Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*
Raspunsuri - Pagina 7
Dana15 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui NelaM
numa' una?!!! Maria, iti aduce mama si neste flori... de care vrei, narcise bulbi? Ca trec usor drept nuferi... ![]() _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does... |

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
maria, ce tare faza cu taticul cretzului
..si a fost dragut cu foietajele!
pt prima data in viata ei anuska a adormit pe bratul meu stang
si continua sa doarma chiar daca eu tastez..bine, o fac incetisor..uite de aia nu pot merge eu la bucatarie..mai, mai!
Lucia ce mai face flacaul? tu?
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui NelaM
numa' una?!!! Maria, iti aduce mama si neste flori... de care vrei, narcise bulbi? Ca trec usor drept nuferi... ![]() _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does... |
mi-si lut vb din gura. si neste flori exotice din alea sa ma dau mare pe aicisa.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Lullaby_2009 spune:
Unombun noi suntem inca pe laptic si sper sa fie asa pana la 6 luni, saptamana viitoare ne vede doctorita sa vedem ce zice, nu e grasunel, dar cred ca a luat cat de cat ok in greutate, adica aproape si-a dublat greutatea de la nastere, ceea ce cred ca e bine.
Nela pupic pentru Ana scumpa.
Si pentru mami o
.
Alex are o noua partenera de joaca, telecomanda universala. 
Oare ce mai vroiam sa spun? Ma duc sa pregatesc papa ca s-a intors tati de la vantoare, a prins ceva biscuti, carne si lapte si acum a venit momentul sa le prepar. ![]()
NelaM spune:
Ce tare e Sergiu! Mi-l si inchipui, cum e el numa' fibra, cum incerca sa va impinga! ![]()
Mai, si zici ca la din astia cu plasme in curte v-ati mutat? Super meserias!!! Eu nu m-as sfii sa iau o plasma, numa' asa, de chestie! Noi aici n-avem plama, par exampl! Si astia sa le arunce, mai? Stai ca nu-mi revin la faza cu plasma!
Deci ce-ti aducem: Luto si Dana vin cu vaza si eu cu "ghioceii". 
Mi-am adus aminte de doamna Adi, careia ii urez un concediu de milioane si abia astept sa vad poze! 
Vik, 'mneavoasta ce mai faceti? Diversificati sau tot in tatonari sunteti?
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Unombun vroia doar sa te verifice daca esti vigilenta Dana ![]() ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |

Cum mai mere cu morcovelu'? Cum va petreceti duminica? In familie? Si noi la fel: eu pe forum, Sorin la TV, hota merge...
Lullaby, ce mai face Alexutu'? I hear you cu ninsorile astea! Azi s-au spart cerurile si la noi, am innebunit in casa. Am fost cu umbrelele pana la supermarket, numai sa iesim din casa!

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Dana15 ..uite de aia nu pot merge eu la bucatarie..mai, mai! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Of of, mai mai...

_
Nela, mamica de
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Alex are o noua partenera de joaca, telecomanda universala. ![]() Oare ce mai vroiam sa spun? Ma duc sa pregatesc papa ca s-a intors tati de la vantoare, a prins ceva biscuti, carne si lapte si acum a venit momentul sa le prepar. mami fericita de Alex ![]() |
Lullaby, ce tare faza cu vanatoarea lui tati!! Ce prestam, ostropel de biscuiti stropiti cu laptic?
Doamne ajuta sa mai pape Alex numai laptic cat mai mult.

_
Nela, mamica de
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui NelaM Mai, si zici ca la din astia cu plasme in curte v-ati mutat? Super meserias!!! Eu nu m-as sfii sa iau o plasma, numa' asa, de chestie! Noi aici n-avem plama, par exampl! Si astia sa le arunce, mai? Stai ca nu-mi revin la faza cu plasma! |
Exact, nici eu nu-mi revin!
NelaM spune:
Doamna Fragi si Mure, ce mai faceti? 
Mi-am adus aminte ca si Ana suge pe zi cam ca si produsul dvs unguresc. Noaptea insa e sfanta! Acu', de cand cu cerealele astea, ma mai trezesc sa o tin de mana cand face kk... nu prea des, dar de doua zile uite ma tot trezesc! Gata, maine trecem inapoi pe Nestle!
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...