Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*
Raspunsuri - Pagina 6
Dana15 spune:
doamna Nela, eu nu stiu despre ce vorbeste dumneavoastra acolo, dar am incredere ca afacerea noastra va fi infloritoare precum ciresii primavara
![]()
pe unde v-ati mai plimbat zilele acestea?
eu ma bag putin la niste treaba casnica

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Ce vrei sa iti luam de casa noua? ![]() |
o vaza, evident, mai si intrebi ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Lali_mete spune:
Eeee,apropo de accente si cuvinte "altfel"... Eu sunt nascuta in Botosani,crescuta in Constanta,pana pe la 5 ani cu bunicii moldoveni langa mine... Si intr-o zi unchiul meu ma roaga sa ii dau spirtul... Eu vazand un alt unchi ca a baut spirt,si dupa aia a tusit, i-ma spus : "nu iti dau,ce vrei sa chiei?" ( adica sa moara).Plus ca foloseam la gradinita cuvinte de gen" oghial,craston,papshoi" ,etc... Mereu o atentiona educatoarea pe mama sa ma invete sa vorbesc cum trebuie...
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun Manga ![]() eu am ramas cu mintea la diversificare.am citit de Dana15,care a introdus mincarica la bebe.e aproape de al nostru,care e nascut pe 9.10..Concluzie-suede,ca esti aproape diversificasi? Manga? Elle,parca da Lullaby? Adimercedes? Uve? Raluk?Monikus? Cind incepe dentitia?Eu mai am si vaccinul de 4 luni si al de 6. Cum bag diversificarea printre?.... ![]() |
ioi, mami! m-ai inteles gresit! noi suntem inca pe laptic de mami..faptul ca ieri a tras o limbuta la felia de mango, asta nu inseamna ca am inceput diversificarea..am testat-o putin doar;
Thank God I'm a woman!
MangaGirl spune:
ieri a mers brici. s-a carat in veselie. azi e slow. sunt atatea maruntisuri ca nici nu stiu de unde s-o apuc. si uite asa...ma invart ca o closca pe langa laptop. aidan e in bouncer, for now. s-a trezit din somnul de frumusete de la 11 si isi verifica amigdalele. sa vedem cat il tine. si pt mine e stresant un mutat ca noi avem si catel si purcel....dar si cand mi-s toate gata, in vreo 2 luni...o sa fiu f multumita. tata s-a anuntat pe 19, asa ca tre sa-i fac program sa nu se plictiseasca omu'. si sa-i mai dau o pauza lui sergiu ca acusi urla ca are examene si nu a facut nimika, nimikuta. eu mi-am propus sa vopsesc usi, ferestre. am treaba dom'le. m-a apucat gospodaria, de parca mi-am cumparat casa asta, nu o inchiriez. radeam ieri cu sergiu ca aici, mai ales in zona in care stau (e langa o zona mai de bogatasi) poti sa-it mobilezi/decorezi o casa din lucruri luate din gradinile altora pe care astia le scot afara ca nu mia au nevoie. mi-a zis ca tot flyerind el prin zona a gasit o gramada de var lavabil in cutii numai pe jiumate consumate. ca sa nu mai spun de lampi cu picior, televizoare plasma si alte alea. nu stiu cat sunt de bune, dar stiu pe cineva care a luat o statie si doua boxe din fata casei cuiva ca nu mai avea nevoie de ele, le-a reconditionat si le-a vandut cu 50 de lire. uite asa merge aici.
pai dk fetei nu-i plac, schimbati pe nestle. ce figura si astia micii cu gusuturile lor. am vazut folircele pe blog. ce dragute sunt.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Dana15 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
o vaza, evident, mai si intrebi ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
clar!!!

Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Dana15
ioi, mami! m-ai inteles gresit! noi suntem inca pe laptic de mami..faptul ca ieri a tras o limbuta la felia de mango, asta nu inseamna ca am inceput diversificarea..am testat-o putin doar; Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Unombun vroia doar sa te verifice daca esti vigilenta Dana

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
NelaM spune:
Dana, ce tare ai fost cu faza cu kk... Imi si imaginez fata tatalui tau!
Apropo de tati, mi-am adus aminte de o faza cu tatal meu. Mica fiind, la noi in casa se asculta Europa Libera si incepea cu melodia aceea a lui Enescu, dupa care se auzea "aici e Radio Europa Libera". Ei, si eu, cu ureche muzicala de mica, artista cum ma stiti, am prins-o din zbor. Plus ca imi placea si cum ziceau "aicieradio", asa, parca totuna. Si tot repetam, si pe la scoala! S-a facut taica-miu var cand m-a auzit!!! Neam de revolutionari am fost noi toti! ![]()
Liliana, mi-au inflorit "nuferii"! Care sunt narcise toata ziua! Au avut o mare transformare bulbii astia ce i-am luat ieri: i-am luat bulbi "no name", ma gandeam sa fie surpriza, il intreb pe Sorin ce-a zis tanti ca sunt, imi zice "water lillies", eu, in mintea mea, ma gandesc ca sunt nuferi, ca sa vad de dimineata ca infloresc niste narcise! Asta dupa ce pe blog i-am descris mandra ca fiind ghiocei!
Mi-am gresit cariera, florar trebuia sa ma fac! ![]()

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui NelaM
Te-a durut?! Atat imi trebe sa stiu, ca ma apucase si pe mine harnicia ieri... Pai daca doare, nu ma bag! Mai bine imi desfiintez oglinda aia de langa bucatarie ca de fiecare data cand trec prin dreptul ei cu Ana imi vad burta si invariabil gandesc acelasi lucru: "de maine ma pun pe abdomene"! De o luna zic asa! ![]() ![]() _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does... |
ce tare!!!

si io fac la fel...dar eu mi-s femeie cu greutate, nu ca tine. inca o duma de la tatal lui Aidan. acum dormim pe o saltea gomflabila toti 3 pana ne mutam dincolo. si era salteaua cam pe locul patului vechi aseara, dar batea vantul la inaltimea aia. eu alaptam pe ea si el incerca sao traga mai pe mijlocul camerei. vede ca nu reuseste, se duce la perete, se propeste cu picioarele si incepe sa impinga...nimik. in sopata si gafaind imi psune si el...bey,, pune mana si mai slabeste si tu. nu pot sa va mut. se apleaca si impinge si nu stiu cum ii aluneca mainile si cade cu fata in saltea...super tare faza...era buna de filmat. eu radeam, aidan facuse ochii mari, desi era 11 noaptea si ta-su incerca sa ne tot impinga. concluzia: azi dimineata cand s-a dus sa=mi ia lapte a venit si cu doua foietaje cu mere si cu vanilie. ca cica nu se pune ce a spus aseara. acum e dimineata!MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
NelaM spune:
citat din mesajul lui lutoniana
o vaza, evident, mai si intrebi ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
numa' una?!!! Maria, iti aduce mama si neste flori... de care vrei, narcise bulbi? Ca trec usor drept nuferi...

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...