Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007( 372)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Erina, am vazut-o pe Daria, si arata foarte bine, este exact la fel ca si Olivia!Si noua ne plac bebelusii, nici o alta papusa nu o intereseaza, bebelus-papusa sa fie!Ii face nani-nani, il infasoara in ce gaseste, chiar si in servetel, il plimba cu carucior, cand se plictiseste mi-l da mie, sa-i fac eu nani-nani!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, draga mea, vorbim cu placere, doar ca am fost cam prinsa la birou. Dar te prind eu la palavre din masina (nu azi, ca nu sunt cu a mea). De scris scriu eu cand apuc, dar inca mai contez pe oferta voastra, sper ca mai e valabila (asta in cazul in care ai ramas cu alta impresie).

Alina, eu il mai las pe Andrei cu Tots o vreme, sa vedem, poate ii gasesc altceva.

Erina, multumim de dedicatie, tu mereu ne faci surprize.

Apropos de asta, daca mai sunt intrebari legate de semnatura mea, de www.trilulilu.ro/pink_cloud/a352c3f8bcc303" target="_blank"> aici se trage.

There's no more rabbits in my hat to make things right

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, deci s-au distrat copilasii, bravo!

Erina, si la noi jocurile preferate sunt cu bebelusi, le dam papa, ii consultam, ii ducem la coafor, plus jocul cu plastelina de care nu ne-am saturat! Si eu zic ca arata f bine Daria, dar te inteleg, asa ma supara Sara ca papa asa rau! Stagnam la 12 kg de o vesnicie!Ce face burtica?

Bernix, multumesc mult, nu sunt colici, uneori e foame, alteori doar nevoia de a suge...Uneori o lungim ore in sir cu tzitzi si tot nu reuseste sa pape, mai mult motaie...pana oboseste, dar nici nu poate dormi ca e flamanda, atunci rade sticluta...Acum m-am muls ca eram curioasa iese ceva...vre 50 ml...cam putin, dar nici asta nu cred ca e concludent!Oricum, prioritar e sanul, la sticluta recurgem doar la nevoie!

Danutace dulcica e Mirunica!

Mami25, felicitari mamico!

Afibebe, bine ai revenit!

Anaaaaaaaaaaaaaaa???

Noi ne-am uitat ieri aparatul foto la mall, asta mai lipsea...Si nici nu descarcasem pozele de la ziua lui tati!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Seara buna!

Mami25_7felicitari! Sa va traiasca bebe Eric Petrus!

Gabriela ce dulce e mamaruta mica

Rox petrecere faina!La multi ani Alexandrei!

Papanash,nu era a mea

Ceciliace finut dragut,sa va traiasca!Tare elegant si frumusel si nasicul Cristi

Suntem in cautare de locatie pentru concediu,am vrea sa mergem in Bulgaria la vara...fetele care au mai fost,ce ne recomandati?

Daca doriti s-o revedeti pe Miruna si s-o auziti:

http://family.webshots.com/album/576654298IhpLXV

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Danuta, noi anul trecut am fost in Bulgaria la Duni si a fost super. Anul asta o sa mergem daca ne ajuta Dumnezeu sa fim sanatosi, in Albena.o sa iti dau numele hotelului si a agentiei daca te intereseaza. E un hotel cu vaucere neckerman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Ei,recunoaste-ti artistul?

http://www.youtube.com/watch?v=PlSrQX_-_Qw

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Bernixule ce dor imi e de tine!
Promit sa ma tin de promisiuni,si poze pe blog si mailul ce se lasa asteptat.
O sa am o saptamana mai plina,sper sa scapam bine cu totii

Roxana sa va fie de bine party-ul.Deabia astept sa vad pozici.

Erina,si eu zic ca restul.Daria e f bine pt varsta ei.

Papanash nasoala faza la gradi.Te inteleg perfect ca doresti sa il muti.Sper ca acomodarea sa se faca lejer si Adi sa se adapteze usor unui nou colectiv.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Gabriela la noi inceputul a fost altul.Gavaj si bibe,ca apoi sa suga la san...si san doar n-am reusit din start.Insa,cred ca atunci,cand am externat-o si am adus-o acasa.Daca nu ii completam masele cu bibe,poate reuseam sa alaptez exclusiv.
Si eu i-am dat tot in cazuri majore.Cand credeam ca este flamanda si nu ii ajunge sanul.La mine a mai fost si frica sa nu piarda in greutate ce luase deja...si treptat,de la 20-30 ml pe care ii sugea din bibe,sa mareasca doza si sanul meu sa scada.
Acum,cu mult chin reusesc sa o fac sa suga,macar si 2 minute inainte de orice masa.Noaptea se multumeste doar cu san.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Raspunsuri din capitolul trecut:

Picio, sa stii ca mai am doar 2 saptamani la birou si medicul mi-a zis ca daca nu ma simt bine in astea 2 saptamani, sa merg sa imi mai dea medical pana incep prenatalul. Dar 2 saptamani nu e asa de mult, saptamana asta vad ca oricum mi-au dat mai putin de lucru, ma menajeaza. Vad ca nu si saptamana viitoare, dar aia, fiind ultima, o sa fie plina mai mult de chestii administrative, predate proiecte si altele, deci la mine adie deja un aer de concediu…
Sa stii ca si eu anunt programul de guvernare, dar soacra tot incearca sa-l boicoteze si hubby mai pica in plasa cateodata...asa a fost la Tudor de fiecare data pana acum si chiar i-am spus sotului intr-o seara cum se abatea de la calea cea dreapta si l-a bufnit rasul! Dar sa stii ca eu sunt una mai dusa de acasa si daca chiar e boicotat grosolan programul, fac urat, nu tin in mine...ma exprim toata...ca sa spun asa!
Deci lulpea e vinovata de cosmaruri...hmmm...noi am invatat mai demult cantecul cu ‘Vulpe, tu mi-ai furat gasca...’ si nu-i e frica de vulpi...dar de rechinii de la Nemo...pfiii...de aia nici nu il mai las sa vada ‘desene cu pesti’.

Papanasho, cum ma sa-l pedepseasca ca nu vrea sa danseze? Ca sa afli daca a mancat/dormit, de ce nu procedezi ca Duamna (adica faci un caietel)?

Magdaz, mersi de reteta de amandine, arata tare bine, cred ca am s-o incerc cand intru in prenatal. Din pacate nu stau inca acasa, mai am 2 saptamani la birou si dupa aceea. Dar sa stii ca o iau incet si la munca. Mersi de grija… sa stii ca predictia de prematura era pt. 28 februarie...am retinut, o sa stau cuminte!

Am vazut toate pozele, chiar si cele de pe mailul comun la care aveam restanta. Minunati pui avem!

Sa scriu si eu o preluta mica-mica a lui Tudor scoasa in weekend.
Sora-mea: Tudor, cine ti-a cumparat pistolul ala (primit in acea zi)?
Sta Tudor, se gandeste ceva timp si raspunde: Mo Cutziun cu pete albe. (Mos Craciun cu plete albe).

Merg sa citesc si cele 5 pagini de la acest capitol!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI Diwana si Lia_B!
Sa va fie vietile minunate, sa va bucurati de copii!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani , Lia_b!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput