la bunici in seara asta. Andrei ma piseaza la bibilica, si eu care ma vaicaream ca nu vorbeste. Mai noi schimba singur programele la tv si isi pune desene, asa ca macar de net sa beneficiez si eu.

There's no more rabbits in my hat to make things right

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

(07.09.2007)

A, pai noi mergem in cel din Tineretului.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

si noi o sa venim tot acolo, dar din martie..nu m-am hotarat

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Roxana,imi pare rau ca au aparut mucisorii la voi, sper sa treaca repede.
Felicitari Andrei, tine-o tot asa, in cateva zile cumpara mami alt DVD

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara si de la noi! Am intrat pe fuga doar ca sa felicit mamicile sarbatorite, venirea flacaului de nota 10 de mami25 si sa ofer pupici(chiar daca cu ceva intraziere) sarbatoritei atomice. Noi vroiam sa oferim cadoul pe 10 dar ne-am hotarat sa facem jumate-jumate.
In rest, numai de "bine". Copii sunt bine Slava Domnului,insa eu m-am pricopsit cu o raceala puternica cu toate serviciile incluse, ochii rosi si care curg, nas infundat, durere de cap etc. Plus de o saptamana m-a chinuit teribil o masea la care s-a lucart in primavara. Am facut nopti albe, de ajunsesem sa ma rog doar pentru o jumatate de ora de liniste. Am mers deja de doua ori la dentist dar durerea nu a cedat din prima. A fost horror mai ales cand a intrat cu freza direct pe nerv. . Acum cica mi-au pus ceva care sa omoare nervul si ma mai asteapta vineri. O jena ma mai incearca totusi dar macar pot sa dorm linistita. Asa ca dragelor va urez o nopate cat mai linistita , iar maine o zi cat mai minunata. Eu fug , patutul meu deja mi-a facut o invitatie pe care n-o pot refuza!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput