Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *67*
Raspunsuri - Pagina 8
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fragutza Neatza dragelor! Hepilica, esti reginea fructelor, clar pe fatza! |
..regina fructelor, da? va rog, ati notat? doamna Fragutza..pentru acest jest al dumneavoastra, drept recompensa, va ofer privilegiul (pe care doar nepotelul meu de 5 ani il mai are) sa "rezervati" un cires intreg numai al dumneavoastra
. h.

de
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
Lali_mete spune:
A inceput sa ninga si la noi ...Iar nu iesim afara
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
vik-cj spune:
Nela..noi in tatonari...ieri de exemplu a papat supica din canita pe care si-a tinut-o singura iar azi am papat suc de para. E totala....deja cind ma vede cu lingurita ei (verde!!!!) deschide gura..daca i-o dau reuseste cu doua miini sa si-o duca la nas, la urechi, pe frunte....numai guritza nu si-o nimereste. Azi ne-a facut surpriza ca in cadrul "gimnasticii de dimineata" cind taica-so o ridica de minute sa nu se opreasca in fund ci sa se ridice direct in picioare. Eu am inghetat....ea radea...is tare "precoci" pruncii astia ai nostri...

Acu pe bune...doar tatonam...pina in 15 martie ne jucam cu gusturile dupa care am de gand sa incepem cu legume, suc de fructe si seara cereale.
Maria...fetele vin cu vaza si Nela cu florile...da'io ce sa aduc? Ca vreau si eu in vizita la cartier de bogatasi unde stau plasmele la poarta

Ca tot ati vorbit de afaceri..Luto ce faci mama cu magazinul ala on line? ca am vazut o gramada de chestii faine pe site-uri de la voi da' nu livreaza si in minunata noastra tara
.
Dana super faza...la perlute am si eu o gramada la activ...
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
NelaM spune:
Mai, dar eu acum vad ca sunt in mare forma, all over the place! Am umplut pagina asta si nu ma las! 
Mai un pic si ma pun la somnic.
Incerc sa imi amintesc si eu din ce-am mai citit, sa scriu un mesaj frumos, ordonat, ca si cel al Ralukai...
Mi-am adus aminte de bebele lui Angelli, sa stii ca nu e o idee rea cu colacul. De abia astept sa se faca mai mare Ana si sa se faca si mai caldut un pic.
La primavara-vara mergem si la plaja...olala]
Am citit si eu povestea fetei din Constanta, bine ai venit pe la noi. Ai povestit frumos despre micuta ta cu putza! Mai zi-ne despre tine.
De abia astept sa se intoarca fetele noastre de pe la chefuri si botezuri, ce de poze o sa vad eu maine... numa' una si una.
Techilla parca a zis ca e la tara, nu? Cu tot cu bebe cu falci si bebe cu ochi. Sper sa nu fie probleme cu drumurile, aud ca sunt ninsori cat casa.
Elle, bine ca nu ai mai plecat la gratar prin nameti! Sa ne zici si noua ce bunatati ati facut in locul gratarelului.
Ce mai face febletea mea?
Iulkia, mami, super fain ca te-ai pus la coada la apartamente! Ca la coada la pui pe vremuri... Ajungi in fata si zici: dati-mi unul cu 4, va rog, sa nu fie nici prea mare, nici prea mic. Asa, cat sa il servim instant! ![]()
Va tin pumnii sa va gasiti ceva fain! 

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
..regina fructelor, da? va rog, ati notat? doamna Fragutza..pentru acest jest al dumneavoastra, drept recompensa, va ofer privilegiul (pe care doar nepotelul meu de 5 ani il mai are) sa "rezervati" un cires intreg numai al dumneavoastra . h. ![]() de minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
Nu fii acuma si da la toata lumea din afacere... nu te zgarci ca ai de unde... 300 de pomi?!!! Unu' mai amarat si la analist tot ar merge...
Uka, te bagi cu conta la afacere, ca ne trebe si un contabil bun?
Care e cu dreptul? In caz ca intram in litigii...

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
MangaGirl spune:
nela draga...eu stau PE LANGA O ZONA din asta. nu, la mine sunt blocuri de social, un ceva vanzator de prafuri pe strada, dk intelegi ce vreau sa zic...dar meseria bratara de aur a lui sergiu e part time flyer boy. adik merje din casa in casa si lasa fluturasi in usa...in zonele invecinate...bogate. si uite asa vede si ochiu' lui avioane d'astea. acu' nu stiu cat o fi fost de buna, dar cica era din aia imensa...cu diagonala vreo 100cm. imi zicea ca ii venea sa intre sa bata la usa sa intrebe dk merita luata si dk e de dat. decat sa zaca in gradina omului. si tocmai a venit de la munca si m-a anuntat cu tristete ca vopseaua era luata. noi am scos un birou in strada int-ro seara, ca nu mai avea nevoie de el si l-au luat in mai pution de 5 minute. am prietena si-a mobilat casa numai cu lucruri second hand. e si site-ul ala gumtree unde lumea ofera si questii gratis - gen canapele, frigidere, numai sa vii sa le ridici.
plasma aia mi-ar fi buna si mie ca am o sufragerie de o sa ma uit cu lupa la tv-ul meu, cand mi-oi pune canale.
lullaby tare cu vanatoarea.
unombun eu i-am scapat fiului controversatele picaturi de portocala. de fapt, am vrut sa-i vad dk ii place si i-am dat sa linga de cateva ori. era sa-mi ia si felia cu totul. ieri nu i-0am mai dat si nici kk nu a facut.
de diversificat, mai astept. eu ii dau lapte de la mine...cei cu lapte praf pot incepe dupa 17 spatmani din cate stiu eu. mama imi spunea aseara, si pe buna dreptate - pai dk cei pe formula pot fi diversificati de la 17 sp, cei pe lapte de mama de ce nu ar putea fi, ca doar au aceeasi dezvoltare. am incercat sa-i spun ca laptele de mama se abosarbe mai bine. ea imi tot zice ca supa nu are ce sa-i strice.
apropo, adinus mama imi facea la inceput supa sipla - cam 1 kil de apa, 1 morcov, un patrunjel si un pik de telina. carnea mai tarziu. cica mi-a luat cam o luna sa dau de gust, adik p la 6 luni acceptam si io altceva dkt lapte.
vaza primesc sa stiti, ca n-am. mi le sparge co-autoru'. nu inteleg cum reusesete mereu. ultima oara m-a convins sa-mi iau din ikea in loc de vaza un ghiveci mai inalt de lut ars. cica arata mai cumva decat banala vaza. sunt convinsa ca se va umezi rau lutul ala, dar i-am facut pe plac. unde mai pui ca dk ne calca vreodata hotii, e bun de spart capete.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Dana15 spune:
Cecilia mami..eu trimisai un PM catre tine..ajunsa sau trimisai in alta parte?!![]()
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ellenuta spune:
hello girls
vai Doamne ce e afara .. ce bate vantul si vad ca iara ninge .. sotzu si-a facut curaj sa iasa la dat zapada. maine cica nu se duce la job .. ce ma bucur!
fragutztule dar de ce ai schimbat nickul, daca nu-s prea indiscreta ..
lali bine ai venit! multumim de cioco!
liliacule hehe .. mama a fost si este o mama foarte buna .. chiar mi-as dori sa-mi pot creste copiii asa frumos cum a facut-o ea. singurul minus e cel cu "te iubesc" .. ce dulce e andrusca ta! ma intreb daca baietii fac gesturi din astea .. mamici cu baieti mai mari .. sunt asa dragastosi si afectuosi ca fetitele?
suede esti tare! keep it up!
hepi ma inscriu si eu la prune, cirese si capsuni .. 
unombun anna e inca pe
exclusiv .. la 6 luni incep .. nu de alta dar e mult mai comod asa ..
nela
febletea ta face nebunele toata ziua .. ne-a pus creierii pe moatze .. dar e asa dulce ca nu ma pot supara pe ea. cat despre bunatati .. hmm .. a pus sotzu la marinat niste muschiulet de vitel, facem niste orez basmati, o salata, sosuri .. si a mai luat un amestec de carne tocata de la arabesc dar sa vedem daca iese pe gratar la aragaz. amestecul asta are patrunjel in el si condimente si este macru (ff putin grasime) ..
va pupa fata!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl nela draga...eu stau PE LANGA O ZONA din asta. nu, la mine sunt blocuri de social, un ceva vanzator de prafuri pe strada, dk intelegi ce vreau sa zic...dar meseria bratara de aur a lui sergiu e part time flyer boy. adik merje din casa in casa si lasa fluturasi in usa...in zonele invecinate...bogate. si uite asa vede si ochiu' lui avioane d'astea. acu' nu stiu cat o fi fost de buna, dar cica era din aia imensa...cu diagonala vreo 100cm. imi zicea ca ii venea sa intre sa bata la usa sa intrebe dk merita luata si dk e de dat. decat sa zaca in gradina omului. si tocmai a venit de la munca si m-a anuntat cu tristete ca vopseaua era luata. noi am scos un birou in strada int-ro seara, ca nu mai avea nevoie de el si l-au luat in mai pution de 5 minute. am prietena si-a mobilat casa numai cu lucruri second hand. e si site-ul ala gumtree unde lumea ofera si questii gratis - gen canapele, frigidere, numai sa vii sa le ridici. plasma aia mi-ar fi buna si mie ca am o sufragerie de o sa ma uit cu lupa la tv-ul meu, cand mi-oi pune canale. vaza primesc sa stiti, ca n-am. mi le sparge co-autoru'. nu inteleg cum reusesete mereu. ultima oara m-a convins sa-mi iau din ikea in loc de vaza un ghiveci mai inalt de lut ars. cica arata mai cumva decat banala vaza. sunt convinsa ca se va umezi rau lutul ala, dar i-am facut pe plac. unde mai pui ca dk ne calca vreodata hotii, e bun de spart capete. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |

asta pentru diagonala aia de un metru!!!Tare faza cu vasul de lut!
Mi-ai adus aminte ca vroiam sa ii zic la Adinus cu cerealele, ca si Mada, eu i le dau Anei un pic mai grosute si le ia mai bine. Asa, ca o ciulama. Poate le ia So asa.

Maria, Ana nu vrea sa manace altceva in afara de lapte...si mai noi cerealele de la Nestle. Am incercat cerealele si cu lapte praf si le inghite cu noduri. Am incercat si lapte praf ca atare, sa suplimentez seara, doar doar s-o ingrasa si ea si nu vrea sa manance. Mie imi este tare frica cand o sa incepem diversificarea cu altceva decat cereale.
Am notat reteta ta de supica.
Acu' chiar ca ma culc.
Seara placuta!

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...